Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:59 14.07.25 
Музикални
   >> Нова генерация
*Кратък преглед

Тема Това е добра тема според мен...нови  
Автор OstroGoth (UnderTheGround)
Публикувано09.03.02 13:20

Здравейте,
Напоследък ме мъчи един въпрос.
Принципната постановка е : човек се опитва да си пръсне главата с пистолет, налапвайки дулото (важно уточнение).
Замисляли ли сте се че в този момент (на изстрела) устата му се пълни за минимално време и продължителност с газове. От интензивната турболенция на въпросните газове бузите силно се разтягат и лицевата мускулатура сериозно се уврежда (но не се нарушава)... Та въпроса ми е дали по време на този кратък, изпълнен с впечатления момент човек би могъл да извлече тона "фа диез" само посредством струята газ изхвърчаща от устата му, вследствие на еластиката на споменатата вече лицева мускулатура ??? Дори нещо повече, дали може да произнесе някоя кратичка фраза от рода " Ъ-ъ-а-а-у, добро е !!! "... И дали мъжете от събралата се специално по повода група ще започнат тозчас да обладават прилежащите им жени... и дали този траур би се харесал на самоубиеца ????
А? Ако искате помислете си една две минути какво мислите по въпроса "по принцип" защото аз знам че то няма да е валидно в момент когато се наложи да избирате... Помислете...

P.S.
niai, ти си една разплакана пикла. Аз искам да те утеша... ела и сама го пожелай...
(Мърльото)

Сега да не кажете че пак се заяждам. Пипам възможно най-деликатно...
(Хирурга)

Поздрави...
OstrОGoth

!!! Goth`s UNDEAD !!!

Тема Re: losho hranosmilane [re: OstroGoth]  
Автор SWAN (изгубил се)
Публикувано10.03.02 12:26

запек ли имаш ?- нищо лично, мен..

това горното прилича на Бунюелова полюция... хе..

иначе и да си помисли че е тъпо няма да успее човек..
между другото- дулото трябва да е насочено под ъгъл нагоре- за да има файда...

Mela, Mela, Mela, Melancholia
Melancholia, mon cher..

Редактирано от SWAN на 10.03.02 12:37.

Тема Re: Ами..нови [re: SWAN]  
Автор Лeдoвe (Левскарче)
Публикувано11.03.02 00:13

Нищо не разбрах,тоет разбрах ама не мога да намеря отговор за сега понеже още ми тежи главата от снощната запивка
Иначе поздрави за темата !

Виждам аз няма да има промяна,защото знам топли вълни няма !!!

Тема Re: Това е добра тема според мен...нови [re: OstroGoth]  
Автор homoludens ()
Публикувано12.03.02 11:14

Abe za6to ne pomoli6 Pei4o da ti sgotvi supi4ka ot gybki /samo 4e toi da gi e bral/ - effectyt 6te e 100 pyti po-goliam!
:))

Тема Re: Това е добра тема според мен...нови [re: homoludens]  
Автор SWAN (изгубил се)
Публикувано12.03.02 22:23

Peycho gotvi supa ot gubi ?!.. ujas !.....

Mela, Mela, Mela, Melancholia
Melancholia, mon cher..

Тема Re: amaнови [re: SWAN]  
Автор homoludens ()
Публикувано13.03.02 10:40

ti pyk ako ne se obadi6 :))))

i kvo tolkova, ami
"EJKO -(tire)- GYBI"
:)))

Тема Re: Homoludensнови [re: homoludens]  
Автор OstroGoth (UnderTheGround)
Публикувано13.03.02 18:25

Ъ-ъ-ъ, аз нямам нужда от гъбите на Пейчо или на който и да е !!!
Много жалко ако само такива мисли ти изникват в съзнанието.
Хората май са форматирани така че да отдават появата на странни емоции изцяло на действието на наркотици.
Мисля си че:
Има едно много погрешно мислене в Бг че друсането те прави някакъв вид авторитет и в известна степен те вдига автоматично до позицията "врял и кипял"...
Говоря за хората които се интересуват от някакъв вид ъндърграунд стил, другите въобще не ме интересуват...
Пълна глупост и заблуда !!!!
Не си мислете че не оценявам ролята на наркотиците като средство за това да осъзнаеш скрити, латентни участъци от спектъра на връзката ти със Силите. Но дотук... Както беше казал Джули от Виолетов "... ЛСД ти спестява 2-3 години въздържание и целенасочен бой с дървен меч по главата в някоя от отдалечените провинции на Индия..." Ама какво се получава, в един момент всеки развива някакъв вид насаден (малко или много) апетит към наркотиците, аз самия бях попаднал в нещо подобно.
Сигурно някой сега ще каже "Не си прав Геш, нали толкова разправяше за упадъчната култура а и по принцип ROCK-а е закърмен с наркотици ..."
Да, ОК само че с тази разлика че първо трябва да си НЯКОЙ и да знаеш как да боравиш с материята! Всичко останало е квартална сбирка за партия за STUFF...

P.S.
Swan, приятно ми беше да чуя предположение по темата, жалко че няма начин да проверим наистина дали нагоре насоченото дуло ще даде резултат, опитите с хора все още не са изцяло разрешени...

Ще ми се да чуя нечие мнение т.е. повече от 2-3 реда...

Поздрави.

OstroGoth

!!! Goth`s UNDEAD !!!

Тема Re: Homoludensнови [re: OstroGoth]  
Автор okcuTokcuH (Flying Madness)
Публикувано20.03.02 19:48

Това нещо яко ме психяса и сега много се чудя дали да не опитам?Сещам се един цитат на Кристоф Ламбер от филма "Стрелците" когато оная адски готина мадама му натика пищов в устата.Та той й каза ( с пълна от пистолет уста) "...никога не гълтам.."!Колкото за обладаване на жените после-това ,за погребението после ли ставаше дума или за оня свят,когато с такава голяма уста,опитното същество разполагащо с ужасно голяма уста и ще дарява радост на ангелиците с голямата си УСТА......Аве,знаеш ли какво?Защо не питаш онова момиче от филма "Аризонска мечта"?Тя сигурно знае....а аз още не мога да се съвзема от драматичният финал...

В изгубени следи и смисъл за декора пред който двама с теб уж докосваме Бога...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.