Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:22 18.07.25 
Автомобили
   >> Nissan
*Кратък преглед

Тема BulIns vs. Armeecнови  
Авторmeraklia (Нерегистриран)
Публикувано22.11.04 20:58

Zdraveite kolegi ;)

V momenta sum izpraven pred problema s ejegodnoto nabutvane za Kasko.

Kakvi sa vpechatleniqta vi za BulIns i Armeec.
Tova sa dvete vuzmojnosti do koito svedoh izbora si.

Shte sum blagodaren da chuq vasheto mnenie/opit.

Blagodarq predvaritelno.

Тема Re: BulIns vs. Armeecнови [re: meraklia]  
Автор karl_kani_ (минаващ)
Публикувано22.11.04 22:33

bulins.kato chovek koito se zanimava sus zastrahovki te suvetvam da ne si pravish eksperimenti, niakude moje da te prilujet kum armeec s po niski procenti kato ti se stori po-niska premiata da se podlujesh, no ako sluchaino imash shteta, ottuk ti pochvat problemite..taka che zaloji na sigurno - bulins
ako imash vuprosi, shte se radvam da ti pomogna v izbora- 0888/224185,vlado

crazy 20'' Veilside wheel on 350z!

Тема Re: BulIns vs. Armeecнови [re: karl_kani_]  
Авторaz (Нерегистриран)
Публикувано23.11.04 20:36

Az sam kam BulIns. Predi niakolko meseca mi razbiha kolata , kato mi schupiha malkoto staklo na zadnata vrata. Motaha me 1 mesec i nakraia mi dadoha mizernite 30 leva , pri polojenie che stakloto struva 90 lv + pari za postaviane.
Lichno za sam nedovolen i ot tazi godina mislia da gi smeniam s Aliance.

Тема Re: BulIns vs. Armeec [re: meraklia]  
Авторbajo (Нерегистриран)
Публикувано25.11.04 14:23

po dobre armeec ne bawqt s ocenki a i dawat dobri pari
a i e po tunko

Тема Re: BulIns vs. Armeecнови [re: bajo]  
Автор P1O ()
Публикувано25.11.04 14:46

Бях миналата година в Булинс и съм средно доволен, платиха ми почти както трябва и почти навреме, ама им е доста висок процента....
Тази съм в Хановеркооп и за съжаление имах злополука, за няма 10 дни ми платиха /приспаднаха от втората двоска/ и съм доволен, почти не съм додавал пари за майстори.

Тема Re: BulIns vs. Armeecнови [re: P1O]  
Авторburzija (Нерегистриран)
Публикувано27.11.04 18:55

ne se luji da se zastrahovash v Bulins.Do predi edna godina bjaha nomer 1, no ve4e ne pla6tat.Za vsi4ko motajat.Edinstveno ostana 4e vse o6te ne im kradat kolite,no tova ne e jasno kolko 6te produlji

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.