Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:03 03.11.25 
Автомобили
   >> Nissan
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Ей, ха на среща бе......нови  
АвторDJ Tymbi (Нерегистриран)
Публикувано08.12.03 10:13

.....какво ще кажете за една последна среща за тази година някаде.....

Тема ЗА !нови [re: DJ Tymbi]  
Автор jamie (Bad to the bone)
Публикувано08.12.03 10:25

Но или 12-13, или 19-20 - ти.
На Коледа е неудобно :-)))

UB40 !

Тема Re: ЗА !нови [re: jamie]  
Публикувано08.12.03 13:59

На мен ми е най удобно на 12.12.03 г. (т.е. сега в петък) защото 13 е събота и ще съм някаде извън София.....но това не е сигурно,така че става и в събота на 13.....На 19-ти съм твърдо зает, фирмен купонна 20-ти по може.......така че вие решете.....

Тема Re: ЗА !нови [re: DJ Tymbi]  
Автор SLX (Homini)
Публикувано08.12.03 14:10

На 12-ти ми звучи добре. Аз съм на линия.

Примера - пръв сред равни

Тема Re: ЗА !нови [re: SLX]  
АвторFabio (Нерегистриран)
Публикувано08.12.03 18:39

I AZ Takmo 6a vi sa pofala s izcialo nova hodova 4ast kato nova e kolitzata samo toia 6iban klapan majka mu DEEEEEEEEEEBAAa

Тема Are 20-ti breeeнови [re: Fabio]  
Автор LordDigitalМодератор (DigitalDesigneR)
Публикувано09.12.03 03:15

Az idvam vyv BG i ako moze na 20-ti da go napraim ,sha vi byda special guest:)

Тема Re: Are 20-ti breeeнови [re: LordDigital]  
Публикувано09.12.03 08:58

Ааа,.....ще черпиш по една бира тогаз.....

Тема Re: Are 20-ti breee [re: DJ Tymbi]  
Автор c23O (вале с-патка)
Публикувано09.12.03 09:39

e, toi ste cherpi, nestiga che moderatora vi ste doide na krak, samo zaradi srestata, pak i da cherpi, vie nego triabva da cherpite
btw, Lorde, ti kat hodish do BG, ako ot niakade ti izpadne niakoi BG nomer za kola, ot tezi det imat znamenceto v edinia krai, zemi go nasam, moje da se izlaja da si go sloja che da mi lepiat globite

Тема Abe moje i .......нови [re: c23O]  
АвторFabio (Нерегистриран)
Публикувано09.12.03 11:41

moje i na 2ti kakto kazva6e u4itelkata mi po istoria v gimnaziata ami asene moje i drugia pat da te izpitam 6tom iska6 no sega si polu4ava6 ocenkata ta ajde parvo na 12ti pone az tria da se vidia s SLX iDJ'ja

Тема Re: ЗА !нови [re: Fabio]  
Автор SLX (Homini)
Публикувано09.12.03 11:53

Клапанчето ти ще го поръчам утре. Пусни му парт номера, за да сме сигурни!
Аксиал ще ти каже дали е доволен от неговия и има ли проблеми. М\удруго и аз трябва да сменям части по окачването. Биелетките отзад, горния десен носач, вероятно и един от шарнирите. Ще направя някаква голяма покупка от Анелия както се очертава. Сега нисанчето е като музикална кутия - горния носач скърца, биелетките отзад припяват, гърнето освен спортния си звук добавя още 30-ина децибела, щото има дупка. Ще се упражнявам в изваждане тази седмица. Досега не съм сменял горен носач. Има ли някакви особености при монтажа\демонтажа. Драснете 2 реда ако има нещо специфично да не си чупя ръцете.

Примера - пръв сред равни

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.