Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:06 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Нумизматика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема za tarnovetzнови  
Автор rлиro (непознат)
Публикувано17.03.06 11:01

Ей пич това са онези дето ми останаха от брата и за които ти говорих а туй дето ми го каза важи ли
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15359&AlbumId=43785

Тема Re: za tarnovetzнови [re: rлиro]  
Автор tarnovetz ()
Публикувано17.03.06 11:35

Opisal si mi gi tochno i tova kaeto ti kazax kato predpolojenie e taka. Ne besche loscho da gi snimasch i ot drugata strana, no nisto. Za jalost ne moga da si gi pozvolia daje i na tazi niska tzena, koiato predlagasch-naloji mi se speschno da prodam 90% ot moite i v momenta sam na nula. Moje bi ako me pochakasch po-dalgo. Inache sam siguren, che ste se nameri niakoi merakliya za tiax. Ako ne sa ti speschni - izchakai da se vidim na sledvastata sbirka vav Veliko Tarnovo.

Автортoпвип.дe (Нерегистриран)
Публикувано17.03.06 16:55

Даите инфо какви са тия монети и колко струват.Нали zа това влиzаме ние непросветените в тоя форум,да може да нау4им не6то ново и евентуално да си купим.

Автор PAGANEO (неверник)
Публикувано17.03.06 17:14

Колко искаш?

Тема Re: za tarnovetzнови [re: tarnovetz]  
Автор rлиro (непознат)
Публикувано17.03.06 19:48

не ги бързам а и съм ти мноооооооооооооого задължен за услугата дето ми направи и ще се видим в търново сигурно ще ти ги дам да ги продадеш и ще делим 50на50

Автор tarnovetz ()
Публикувано17.03.06 20:19

Imal sam vazmojnost - pomognal sam ti. Za tova sme kolegi - numizmati. Ne iskam da se chustvasch zadaljen. Ste piinem za zdrave kato se vidim.

Тема Re: za tarnovetzнови [re: тoпвип.дe]  
Автор tarnovetz ()
Публикувано17.03.06 20:36

Ednata e liata imitativna srednovekovna moneta - 11 vek-chita se za balgarska, drugata e na tzar Georgi I Terter /1280-1292 -niakoi avtori veche ne ia priznavat za negova,
a tretata e na despot Iakov Svetoslav 1262-1275.

Тема Re: za tarnovetz [re: tarnovetz]  
Автор 1133 (непознат)
Публикувано18.03.06 13:04

имаме интерес и към трите
1133 и 1134

Автор rлиro (непознат)
Публикувано20.03.06 08:22

Ей пичове махам снимките

Автор rлиro (непознат)
Публикувано23.03.06 14:40

пич цифрите ме саблазняват с 4 напалеона за тези трите - обещах ти да ти ги донеса но пък тази цена според мен е добра кво да правя. ако стане с тях 1 напалеон е за теб

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.