|
Тема
|
Bialetki remont
|
|
Автор | lvan (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.07.04 13:35 |
|
Здравейте преди време рециклирах една от задните биалетки на примерата 93/94 година , изкара около 7-8000 км сега и двете са се разтропали тотално. Какво ще ме посъветвате, да се занимвам ли да ги рециклирам пак( 20 лв на едната ще ми струва) или да търся нови. Интересно е по колко карат новите?
| |
Тема
|
Re: Bialetki remont
[re: lvan]
|
|
Автор | DJ Tymbi (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.07.04 14:08 |
|
Пак по толкова , и пак толкова струват.....25 лв. 
Ако искаш оригинални, само по поръчка и 90-110 лв. и ще караш 60000км.  
| |
Тема
|
[re: DJ Tymbi]
|
|
Автор |
P1O () |
Публикувано | 07.07.04 16:35 |
|
И мойте май са за смяна, че отзад нещо по паветата притропва и ме дразни ако е по-тиха музиката
Сервиза знам кой е, обаче кажете от къде да си взема биелетките?
Сега звънях в 1 от магазините на симеон, "японски" биелетки $18 бр.
само такива ималов момента
ако някой си е купил читави и му карат повече от 5000км кажете.Редактирано от P1O на 07.07.04 17:18.
| |
Тема
|
[re: P1O]
|
|
Автор | www (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.07.04 13:02 |
|
Predi okolo mesec smeniah ednata. Kupih ia ot magazin na Hr.Botev . Struvashe 30 lv. "originalna".
| |
Тема
|
[re: www]
|
|
Автор |
SLX (Homini) |
Публикувано | 09.07.04 10:11 |
|
На Симеон - технолинк магазинът за нисан и субару- търсиш Анелия или Николай. Росен те праща за ЧИТАВИ биелетки. Моите ги смених преди 15-ина к. и нямам никакви проблеми.
Примера - пръв сред равни
| |
Тема
|
[re: lvan]
|
|
Автор |
BlondNigar (свой бе :o)) |
Публикувано | 09.07.04 15:00 |
|
ups... bialetki :o))
za 40 000 km i az smenjah , no ne si spomnjam sled kato vednaj sym gi recikliral da sym gi pravil nanovo ;o)
zavisi si ot majstora , mislja.
ednata ot 4etirite ja smenih, a drugite 3 - reciklirah... okolo 25000 km minah i si ja prodadoh s tjah :o)
badete zdravi i... mojata marka e mercedes
Boss on vacation
| |
Тема
|
[re: SLX]
|
|
Автор |
P1O () |
Публикувано | 16.09.04 09:47 |
|
Вчера обиколих Ботев и Симеон, цените ми казаха от 45/японски??/ до 20 южнокорейски/като тези ги има и по 35 / кажи, моля те на кой номер се намира на Симеон тази магазин Технолинк, че трудно се спира там и да не се въртя много-много. 10х
| |
|
|
|
|