|
|
|
Тема
|
sunny 2 diesel max speed
|
|
| Автор |
sunny_2d (непознат
) |
| Публикувано | 06.12.03 11:16 |
|
|
Imam Sunny 2D SLX N14 CD20 93-ta , Ako nyakoj ima sashtiya moje li da mi kaje kolko e vdigal max s toya dvigatel zashtoto primerata 2d, sas sashtiya vdiga okolo 180 km/h a az max sam vdigal 155/-160 km/h , predpolagam che razlikata idva ot skorostnata kutia ama ne sam siguren. :-(
| |
|
|
|
Дори малък наклон, или съответно нанагорнище, попътен или насрещен вятър могат да окажат голямо въздействие.
| |
|
Тема
|
Re: sunny 2 diesel max speed
[re: sunny_2d]
|
|
| Автор | jodi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.12.03 18:05 |
|
|
az imam sunny 1.4LX benzin i s nego sym wdigal 190 i useshtam, che kolata mozhe oshte, no me e strah, zashtoto ya chuwstwam nestablina weche. ne wyarwam 2d da mozhe samo tolkowa...
| |
|
Тема
|
[re: jodi]
|
|
| Автор | karlkani (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.12.03 19:05 |
|
|
spored men mnogo zavisi i ot gumite, ako sa hubavi,moje da se vdugnat oshte 10km/h predi da se useti niakakva nestabilnost
| |
|
Тема
|
Re: 1.4лх
[re: jodi]
|
|
| Автор |
B (овен) |
| Публикувано | 08.12.03 12:06 |
|
|
Браво колега, върви ти колата!
Моето Съни 1.4 лх на германските аутобани 182 си ги поддържа на равно, но 190 направи веднъж с 1000 зора и то на нанадолнище.. чак жал ме хвана. Колата е без забележки.
Ама аз май нямам късмет, де! На двете ми коли правя точни скоростта дето е по книжка + мн. малко..
На Вектрата пък 1.8 185 правя при 183 по книжка.. и повече не може. Някой правели 220 
Бтв. на дизелчето му дават по - малка макс. скорост - чел доста отзиви за това. Не върви мн. бързо, обаче пък и не гори нищо и е абслолютно безгрижен двигател .
| |
|
Тема
|
[re: sunny_2d]
|
|
| Автор | mikrata (Нерегистриран) |
| Публикувано | 17.02.05 23:28 |
|
|
ei as sas nissan mikra 85 godin palnq kilometraja be a kolata mi e na 320 hilqdi kilometra i na 20 godini
| |
|
|
|
|