|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
za tarnovetz
|
|
Автор |
rлиro (непознат) |
Публикувано | 17.03.06 11:01 |
|
Ей пич това са онези дето ми останаха от брата и за които ти говорих а туй дето ми го каза важи ли
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=15359&AlbumId=43785
| |
|
Opisal si mi gi tochno i tova kaeto ti kazax kato predpolojenie e taka. Ne besche loscho da gi snimasch i ot drugata strana, no nisto. Za jalost ne moga da si gi pozvolia daje i na tazi niska tzena, koiato predlagasch-naloji mi se speschno da prodam 90% ot moite i v momenta sam na nula. Moje bi ako me pochakasch po-dalgo. Inache sam siguren, che ste se nameri niakoi merakliya za tiax. Ako ne sa ti speschni - izchakai da se vidim na sledvastata sbirka vav Veliko Tarnovo.
| |
Тема
|
Re: za tarnovetz
[re: rлиro]
|
|
Автор | тoпвип.дe (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.06 16:55 |
|
Даите инфо какви са тия монети и колко струват.Нали zа това влиzаме ние непросветените в тоя форум,да може да нау4им не6то ново и евентуално да си купим.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PAGANEO (неверник) |
Публикувано | 17.03.06 17:14 |
|
Колко искаш?
| |
|
не ги бързам а и съм ти мноооооооооооооого задължен за услугата дето ми направи и ще се видим в търново сигурно ще ти ги дам да ги продадеш и ще делим 50на50
| |
|
Imal sam vazmojnost - pomognal sam ti. Za tova sme kolegi - numizmati. Ne iskam da se chustvasch zadaljen. Ste piinem za zdrave kato se vidim.
| |
|
Ednata e liata imitativna srednovekovna moneta - 11 vek-chita se za balgarska, drugata e na tzar Georgi I Terter /1280-1292 -niakoi avtori veche ne ia priznavat za negova,
a tretata e na despot Iakov Svetoslav 1262-1275.
| |
Тема
|
[re: tarnovetz]
|
|
Автор |
1133 (непознат) |
Публикувано | 18.03.06 13:04 |
|
имаме интерес и към трите
1133 и 1134
| |
Тема
|
|
|
Автор |
rлиro (непознат) |
Публикувано | 20.03.06 08:22 |
|
Ей пичове махам снимките
| |
Тема
|
|
|
Автор |
rлиro (непознат) |
Публикувано | 23.03.06 14:40 |
|
пич цифрите ме саблазняват с 4 напалеона за тези трите - обещах ти да ти ги донеса но пък тази цена според мен е добра кво да правя. ако стане с тях 1 напалеон е за теб
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|