Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:01 14.07.25 
Автомобили
   >> Nissan
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Предна броня...нови  
Автор _Aragorn_ (новак)
Публикувано21.12.04 09:10

... имате ли представа колко струва предна броня за Р10 и къде мога да я намеря, че днеска един ме отвя странично и ми откачи бронията!?
Предврително благодаря!

Тема Re: Предна броня...нови [re: _Aragorn_]  
Автор P1O ()
Публикувано21.12.04 11:35

Много ли е счупена?
ако е само дребно сцепване или нещо ухото откъснато, иди на хемус на св.наум лепят брони и са много добри. мен ми струваше 35лв. лепенето - за 1 ден, имат много работа

Тема Re: Предна броня...нови [re: P1O]  
Автор _Aragorn_ (новак)
Публикувано21.12.04 13:56

Абе направо си е отпрана цялата дясна страна, аз междувременно намерих нова броня за 65 лева - дали не е много скъпо на мене не ми изглежда да е!

Тема Re: Предна броня... [re: _Aragorn_]  
Автор P1O ()
Публикувано21.12.04 16:54

Виж тук
http://clubs.dir.bg/showflat2.php?Cat=168&Board=nissan&Number=1941798876&page=7&view=collapsed&sb=5&vc=1

Авторslavi (Нерегистриран)
Публикувано23.12.04 10:55

dai pove4e info za kolata

АвторДeницa (Нерегистриран)
Публикувано23.02.05 12:33

Абе, вчера търсих - казаха ми за тайванска 62 лв. 93197791 (Симеон, точно до канала)

мойта Primera e P10i седан, с халогени

за оригинална ми казаха 563 лв от Нисан България, но ме питаха за номера на шасито, защото "трябвало да се провери точната модификация, можело да не стане на всички"

така, че прецени си

Автор jhgtfgyhftgy (минаващ)
Публикувано29.11.11 14:26

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.