Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:47 16.11.24 
Автомобили
   >> Nissan
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Шум в дясно отзад?  
Автор _Aragorn_ (новак)
Публикувано26.04.04 09:48

Абе от известно време като минавам през неравности отзад в дясно се чува едно хлопане. Понеже до сега не съм имал проблеми с амортисьорите и не знам от какво може да е - дали е амортисьор или нещо. Вдигнах я на крика само да разгледам ама нищо специално не видиах. Един приател вика да не ти се е откаило гарнето - дърпах го бутах го изглежда си стабилно, а все не ми остава време да отида на майстор да погледне. Вие някакви идей да имате?

Тема Re: Шум в дясно отзад?нови [re: _Aragorn_]  
АвторGTl-R (Нерегистриран)
Публикувано26.04.04 19:09

bialetka i tamponi na stab . 6tanga su6to e wazmojno

Тема Re: Шум в дясно отзад?нови [re: GTl-R]  
Автор _Aragorn_ (новак)
Публикувано27.04.04 10:54

Кажи в кои сервиз могат да установят с точност

Публикувано28.04.04 21:53

Ексклузив-Б

Тема Re: Шум в дясно отзад?нови [re: GTl-R]  
Автор _Aragorn_ (новак)
Публикувано29.04.04 09:05

Къде е това?

Автор Bunji (Фен)
Публикувано29.04.04 10:09

трябва да е
И

----------
Корекция

Редактирано от Bunji на 29.04.04 15:36.

Тема ама той вече в Бургас се преместил :)нови [re: Bunji]  
Автор P1O ()
Публикувано29.04.04 15:11

Сервиза е все още в София в началото на студ.град, като идваш от басейна на дианабад, след светофара продължаваш още 200-300 метра и след картинг пистата веднага в дясно и в края на офроуд уличката е точно този сервиз. ходил съм два пъти и няма да потретя, смениха ми задни спирачки - без никаква нужда /след преглед в същия сервиз беше установено, че трябва веданга да се сменят да не се пребия ми казаха/. и при следващото ходене не помня за какво беше, като напуснах сервиза и почна да ми тропа десния носач, връщам се и ги питам - аааа, то така си беше, ние там не се пипали. гадното е, че като затварят колата в някво хале и ти не виждаш какво ти правят, може и нищо да и е нямало - но после ще и има!!! аз в такива сервизи където се затварят и аз не виждам повече не ходя.

Тема Re: ама той вече в Бургас се преместил :)нови [re: P1O]  
Публикувано29.04.04 19:42

abe sladur ako pusneme wsi4ki negramotni klienti da 6tukat nagore nadolu iz serwiza trqbva da se prevurneme hem w padari hem w daskali .Ti ima6 li si na ideq ako 30-40 klienti re6at da si seqt pri kolite kakwa veselba 6te stane.Kakto sa kazali,, kato ti ebat jenata i ti prawqt kolata tam rabota nqma6'' a ti ako iska6 gledai. na nikoi ne mu e otkazano da si widi kolata kogato poiska ama da se mota w krakata na maistorite nqma da stane

Тема Re: ама той вече в Бургас се преместил :)нови [re: GTl-R]  
Авторaz (Нерегистриран)
Публикувано29.04.04 23:03

Imam sashtia problem. Edin rodnina pokara malko kolata i kaza che nai-veroiatno e amortesior. Poglednah amortesiorite i edinia naistina beshe dosta omaslen. Izglejda hlopaneto (pone pri men) e ot tam. Vazmojno e i ti da imash sashtia problem. Pisah do Mitvas i mi dadoha slednata oferta:
-dva zadni amortesiora Monroe - 236 leva
-pravouloviteli zadni - 38 leva
-rabota 40 leva
reglaj na zadnicata - 35 leva
Ili vsichko obshto kam 350 leva
I az da si zadam vaprosa...spored vas tova visoka cena li e?

Тема Ot sladuraнови [re: GTl-R]  
Автор P1O ()
Публикувано30.04.04 09:25

Незнам какво са ти казали на теб за жена ти, ама аз това за колата не съм го чувал досега и нямам намерение да си поверявам колата в ръцете на неакдърници, които правят каквото си искат. А то във вашия сервиз немогат да се съберат и 3 коли, да не говорим за 30-40 коли вие не виждате и на месец сигурно, а вече ще ги виждате и за година /не говорим за гаранционните/. Та - много поздрави на жена ти ако ти дават да я виждаш понякога и със здраве.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.