Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:48 13.11.25 
Непрофесионални
   >> Нощни птици
Всички теми * *Кратък преглед

Тема И аз съм тук от днесканови  
Автор IC Roxana (Roxana)
Публикувано30.06.14 13:34

Здравейте....

Робът се бори за свобода. Свободният - за съвършенство.

Тема Re: И аз съм тук от днеска [re: IC Roxana]  
Автор Baldrian ()
Публикувано30.06.14 21:45

Час след мен си кацнала...Добре дошла в моя клуб!

Тема Re: И аз съм тук от днесканови [re: Baldrian]  
Автор IC Roxana (Roxana)
Публикувано30.06.14 22:33

Мне - не можеш да го докажеш - аз съм писала тука още в началото.

Иди да ме търсиш още на първите страници.

Нема клуп, в който да не съм писала. Ако искаш вервай.

Тема Re: И аз съм тук от днесканови [re: Baldrian]  
Автор IC Roxana (Roxana)
Публикувано30.06.14 22:38

МОже в далечното минало да съм писала анонимна или с оригиналния си ник Роксана, който Киро изтри мисля още през 2007. Това е възможно.

Но съм писала из де що има клубове - а тогава те беха и ноо по-пълни от сега.

Пиша от 2000 - с анинимни никове за около година-две - тогава всички клубове беха отворени и нямаше модератори.

После създадох ника Роксана - мисля че беше 2003 ако не се лъжа. Който беше изтрит лично от Киро през 2007 поради конфликта с надежда и вълк - заведох ги на съд и ги осъдих. Получиха си писмената присъда през 2009.

Оттогава използвам вариации н ника Роксана - защото изтрития ник още се пази в архивите като запазен и не се позволява създаване на нов активен ник.

Та - с горните фактологически уговорки - нема сми да ми се напиняш - малко са никовете, които могат да ми излезнат като история в дир...

Повечето от тях ги познавам лично също....тогава хората се познаваха помежду си.

Тема Излизамнови [re: IC Roxana]  
Автор nbb (весела)
Публикувано01.07.14 09:31

насреща ти - пиша в клубовете почти от създаването им, бяха около десетина на брой.

Тогава беше по-актуално лафчето, но там почти не съм се подвизавала. Ех, спомени, спомени...

Тема Re: Излизамнови [re: nbb]  
Автор IC Roxana (Roxana)
Публикувано01.07.14 11:09

Да, помня това, което описваш.

За първи път попаднах в дир заради една колежка, която бешеоткачила за това лафче. Тогава хората нямаха интернет - само някои (много малко на брой) хора притежаваха компютри, а да имаш интернет беше екстраваганция. Та тая колежка беше успяла да изманипулира някакси собственичката на малка фирма да купи компютър и да го вържат към интернет - и това беше 1999 зимата - като сега го помня.

И аз се прибирам в къщи - защото бързам да си видя бебето - мойто човече на около годинка само - и я питам на вратата няма ли да се прибираш и ти - и тя ми вика - ела тука да ти покажа нещо. И отваря лафчетооо

И те тека нашта ме опорочи ...аз невинна и дествена откъм интернет и дир...

После много пъти тя ме уговаряше да съм седнела с нея да гледаме смях - защото там падаше голям смях просто - и понякога се съгласявах - но най-често нямах време - при мен нещата бяха други - жена с малко бебе... а тя аляджийка - мома си търси либовници...

По-късно се случи да намеря някоя минутка и да чета из дир - то почти нямаше тогава други беге сайтове....

После нещата бавно и славно се промениха....аз продължих да си чета...след 1-2 години набрах смелост и прописах...но все още анонимно....писах така известно време....после някъде към 2002-2003 дойде силен натиск за регистрации - и започнаха да затварят клубове за нерегистрирани - и тогава ми се наложи (аз нямах зор да се регистрирам) да измисля някакъв ник - и това се случи да е Роксана (в началото бях Розова Пантера (в титлата) помня )

Да - спомени - спомени....

Я виж ти - аз защо се сблъсках с тебе чак в Раковите? ако сме вилняли толкова дълго из дира и двете - то как се засякохме чак в Раковите?

Автор IC Roxana (Roxana)
Публикувано01.07.14 11:24

Един от първите клубове, които отворих тогава в далечната 1999 беше клуба, в който пишеше Безсънна.

Безсънна я помня ясно и отчетливо. Имаше една тема за музика и поздрави - още тогава беше направила 800-900 мнения. После помня темата нахвърли 1000 поста - после спрях да следя тоя клуб и започнах да чета в различни клубове.

Тогава се научих да слагам линкове, да ги правя активни, абе браузера тогава беше голема новост...

Тогава беше големо нещо да имаш имейл - хаха! па се отваряха кутии, па се пишеше на легане и ставане, па се разписваха орицата налево и надесно...па нови визитки се поръчваха с имейла на визитката...

Сега ми е смешно - ама тогава беше бая шашардисващо....

Не помня дали съм писала - сигурно съм писала там при Безсънна....но най-вероятно съм била анонимна....в оноя времена нямах зор да се хукна към клуб....имах комп ама компа нямаше връзка с интернет (тогава се връзваха основно модеми - към телефонната връзка) - и винаги беше под риск да дойде шефа и да ни завари в дир да си клюкариме...та затова сигурно е било нещо набързо и отгоре-отгоре....

Значи помня Безсънна оттогава - но тебе не те помня...малко си съмнителна дали не лъжеш....

Тема Е,нови [re: IC Roxana]  
Автор nbb (весела)
Публикувано01.07.14 11:26

аз гледах да не се натрапвам много-много. Достатъчно проблеми си имам на живо заради това, което съм. Тук гледах да съм повече наблюдател и да се уча. Иначе те помня от Женския клуб.
Работех във фирма - доставчик на нет от началото на 1999 г., та добре се зарибих.

Хората не знаеха какво е това, а аз си комуникирах с хора от целия свят. Гледаха ме със зяпнали уста, когато им разказвах. И най-големият срам беше до скоро, защото нямах нет у дома, за да не се зарибя отново, а вече всеки има. Не можеха да повярват като казвах, че нямам скайп, нямам изобщо нет.

Тема Безсъннанови [re: IC Roxana]  
Автор nbb (весела)
Публикувано01.07.14 11:29

пишеше в много клубове, а Споделено се създаде бая по-късно.

Питай твоя приятел Киро дали съм била тук, той ми даде рецепта за пълнени чушки с боб, когато най-после се престраших да пиша след дълго четене из клубовете.

Автор Monica123 (стар клубар)
Публикувано03.07.14 22:18

И аз съм тук от времето на Лафчето!!!!!!!!!!!!!

А що купони сме направили!

Славни времена!

Далечната 1999....сякаш неше вчера......

Всички теми**Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.