Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:51 14.07.25 
Музикални
   >> Нова генерация
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Това е един прекрасен клубнови  
Автор niai (минаващ)
Публикувано24.01.02 21:33

Разговаря се много задълбочено и на много значими теми. Само че това явно става на някакво по-друго ниво, лични бележки или icq или срещи на живо, на хора, които са се виждали и преди. Просто приказка. Не знам дали трябва да се изтрие или не, както предлагаше някой, само че определено има нужда от смяна на името. Понеже хората могат да се заблудят, разбирате ли? Не че на някой му пука особено, но все пак. И за какво е всичко това? Ама наистина?

Тема Re: Това е един прекрасен клубнови [re: niai]  
АвторNOlTARENEG WEN (Нерегистриран)
Публикувано25.01.02 00:49

Za kakvo govori6 ???

Тема Re: Това е един прекрасен клубнови [re: NOlTARENEG WEN]  
Автор niai (минаващ)
Публикувано25.01.02 21:10

Кое точно от нещата които казах не разбра.

Автор okcuTokcuH (Мъничко човече)
Публикувано13.02.02 19:57

Здравей,миличка няй!Аз съм прекалено зает да разсъждавам на това,че-"..няма да мога да разбера,това което е всъщност живота ми.."и един вид така се загубих в себе си ,че и Филип Марлоу не може да ме намериТъжно ми е за нещата които пропуснах да направя,за нещата които още мога ,но не правя,за цялата си черногледа,мизантропска,деградирала,интровертна,дестабилизирана,и депресирана самоличност,и някак си не мога да реша какво точно и къде да напиша..(може би фактът ,че и нет нямах три седмици малко повлия...)Приеми едно извинение от мен и една приятелска прегръдка.Подписваме ли мирният договор?Ще ми се направя нещо живо и пак да си възвърна радостта от всичко,ама не знам дали знаеш-трудно е да се убеждаваш в нещо в което самата ти не вярваш!В моят случай се опитвам да си преоткрия мечтите.....
Дай ми съвет...

В изгубени следи и смисъл за декора пред който двама с теб уж докосваме Бога...

Тема Re: Това е един прекрасен клубнови [re: okcuTokcuH]  
Автор niai (минаващ)
Публикувано13.02.02 21:24

Само едно нещо ме смущава... Не мога да разбера за какво се извиняваш, а и мирен договор... не знам кога сме обявявали война.
А защо искаш съвет от мен? Аз дори на себе си не мога да помогна. И след като ти започна с цитат, и аз мога да продължа: "Не питай змията от кой да вземеш отрова, достойна за нейното племе."

Автор okcuTokcuH (Мъничко човече)
Публикувано14.02.02 20:00

За помощта-тя не се дава ами просто се споделя.С какво толкова те разтревожих,че започна да се смущаваш.Извиних се заради безотговорността си и пренебрегването на форума-нещо което ценя.Ами не воюваме,вярно е,обаче ти се държиш предпазливо все едно си препатило същество и нямаш доверие на никого.Чупи гипса малко гърл,поне за тази дистанция може освен тъгата си и болката да споделяме и приятелски диалози.Колкото до цитата който ти подхожда,май,че е-"Не разбирате ли момчета каква е мойта цена,тя е ниска за летните плажове и висока за ваш'те сърца........"

В изгубени следи и смисъл за декора пред който двама с теб уж докосваме Бога...

Тема Re: Това е един прекрасен клубнови [re: okcuTokcuH]  
Автор niai (минаващ)
Публикувано15.02.02 22:01

Аз съвсем нямах предвид това, не съм се опитвала да обвинявам никого в безотговорност и пренебрежение. Не знам даже дали искам да се извиня за начна си на изразяване, понеже така или иначе друг не знам и не мога да го променя.
Ти спомена и нещо за дискусия. За надменността на Воев аз наистина нямам мнение - нито категорично, нито противоречиво, никакво. Така че дискусията не трябва да е с мен... по очевидни причини.

Тема Re: Niai миличканови [re: niai]  
Автор Лeдoвe (Левскарче)
Публикувано07.03.02 18:40

Незнам дали това е проблема на клуба(личните бележки кю то и тн)или пък ,проблема е това че ги няма ?
Аз се опитах много пъти да направя този клуб място за приятелски дискусии ,но явно все нещо не се получи
Бил съм на срещи на други клубове на дира и незнам дали заради хората или заради друго но купона става невероятен и след такъв купон клуба продължава да върви напред сплотен донякаде.Тук това не стана и пак незнам защо ?Опитах наистина да настаня доброто настроение и атмосферата на споделяне тук а доколкое успешно ще кажете вие?
Иска ми се да намерим баланса ,всеки да си премълчава по малко негативното отношение и да дава градивна критика ,а не нападки ,абе с две думи да вървим напред и да станем клуб като хората.Жалко че много хора вече ги няма и не пишат тук ,аз самият от сума време не съм писал и не мислех и да пиша повече ,но искам да направя един последен опит заради самия клуб и заради нас самите ,понеже както съм казвал не сме толкова много останали ,че да се делим и да се караме!
Аз самия исках в този клуб да намеря своя пристан и да съм тук истинския аз ,да пиша тук когато не мога да разбера живота си,когато през ноща кошмарите чакат ,когато,когато........

Виждам аз няма да има промяна,защото знам топли вълни няма !!!

Тема Re [re: Лeдoвe]  
Автор niai (минаващ)
Публикувано07.03.02 21:23

Клуб като хората? Това какво значи - клуб с едни хора, които да са като други хора? Ама за какво? Нали ги има онязи, другите, и те нали не са лоши хора, нали не са тъпи хора, нали също са хора? И нали не са, все пак, единствените хора?
Иска ми се да разбера едно нещо... Иска ми се да те попитам, и съответно - ето, питам те: Как се съчетават твоето доста конструктивно желание за положително развитие, и очакванията ти за такова с онова най-последно изреченийце, най-най-отдолу?

Тема Re: Niai миличканови [re: Лeдoвe]  
Автор niai (минаващ)
Публикувано07.03.02 21:24

Клуб като хората? Това какво значи - клуб с едни хора, които да са като други хора? Ама за какво? Нали ги има онязи, другите, и те нали не са лоши хора, нали не са тъпи хора, нали също са хора? И нали не са, все пак, единствените хора?
Иска ми се да разбера едно нещо... Иска ми се да те попитам, и съответно - ето, питам те: Как се съчетават твоето доста конструктивно желание за положително развитие, и очакванията ти за такова с онова най-последно изреченийце, най-най-отдолу?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.