Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:26 13.07.25 
Музикални
   >> Nirvana
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Nirvana ne e ni6to osobenoнови  
АвторMr.Brownstone (Нерегистриран)
Публикувано03.09.04 13:56

Prosto porednata izmislica. Tova sa te-Nirvana. Za6to gi bogotvorite tolko kato pesnite, textovete i vsi4ko ostanalo pri tqh e 1 golqma luja. Nito sa imali truden jivot, nito sa bili goneni i t.n. prosto e bilo moderno za tova da se pi6at textove i za tova sa pisali. Znam 4e 6e me zapsuvate sega no kakto kazva James Sad But True. Ae psuvaite, izlieite si volqta vurhu men, no sum praaav i vie mnogo dobre go znaete!

Тема Re: Nirvana ne e ni6to osobenoнови [re: Mr.Brownstone]  
АвторDUFF (Нерегистриран)
Публикувано03.09.04 14:00

RAPE ME ..................... RAPE MEEEEEEE ..................... ako nekoi go be6e iznasili nay-nakraq moje6e da ne si prusne mozaka

Тема Re: Nirvanaнови [re: Mr.Brownstone]  
Автор KurtiCatA (zatova-zashtoto)
Публикувано03.09.04 14:17

Ne znam,no za men te si bqxa nomer 1 i si ostavat.!!!
A vseki drug si ima pravo na menenie

Скандали варгали надути кавали-грабежи палежи пиянство разврат

Тема Re: Nirvana ne e ni6to osobeno за тъпите чикиджиинови [re: Mr.Brownstone]  
Авторпpoвokиpaн (Нерегистриран)
Публикувано03.09.04 16:20

Ауууууу, какъв провокатор се намери да пише в клуба, браво, уеуе, колко си интересен, тъпанар, ауууууу, колко хубаво го е казал Джеймс, просто да се неначудиш......,баси тъпия чикиджия, дето се намери да цитира въпросния Джеймс, аууууу, как се ядосах значи, ауууууу, как си изливам "волята" /баси мамата, тва, пък, кво значи?/.....Абе, нещастник, поне да го беше написал на български, за да мога да оценя по достойнство дълбоката мъдрост на писанието ти...., всъщност, аз не съм фен на "Нирвана", просто мразя тъпите копелета, затова отговорих......В заключение: АРЕ, ДА ГО ДУХАШ, ЧИКИДЖИЯ ТЪП

Тема Re: Nirvana ne e ni6to osobeno за тъпите чикиджиинови [re: пpoвokиpaн]  
Публикувано03.09.04 17:23

Axaxaxaxa. Znaeh si, 4e taka 6te stane. Pi4 ne se qdosvai tolko de. Ne sum fen na Metallica prosto go citrah bate James, te Metallica ako stava vupros sa po-zle i ot Nirvana sega, taka 4e nqma kakvo da govorq. Vseki si ima pravo na mnenie i da izbira kakvo da slu6a. Az si kazah moeto. Aaah, i o6te ne6to samo...mislq si, 4e ako Kurt be6e jiv nqma6e da e tolko bogotvoren ot vas. 6te6e da e ni6to pove4e ot rock pevec-kato Bon Jovi naprimer.

KurtiCa, ima 1 druga pesen na tezi deto gi citira6, pee se........Kurt Cobain umrq smenete kmeta ili go ostavete absoliutno su6tiq...sprete ni toka ne iskame voda.....The Hypodils rulllZ. Ae psuvaite o6teeeee!!!!! No 6e se radvam, ako nqkoi zeme da me oprovargae!!!!

Автор dido24 ()
Публикувано03.09.04 21:55

ti si kakwo osna4awa nirvana ne e ni6to osobeno????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Автор necrossumus (ex mortem)
Публикувано03.09.04 23:58

виж са,са щи обясня що се кефат някои на нир,всъщност е просто
тази група кипи от дива енергия и страст,малко животинска ,алкохолена дори дръгарска-това просто на някои им харесва-визирам себе си например.
предполагам че нир не са имали тежак живот ,но това няма значение,аз не търся автентичност а изкуство-да ме накарат да повярвам че живота е кофти и е по-хууу да се надрусаш и да срошиш две китари една в друга ,отколкото да идеш на работа в кантората и успяват копелетата
вервам им, и нооо се кефа на тая отчаяна агресия в сентлес апрентис(надух им главата от форума с тая песничка ,ама ша прощавати) кефи ме безумната извратена страст на хейрспрей куин ,тази перверзна китара която възбужда звяра в мен и целия екстаз който достига размерите на ужасна непоносима агония от кеф и почвам да се дера на умряло....голем купон си е
нир е като катарзис за мен. а има и много черни краски в някои песнички ,меланхолични че дори и драматични,умеят да се гаврят с живота,па макар и само на сцената и в музиката-това просто е някакво изкуство,може да е субкулутра щото е пънк,гръндж и други такива определения в музиката но е най-големото шоу след ДООРС и са им достойни наследници по настроение-дионисиевата стихия тук в нир също е на почит както беше и в доорс ,в Джимбо.безумие и екстаз до паркинсон е това е нир.
и не поради друго ,а поради това са велики

смърт и разложение
death makes angels of us all and gives us wings ... - Jimbo

Тема Re: Nirvana ne e ni6to osobenoнови [re: necrossumus]  
Публикувано04.09.04 12:18

Aaah.....vij sa, to seki si ima vkus, az samo kazvam, 4e tova za melanholiqta i za dramata e luja. Pqli sa go, za6toto taka e bilo moderno. Tova me drazni. Za6to 6e go peqt, sled kato ne se otnasq za tqh, i ne sa go prejivqli? Mqzat malko na na6te rapeci. Peqt za Mercedesi i pari, a vsu6tnost karat nekoi umrel golf. Tova sa te.

Za Doors, izob6to ne sum suglasen s teb. I ne mi e mnogo priqtno da sruvnqva6 Jimbo s Kurt. Sled Doors agresiqta v muzikata se izpulva ot Guns N' Roses, a ne ot Nirvana. To i se vidq. Axl naletq na boi na Kurt, a ne Kurt na Axl. 6tom mnogo govore6e, i e tolko agresiven, za6to Kurt si sede6e mirno i tiho? Golqmata agresiq. Kolko puti e bil arestuvan? Sa vsi4ki 6te sko4ite i 6te kajete, 4e Kurt e muzikant a ne agresor, s koeto 6te prikliu4i spora. Kefete si se na Nirvana, nqmam ni6to protiv. Vse pak 6te se radvam ako nqkoi uspee da me оprovеrgae.

Radvam se vse pak, 4e nikoi ne me e zapsuval. Az prosto si kazvam mnenieto.

Тема Re: Nirvana ne e ni6to osobenoнови [re: necrossumus]  
АвторDuff (Нерегистриран)
Публикувано04.09.04 12:24

awe na koi oligofreNNN mu hrumna da sravnqva muzikata(the doors) sas detskite me4ti na kobain (nirvana) kva muzika praat barabanist i kitarist koito vsu6tnost moje da izpalni to4no 2 akorda bezgre6no .... aide 1 basist4e imate deto vi prai celata kompoziciq na pesnite .
JIM=kurt eeee nema takova jivotno

Автор necrossumus (ex mortem)
Публикувано04.09.04 12:28

ами явно някои търсят автентичност,а други като мен не
Кърт е зодия риби ,като мен и е интровертен ,той изживява музиката си вътрешно и е много меланхоличен тип с насъбиращ се гняв.той дори може би е психически нестабилен ....бил-за това е толкова интересен макар че не е давал воля на агресията си в живота.аз поне го разбирам.в живота и аз съм кротък и добричък,но я ми пусни Нирвана и Диабло едновремено и няма д аме познаеш

смърт и разложение
death makes angels of us all and gives us wings ... - Jimbo

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.