Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:01 13.11.24 
dir.bg
   >> Предложения за нови клубове
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Как да се създаде нов клубнови  
Автор emo64 (непознат )
Публикувано17.04.08 10:00

Ние гражданите на Елхово искаме да се създаде в клубовете за градове наш клуб за Елхово. Как да стане това така, че да можем да си имаме собствен клуб. В Елхово имаме един общински сайт в който никой не може да напише нищо, защото се цензурира и всичко което се пише като въпроси и мнения се трие щом не е угодно на общинарите. С две думи сме лишени от място за форум поради цензура на управляващите. Моля помогнете Ни.

Тема докарай ми тукнови [re: emo64]  
Автор KиpoАдминистратор (homo pro se)
Публикувано17.04.08 11:53

ПОНЕ 4 активни юзъра и ти правя клуба.

Тема Re: докарай ми тукнови [re: Kиpo]  
Автор K9 (минаващ)
Публикувано17.04.08 15:59

Добре е елхово да има клуб.Много елховли влизат в клуб Ямбол и са активни.

Тема Re: докарай ми тук [re: Kиpo]  
Автор ying_yang (ХХХ)
Публикувано17.04.08 16:35

Какво ще рече "активен юзър"?
Иначе аз съм "за" такъв клуб. Надявам се че би имал добра посещаемост, още повече че в Елхово няма друг форум, като изключим този на сайта на общината, който обаче е грубо цензуриран и съответно много слабо посещаван!

Тема Re: докарай ми тукнови [re: ying_yang]  
Автор kalasun (непознат )
Публикувано17.04.08 16:49

Аз също съм за идеята да подкрепим елховци за техен собствен форум. Първо защото мразя цензурата. Второ хората там трябва да имат форум в който да пишат свободно за всичко, което ги вълнува.Трето те явно нямат смелоста даже да се регистрират тук толкова са подплашени от техните админи за айпи адреси и прочие. Ама то това е феодалната и робска психика на малкия град. Така че да помогнем на хората. Те имат право на свобода на словото.Правете им форум. Няма значение за какво ще пишат в него, ако ще за това какви манджи са готвили жените им.

Тема Re: докарай ми тукнови [re: K9]  
Автор Last Roman (PRAEFECTUS URBI)
Публикувано17.04.08 17:18

ми вместо да влизате да спамите в клуб Ямбол се изредете тук и гласувайте.

Aut Caesar, aut nihil

Тема Re: Как да се създаде нов клубнови [re: emo64]  
Автор Фapyй ()
Публикувано18.04.08 10:03

Нека се направи такъв клуб за Елхово. Един клуб, посветен на града, все ще е по-полезен от десетките мъртвородени клубове в dir.bg.

Тема Е не станахме ли достатъчнонови [re: emo64]  
Автор sol_lam (хайде пак)
Публикувано18.04.08 10:23

Е, не станахме ли достатъчно подкрепящите? Късмет на елховлии и ако някой ми разкаже легендата защо нямало двама души от тоя град дето да са на едно мнение - много ще съм благодарна. Преди доста време я чух и забравих, беше нещо от турско време останало като предание. Накрая някакъв паша май изрекъл клетва, нещо такова, интересно беше, но не го записах и отиде се не видя вече... Може с това да започнете. Успех! Ако легендата е вярна, много ще има да спорите в клуба си :)

Тема ще рече не някой, регнат вчера с две мнениянови [re: ying_yang]  
Автор KиpoАдминистратор (homo pro se)
Публикувано18.04.08 11:38

а такъв, който пише из тия форуми...няккаъв период от време.

Тема Re: ще рече не някой, регнат вчера с две мнениянови [re: Kиpo]  
Автор K9 (минаващ)
Публикувано18.04.08 11:51

Проблема на елховлии че имат само един форум и той е много силно цензуриран и искат друг форум на града!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.