Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:50 15.07.25 
Музикални
   >> Nirvana
Всички теми * *Кратък преглед

Тема Spomeni...  
Автор Skinny Puppy (нихилист)
Публикувано23.09.02 03:07

Beshe proletta na 92-ra. Mnogo depresiwna godina, pochti kato tazi. Jiweeh w edin wisok blok w centyra na Ruse i tam nqmah nikakwi priqteli, zashtoto bqh now. Golqma samota! Skuka, skuka..... Ponqkoga mi se iskashe da se grymna. Po onowa wreme wse oshte nqmah moi kaseti. Edin moy poznat mi zapisa Deep Purple, a posle mi spomena za nqkakwa nowa grupa na ime NIRVANA. Reshih da si kupq tqhna kasetka. Wzeh si " Nevermind" . Haresa mi ot pyrwiq pyt. Mnogo stranna muzika mi se stori. Samo sled sedmica se samoprowyzglasih za pyrwiq i edinstwen fen na NIRVANA w moeto uchilishte. Bqh 6-ti klas. Wsichki togwa slushaha Helloween, Sepultura, Kreator... presmiwaha mi se, kogato im kazwah, che tazi moq lubima grupa shte stane po-izwestna i ot Led Zeppelin.... A az se zatwarqh wse poweche w sebe si. Oshte pazq schupeniq si kasetofon / i togawa ne beshe mnogo zdraw / na koyto slushah NIRVANA . Tqhnata muzika mi wdyhwashe pone malko jelanie za jiwot.... sega si mislq, che ako ne bqh chul Kurt & Co. do dnes nqmashe da me ima. Pone po dwa pyti na den slushah " Nevermind" . Prez wakanciqta na syshtata 92-ra hodihme ot uchilishte na nqkakwo eksurzionno letuwane. Na men ne samo ne mi haresa, a dori me depresira do kraen predel. Wsichki moi syuchenici se prawiha na mnogo otworeni i w powecheto sluchai me prenebregwaha, obijdaha, naranqwaha..... Stoqh si sam i prez ogromna chast ot wremeto slushah na wolkmena NIRVANA otnowo i otnowo.... s tqhnata muzika sweta stawashe pone malko po-ponosim. Ne moga da opisha s dumi kakwo oznachawaha za men..... 94-ta wsichko se promeni. Wsqko hlape w kwartala se razhojdashe s t-shirt na NIRVANA. Ujasno prezirah tezi " fenowe". Te slushaha muzkata na Kurt samo zashtoto beshe moderna... predskazanieto mi se beshe sbudnalo. NIRVANA stanaha po-izwestni ot Zeppelin... i kakwo ot towa? Togawa neshto izchezna.... neshto zagubih. Zapochanh da mrazq idolite si. Dnes polojenieto e znachitelno po-dobro. Pak fenowete na Kurt & Co. sa istinski! Kakto edno wreme. Ontowo ne me e sram da kaja, che slusham NIRVANA !!!

Don't trust anybody. It will cost you much too much ...

Тема Re: Spomeni...нови [re: Skinny Puppy]  
Автор funy77 (антифашист)
Публикувано25.12.20 11:32

ЧРД на Стеф.
Turkey is the key.
Каквото и да означава това.

Всички теми**Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.