|
|
|
Тема
|
100nx vs. MX3 vs Civic
|
|
| Автор | Nino (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.07.04 11:58 |
|
|
Zdraveite....mislia da si kupuvam kola ( kraino vreme e :))))
i se kolebaia... 100% shte e iaponka ...tova e sigurno. no mozete li da mi dadete niakakvo sravnenie mezdu nissan 100nx, mazda MX3 ili honda civic (hatchback)
Blagodara predvaritelno
| |
|
Тема
|
Re: 100nx vs. MX3 vs Civic
[re: Nino]
|
|
| Автор | Scott (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.07.04 14:45 |
|
|
Малко неуместно сравнение - Сивика си е нормален 5 местен автомобил, а другите две са купета 2+2.
| |
|
Тема
|
[re: Scott]
|
|
| Автор | Nino (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.07.04 09:59 |
|
|
Razbiram. Po-skoro me interesuvahse poddrajkata. Ako niakoi ima vazmoznost da mi dade sravnitelna info ..za 100nx srpiamo ..niakakav avtomobil..moje i golf.
Blagodaria
| |
|
Тема
|
[re: Nino]
|
|
| Автор |
lS3OO (c230) |
| Публикувано | 07.07.04 10:26 |
|
|
za 100nx nisto ne znam, na Mazda MX3 sam popadal, tazi s V6 dvigatelia, ne si e rabota da se raboti po neia, a Civic-a e edna ot nai-lesnite koli za podrajka, taka che ako vaprosa opira do lesna podrajka, siguren sam che pri zadadenite koli Civic-a e izbora.
| |
|
Тема
|
[re: lS3OO]
|
|
| Автор | petrakiev (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.07.04 15:08 |
|
|
Pi4, az karam Micra k11 i e sglobqwan v evropa i kakto sam se sechtach 4astite sa si po evtini ot tezi za hondata. Ina4e si vzemi tova deto nai te kefi, az na sila si vzech nisana, chtoto isakach honda i vypreki 4e e perfekten i ne mi syzdawa nikakvi griji si ostawa malko gor4iv priwkus. Daje sym go obqwil w mobileto za prodan.
| |
|
|
|
са в клас където поддръжката не е много евтина.
От гледна точка поддръжка - Сивика е безспорния победител !
UB40 !
| |
|
|
|
Здрасти,
Според мен е доста трудно само с няколко изречения да се прави сравнителен анализ или нещо подобно тук в този форум.
Съвсем накратко: 100NX според мен не е труден за поддръжка по отношение на двигател и ходова част (частите не са по-скъпи от напр. Primera, Sunny или друг Nissan, ...може би малко по-скъпи от масов немски автомобил, като например VW Golf, Opel Vectra/Astra и др.). Драмата настъпва ако ти се наложи да търсиш стопове, мигачи, фарове, калници, брони и др. подобни. На мен само за един фар ми искаха 500 лв. от "Nissan-България" - идваше ми да го питам човека има ли личен лекар - да ходи да се прегледа
Иначе, ако трябва да бъда честен кефа е голям , не бих го сменил за някакъв си Golf или Vectra заради по-евтината им поддръжка, налага се да се прави малък компромис все пак. Ако искаш заповядай на следващата Nissan среща да придобиеш повечко впечатления 
| |
|
|
|
Blagodarai na vsichki :) Opredeleno nissan mi dopada poveche..zaradi targata moje bi... makar ,che e po truden za podrajka (kazaha mi che ima chasti,koito stavat ot nissan sunny) Drugo mi spomenaha kato kofti e ,4e bilo slabo kupeto i se razdrankvalo ,zashtoto bilo targa...dokolko moga da viarvam na podobno iziavlenie ?
10c :)))
| |
|
Тема
|
това
[re: nino]
|
|
| Автор |
jamie (Bad to the bone) |
| Публикувано | 10.07.04 20:57 |
|
|
за слабото купе са пълни глупости според мене.
UB40 !
| |
|
|
|
Глупости са! 
| |
|
|
|
|