Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:53 14.07.25 
Автомобили
   >> Nissan
*Кратък преглед

Тема Bialetki remontнови  
Авторlvan (Нерегистриран)
Публикувано07.07.04 13:35

Здравейте преди време рециклирах една от задните биалетки на примерата 93/94 година , изкара около 7-8000 км сега и двете са се разтропали тотално. Какво ще ме посъветвате, да се занимвам ли да ги рециклирам пак( 20 лв на едната ще ми струва) или да търся нови. Интересно е по колко карат новите?

Тема Re: Bialetki remontнови [re: lvan]  
АвторDJ Tymbi (Нерегистриран)
Публикувано07.07.04 14:08

Пак по толкова , и пак толкова струват.....25 лв.
Ако искаш оригинални, само по поръчка и 90-110 лв. и ще караш 60000км.

Тема Re: Bialetki remontнови [re: DJ Tymbi]  
Автор P1O ()
Публикувано07.07.04 16:35

И мойте май са за смяна, че отзад нещо по паветата притропва и ме дразни ако е по-тиха музиката
Сервиза знам кой е, обаче кажете от къде да си взема биелетките?

Сега звънях в 1 от магазините на симеон, "японски" биелетки $18 бр.
само такива ималов момента

ако някой си е купил читави и му карат повече от 5000км кажете.

Редактирано от P1O на 07.07.04 17:18.

Тема Re: Bialetki remontнови [re: P1O]  
Авторwww (Нерегистриран)
Публикувано08.07.04 13:02

Predi okolo mesec smeniah ednata. Kupih ia ot magazin na Hr.Botev . Struvashe 30 lv. "originalna".

Тема Re: Bialetki remontнови [re: www]  
Автор SLX (Homini)
Публикувано09.07.04 10:11

На Симеон - технолинк магазинът за нисан и субару- търсиш Анелия или Николай. Росен те праща за ЧИТАВИ биелетки. Моите ги смених преди 15-ина к. и нямам никакви проблеми.

Примера - пръв сред равни

Тема Re: Bialetki remontнови [re: lvan]  
Автор BlondNigar (свой бе :o))
Публикувано09.07.04 15:00

ups... bialetki :o))
za 40 000 km i az smenjah , no ne si spomnjam sled kato vednaj sym gi recikliral da sym gi pravil nanovo ;o)
zavisi si ot majstora , mislja.
ednata ot 4etirite ja smenih, a drugite 3 - reciklirah... okolo 25000 km minah i si ja prodadoh s tjah :o)
badete zdravi i... mojata marka e mercedes

Boss on vacation

Тема Re: Bialetki remont [re: SLX]  
Автор P1O ()
Публикувано16.09.04 09:47

Вчера обиколих Ботев и Симеон, цените ми казаха от 45/японски??/ до 20 южнокорейски/като тези ги има и по 35/ кажи, моля те на кой номер се намира на Симеон тази магазин Технолинк, че трудно се спира там и да не се въртя много-много. 10х

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.