Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:04 14.07.25 
Автомобили
   >> Nissan
*Кратък преглед

Тема Lager na syedinitelнови  
АвторSharky (Нерегистриран)
Публикувано31.08.04 10:48

Zdraveite karachi na Nissan!

Imam nojda ot syvet.
Karam Primera p10 ot skoro i se sblyskah sys slednia problem; sled malko dushmansko izpolzvane na syedinitelq lageryt mu se raztropa.... ei taka - izvednyj! Interesnoto e, 4e kogato syediniteliat e natisnat ili kolata e na hod - niama nikakyv shum, no ako e na prazen hod - kolata zvy4i kato diesel...

Govorih s edni maistori i te me posyvetvaha da si ya karam tyka, dokato ne po4na da 4uvam zialata Londonska filharmonia pod kapaka i togava da smenia zelia komplekt. Edin drug razbira4 mi kaza, 4e do lagera imalo niakakvi shtipki (2br) i nai-veroyatno ednata se e izkrivila ili sh4upila i imalo variant samo tova da se otremontira...

Mnogo strano - kolkoto dushi popitash - tolkova razli4ni otgovori polu4avash, a da si priznaya 4estno - az nishto ne razbiram ot remonti. Kato otida na maistori se 4uvstvam kato bushmen v bibliotka

Daite akyl kakvo da pravia, 4e i pyt mi predstoi i 4estno - malko me e strah da trygna taka....

Mnogo "tank you" predvaritelno!!!!

Тема Re: Lager na syedinitelнови [re: Sharky]  
АвторDJ Tymbi (Нерегистриран)
Публикувано31.08.04 13:33

На мен лично ми звучи точно като на лагера на вилката на съединителя, но без да се чуе, не мога да ти кажа със сигурност.......Прав е твоя приятел като казва че има щипки там........този лагер се държи за вилката от въпросните щипки, ако една се е разкачила и лагера увисне е напълно възможно да трака така както ти казваш..........Но трябва още информация за това тракане за да съм сигурен че е от там...........

Тема Re: Lager na syedinitelнови [re: Sharky]  
Авторbambo (Нерегистриран)
Публикувано31.08.04 20:41

Че ще е лагера на съединителя - спор няма.
Може и да караш така, докато съвсем изпрегне.
Но ако наистина ти предстои дълъг път както казваш, по-добре го смени. Може да сменип само лагера, макар че като ще се отваря, по-добре да смениш целия комплект който включва:
Феродов Диск
Притискателен диск
Лагер

Цели комплекти се предлагат от SACHS и качеството им е добро, иначе може и от всеки магазин за японски авточасти да си вземеш комплектче или само лагер на който и да е производител. Разликите в цените май са минимални, в качеството - също. Аз лично предпочитам SACHS въпреки леко по-високата цена.

Тема Re: Lager na syedinitel [re: bambo]  
Автор P1O ()
Публикувано01.09.04 09:09

кажи ориентировъчна цена за комплекта на SAСHS, че и на мен ще ми се наложи след ... месеца да сменям :(

Тема Re: Lager na syedinitelнови [re: P1O]  
Автор bambo (хитър)
Публикувано02.09.04 00:40

Ееее, сори ама не знам цена. Аз лично купувам от едно представителство на BOSCH в града в който живея, ако искаш мога да ги питам.
Мога да ти кажа цена за амортисьори SACHS за Микра К10, щтото скоро ги купувах от тях и ги сменях

Преден - 112лв.
Заден - 85лв.

До съединител не съм стигнал още, щото моя си е здрав, но просто знам че SACHS имат комплекти за нисан, виждал съм в каталога, а и на сайта им има. А като име и марка са качествени (уж) та затова като сменям ще взимам от тях. Въпреки че ми се случи една изцепка с едни амортисьори за VW Polo, ама ко да се прави.

SlackWare - because it works!

Тема Re: Lager na syedinitelнови [re: bambo]  
Автор P1O ()
Публикувано02.09.04 09:47

имат ли някакъв сайт където да проверим цените, или ако не ти е проблем да попиташ колко струват задните за примера 91г. а те извършват ли монтаж....
ти май всъщност каза за товя град - ако не е софия - много не ми помага

Тема Re: Lager na syedinitelнови [re: P1O]  
Автор SLX (Homini)
Публикувано02.09.04 19:21

Задни амортисьори има на много добра цена - САШ, но това е един склад в Орландовци, чийто адрес не знам, но съм ходил един път. Те са мносители на 1000 марки и складът е огромен.
Струваха към 120 лв. задните, но не съм сигурен. Ще поразровя за координати.-

Примера - пръв сред равни

Тема Re: Lager na syedinitelнови [re: SLX]  
АвторP1O (Нерегистриран)
Публикувано03.09.04 10:57

намерил съм си един сервиз, в който монтират монро с 1г. гаранция и монтажа е безплатен ако си ги купиш от тях. излизат към 110лв/бр. за задните.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.