Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:35 19.10.25 
Автомобили
   >> Nissan
*Кратък преглед

Тема problem-ZABIVANE...(ne nabira motora)нови  
Авторkrum (Нерегистриран)
Публикувано08.12.07 00:25

karam NISSAN -Y10,s motor GA16DC-karburator, kolegi pomognete ! moge i s mnenie po vaprosa mi.....KOGATO E STUDEN MOTORA,VARVI SUPER,NO ZAGREE LI DO RABOTNA TEMPERATURA, NYAMA MOCHNOST I EDVAM-EDVAM NABIRA S NATISKANETO NA PEDALA ZA GASTA. IMA LI NYAKOI IDEIA ...?

Тема Re: problem-ZABIVANE...(ne nabira motora)нови [re: krum]  
АвторQuest (Нерегистриран)
Публикувано24.12.07 17:42

Имам точно същия проблем с Нисан Куест,
намери ли решение на проблема?

Тема Re: problem-ZABIVANE...(ne nabira motora)нови [re: krum]  
Авторgriffin (Нерегистриран)
Публикувано06.08.08 18:01

Колега имам съни с същия двигател, провери си всички вакумни маркучета ако са напукани скъсани сменяй работа за 10 минути и няколко лева.
Ако е само при топъл двигател има една клапа която превключва от студен към топъл въздух т.е въздуха постъпва или отпред или от пространството около изпускателните колектори може да е блокирала и да черпиш само топъл въздух което ще ти намали мощността.

карай поред

Моята преди да подменя всички вакуми забиваше нос

Тема Re: problem-ZABIVANE...(ne nabira motora) [re: griffin]  
Автор pavel_krastev (непознат )
Публикувано17.08.08 15:05

Също така провери автоматичния смукач дали изключва, ако са ти сменявани скоро свещите може и от тях да е като са ти объркали топлинното число!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.