Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:41 12.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Нумизматика
*Кратък преглед

Тема търся информация за това...нови  
Автор Martu (непозна)
Публикувано04.03.07 18:26

http://www.rustypennies.com/catalog/pix/ai326d.jpg
Опитвам се да разбера каква е тази монета, колко такива има и евентуално каква е пазарната и стойност в момента. За съжаление не можах да открия много информация. Монетата е сечена в България, но не я открих по български каталози. Открих и подобна такава: http://www.rustypennies.com/catalog/pix/bb033.jpg
Интересно ми е и защо за втората искат около 3 пъти по-висока цена.
Благодаря предварително.

Тема Re: търся информация за това...нови [re: Martu]  
Авторlogik (Нерегистриран)
Публикувано08.03.07 20:10

tova e pendar mislq 4e e mesingov,no ne sum 100% siguren moje i da e zlaten.AZ imam ot 1905 no sa mesingovi,tozi moje da e zlaten

Публикувано08.03.07 20:12

da opredeleno sa pendari i zatova ne ste gi namerili po katalozi.Vтората снимка е определено на месингов пендар.Каква цена ви предложиха за тях защото и аз имам такива?

Тема Re: търся информация за това... [re: logik]  
Автор Martu (непозна)
Публикувано08.03.07 22:35

Пендара с Александър е 100% златен, 22 или 24 карата. Цената, която видях беше 750$, но за пробит. Мисля, че и вторият е златен, защото цената за пробит е 2000$. Иначе като грамаж е 20гр. Т.е. има някаква антикварна стойност.

Публикувано10.03.07 12:52

da opredeleno imat antikvarna stoinost.Vidqh im cenite dosta skupo vurvqt tezi pendari,az imam ot tqh no sa mesingovata versiq ot 1905.Ako re6i6 da prodava6 uspeh ot men.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.