|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Какво става...
|
|
Автор |
Sikamikaniko () |
Публикувано | 13.02.03 15:46 |
|
...с Крист Новоселич,Къртни и дъщеричката и?
Не съм чувал нищо от години,та ако някой има статия,клюка,та дори пиянска хвалба-да си каже защото наистина има информационо затъмнение за личностите горе...
И честит свети Валентин де...
Meet me at the Coffee Shop
We can dance like Iggy Pop
| |
|
Ili tifon zarizan.....koi kakvoto praznuva:)))))
i 1 mamoda zavivashe shokolada
da-da
| |
|
Крист се занимава с политика доколкото знам и се е оттеглил от музикалния живот.
честит свети Валентин, нека направите някои щастлив 
| |
|
Нали щеше да прави някаква група Sweet 75? Ама на мен ми е мноооого стара информацията .
Where I Go...I Just Don't Know
| |
|
Sweеt 75 одавна ги няма вече, разпаднаха се, но иначе ги имаше, но правиха повече концерти на живо от колкото записи.
| |
|
И аз щях да отбележа за Sweet,а това за политиката е всеизвестно...обаче се пусна слух за съвместна работа/присъединяване към Блър?Някой да потвърди/отхвърли?
П.П.Може и двата празника да се посъединят...плащате едно-получавате две...тарикатчета сме българченцата-да няма две мнения:>>>
| |
|
И какво е представлявала групата в музикално отношение ?
Where I Go...I Just Don't Know
| |
|
Алтернативен рок,другите пичове бяха Bill Rieflin i Ywan Las Vegas или нещо подобно,имат един албум от 97 или 98,м/д-то по Музинки казаха че ще издава соло-албумченце,коеето е краино интересна информация....
M/d-to podpisa da ne bi da e pripeva na edna pesen nare4ena Soul to Squeeze?
We can dance like Iggy PopРедактирано от Sikamikaniko на 18.02.03 11:33.
| |
|
Това за соловия албум наистина е любопитно. Раздуй ако чуеш нещо повече.
Иначе нали попита и за Къртни, мисля, че беше преди около 2 седмици, когато четох за последните и изцепки в някакъв самолет, то предполагам и ти си го чел това. А доколкото знам дъщеря им живее с нея, горкото дете .
Да, подписа ми беше от припева на "Soul To Squeeze". Твоят е от една друга песен на Red Hot, нали ?
I was made with a heart of stone
to be broken with one hard blow
| |
|
Това за самолета ми е за сефте...последното което чух е че отказала да подпише с компанията на кака ти Мадона Маверик за разпространение...м/д-то да попитам тя още ли ще записва,мислех че е свършила...въпрос без отговор...
Да обаче интересното е че Soul to Squeeze ми е най-любимата песен и си я слушам всеки ден по 10-тени пъти и така откъм няколко години...въобще да не ти говоря какво ми е в главата.Може би това не е толкова любопитно колкото факта че подписа ми и той милия от песен на ред Хот...направи грешка каот попита...
Горкото дете...
И накрая един въпрос с повишена трудност...издавани ли са Meat Puppets в милата ни родина?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|