|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
разходка през нощта...
|
|
Автор |
CharmingW (п-илето) |
Публикувано | 21.05.02 23:07 |
|
простете ме ако вече се е говорило за тази тема, но от скоро съм тук и все още не съм прочела всички мнения и отговори....
Да речем искам да се разходя навън през нощта..... особено във Варна край морето нощем е невероятно! Но нека е малко по-встрани от дискотеките, то там е пълна лудница и какафония! Кажете ми как мога да изляза сама навън? Абсурд! То да реша да изляза дори за 5 минутки самичка и трябва обезателно памперс да си сложа, че барем ме предпази от напишкване от страх   Не, говоря сериозно. Навсякъде гъмжи от престъпници, как мога да бъда спокойна, че като изляза няма да ми се случи нищо лошо? Ще кажете - вземи си бодигард! Хех, да ама ако искам сама да се разходя? Просто ей така...... Идеи?
| |
|
Ех ех ех
А ти къде живееш? Нямаш си квартал,който да не познаваш на пръсти? нямаш си територия, в която да се чувстваш сигурна? Нямаш си район, в който дори и хулиганите да не те закачат, защото знаят че ти си "тяхно момиче", без изобщо да има сексуален смисл това?? И нима тези местните "лоши момчета" нямата да счупят глават на всеки простак и тарикат, решил да ти се прави на интересен??
Господи, не вярвам! Тук поне е така.
Forever kissing frogs that think they're princes
Oh Lady Nina, where did all the romance go?
| |
|
къде къде..... на центъра си живея. Познавам го района много добре. Но не е там проблема. Човек никога не знае кой ще му изскочи иззад ъгъла.... Как да не бера страх я, тук в България, да те претрепят на улицата, дори посред бял ден останалите ще се правят, че не виждат нищо....
| |
|
Блях
Тогава си хвани за гадже Мишо Шамара ебати     
| |
|
Уплашена ли си от нещо?
Не мисля,че е толкова страшно положението.Особено по центъра е осветено навсякъде,има доста хора до късно през нощта...
Е,в Морската градина нямаш работа след залез слънце,при това самичка!
ами как да не съм уплашена като навсякъде говорят за престъпления, кражби, изнасилвания и т.н.....
А до късно през нощта, верно има хора, но не всички са добронамерени.... и трезвени
karasko, колкото за Мишо Шамара, по-скоро аз на него ще му бъда бодигард, с една-две глави съм над него   
| |
|
Честно да си кажа,не мога да ти повогна с нищо!
Не надавам ухо,когато се коментират подобни неща.Каквото има да ми се случва,ще се случи.Независимо дали се притеснявам да не ми се случи или не!
По принцип обичам нощните разходки,но не сама!
П.П.Щом си добре сложена като физика,не е проблем да усвоиш няколко хватки за самоотбрана.
Няма да ти обяснявам сега за шпрейове и електрошокове,че става като лекция...
Пък аз съм просто една романтичка!
Ако го срещна някъде, и три глави да си над него, няма да го спасиш 
| |
|
романтичка ли?
пък аз си мислех че си древна  
| |
|
Ти с какво мислиш?
Извинявай за въпроса...не се заяждам,ама,мумификатора ти май не си е свършил работата добре!?
П.П. Вече не съм древна.Отказах се.За да не си ги мерим древностите.
Сега съм друга. Обновена!
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|