Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:45 02.01.26 
Автомобили
   >> Nissan
*Кратък преглед

Тема 100nx vs. MX3 vs Civicнови  
АвторNino (Нерегистриран)
Публикувано05.07.04 11:58

Zdraveite....mislia da si kupuvam kola ( kraino vreme e :))))
i se kolebaia... 100% shte e iaponka ...tova e sigurno. no mozete li da mi dadete niakakvo sravnenie mezdu nissan 100nx, mazda MX3 ili honda civic (hatchback)

Blagodara predvaritelno

Тема Re: 100nx vs. MX3 vs Civicнови [re: Nino]  
АвторScott (Нерегистриран)
Публикувано05.07.04 14:45

Малко неуместно сравнение - Сивика си е нормален 5 местен автомобил, а другите две са купета 2+2.

Тема Re: 100nx vs. MX3 vs Civicнови [re: Scott]  
АвторNino (Нерегистриран)
Публикувано07.07.04 09:59

Razbiram. Po-skoro me interesuvahse poddrajkata. Ako niakoi ima vazmoznost da mi dade sravnitelna info ..za 100nx srpiamo ..niakakav avtomobil..moje i golf.
Blagodaria

Автор lS3OO (c230)
Публикувано07.07.04 10:26

za 100nx nisto ne znam, na Mazda MX3 sam popadal, tazi s V6 dvigatelia, ne si e rabota da se raboti po neia, a Civic-a e edna ot nai-lesnite koli za podrajka, taka che ako vaprosa opira do lesna podrajka, siguren sam che pri zadadenite koli Civic-a e izbora.

Тема Re: 100nx vs. MX3 vs Civic [re: lS3OO]  
Авторpetrakiev (Нерегистриран)
Публикувано07.07.04 15:08

Pi4, az karam Micra k11 i e sglobqwan v evropa i kakto sam se sechtach 4astite sa si po evtini ot tezi za hondata. Ina4e si vzemi tova deto nai te kefi, az na sila si vzech nisana, chtoto isakach honda i vypreki 4e e perfekten i ne mi syzdawa nikakvi griji si ostawa malko gor4iv priwkus. Daje sym go obqwil w mobileto za prodan.

Тема 100nx и MX3нови [re: petrakiev]  
Автор jamie (Bad to the bone)
Публикувано07.07.04 21:40

са в клас където поддръжката не е много евтина.
От гледна точка поддръжка - Сивика е безспорния победител !

UB40 !

Автор 1OONX Golf Destroyer ()
Публикувано09.07.04 02:03

Здрасти,

Според мен е доста трудно само с няколко изречения да се прави сравнителен анализ или нещо подобно тук в този форум.

Съвсем накратко: 100NX според мен не е труден за поддръжка по отношение на двигател и ходова част (частите не са по-скъпи от напр. Primera, Sunny или друг Nissan, ...може би малко по-скъпи от масов немски автомобил, като например VW Golf, Opel Vectra/Astra и др.). Драмата настъпва ако ти се наложи да търсиш стопове, мигачи, фарове, калници, брони и др. подобни. На мен само за един фар ми искаха 500 лв. от "Nissan-България" - идваше ми да го питам човека има ли личен лекар - да ходи да се прегледа

Иначе, ако трябва да бъда честен кефа е голям , не бих го сменил за някакъв си Golf или Vectra заради по-евтината им поддръжка, налага се да се прави малък компромис все пак. Ако искаш заповядай на следващата Nissan среща да придобиеш повечко впечатления

Тема Re: 100nx vs. MX3 vs Civicнови [re: 1OONX Golf Destroyer]  
Авторnino (Нерегистриран)
Публикувано10.07.04 16:40

Blagodarai na vsichki :) Opredeleno nissan mi dopada poveche..zaradi targata moje bi... makar ,che e po truden za podrajka (kazaha mi che ima chasti,koito stavat ot nissan sunny) Drugo mi spomenaha kato kofti e ,4e bilo slabo kupeto i se razdrankvalo ,zashtoto bilo targa...dokolko moga da viarvam na podobno iziavlenie ?

10c :)))

Тема тованови [re: nino]  
Автор jamie (Bad to the bone)
Публикувано10.07.04 20:57

за слабото купе са пълни глупости според мене.

UB40 !

Тема Re: тованови [re: jamie]  
Автор 1OONX Golf Destroyer ()
Публикувано12.07.04 00:30

Глупости са!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.