|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Клуб Бездомни животни
|
|
Автор |
denii (писанка) |
Публикувано | 04.11.07 12:48 |
|
Здравейте,
Идеята за създаване на подобен клуб в дир.бг отдавна ми се върти в главата. Проблемът с бездомните животни е социален и като такъв засяга цялото общество. Почти във всички и-нет сайтове вече има подобни форуми където спокойно може да се говори за проблема, да се публикуват обяви за животни търсещи дом, да се обсъждат идеи за решаването на проблема и прочие. Лично аз се занимавам с бездомните котки. Досега пишех в клуб котки, където обаче често се създават конфликти на тема породисти/безпородни. В една от последните теми беше изтъкнато мнението, че клубът се бил изродил и всяка втора тема се превърнала в тема "да спасим бездомните". Затова бих се радвала ако разгледате предложението за създаване на клуб Безомни животни или нещо подобно, за да могат хората ангажирани с каузата да пишат спокойно.
Благодаря
| |
|
Проблемът може да се реши много лесно с малко отрова или внос на китайци.
Огнестрелни оръжия и ножове също стават.
- Ти как се озова тука?
- Стреляше се - кратко отвърна Саид.
| |
Тема
|
Re: Против.
[re: Eva B.]
|
|
Автор |
denii (писанка) |
Публикувано | 04.11.07 18:50 |
|
умница. че и оригинална.
| |
|
Ах, ирония, колко необикновено!
Проблемите с такива животни може да бъде решен много лесно, ако не бяха псевдо защитници като вас да вият за всяка умряла кранта.
- Ти как се озова тука?
| |
Тема
|
Re: Против.
[re: Eva B.]
|
|
Автор |
denii (писанка) |
Публикувано | 04.11.07 20:10 |
|
срещу умрели не вия. само срещу живите и такива като вас. ще си спестя епитетите, именно защото съм по-различна от вас.
не смятам да ви отделя и миг повече. имам си по-забавни занимания в неделя вечер.
а и не съм пуснала тема дискусия, че да ви чета емоционалните словоизлияния.
| |
|
Трудно мога да нарека 3 реда "емоционални словоизлияния".
Предполагам няма нужда да напомням, че ти започна дискусия, моята роля бе сведена да отговарям.
Лека вечер.
- Ти как се озова тука?
| |
Тема
|
Re: Клуб Бездомни животни
[re: denii]
|
|
Автор |
Last Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 04.11.07 20:20 |
|
Проблемът с помиярите не е социален, макар че разните паразитни организацийки се опитват да го изкарат такъв, за да източат колкото се може повече пари. Иначе при желание от страна на столична община и всемогъщия бате мухобойко това недоразумение, което загрозява столицата ни може лесно да бъде премахнато /както например в Пловдив/. Хуманно или нехуманно пълно унищожение на животните източник на различни заразни болести.
И аман от ревливи лицемерно загрижени 'доброжелатели' и 'природолюбители'.
Facta, non verba!
Редактирано от Last Roman на 04.11.07 20:21.
| |
Тема
|
[re: Last Roman]
|
|
Автор |
denii (писанка) |
Публикувано | 04.11.07 20:31 |
|
Точно социален е, защото не друго, а безотговорно отношение и развъждане на животни ни е докарало до тук. Основен виновник за положението са единствено и само хората. И интересно, как точно в Пловдив е решен проблема? Там котките просто извират.
Не мога да разбера и друго - когато някой нормален човек, който обяви, че е ангажиран по един или друг начин с бездомните животни, вие веднага скачата и го обявявате за какво беше "ревлив", "псевдо", "лицемер". А спрете се. Затова и светът е такъв - прекалено много злоба, прекалено отдалечаване от природата, прекалено много егоизъм и мисъл единствено и само за себе си.
И да, не съм пуснала дискусия, а предложение за откриване на нов клуб. Ако процедурата за това е да се проведе дискусия, то моля темата да бъде изтрита. Нямам желание да водя един и същ спор за н-ти път.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Eva B. () |
Публикувано | 04.11.07 20:46 |
|
Бе девойче, не си ли чувала, че в спора се ражда истината?
Може да има неориентирани, нека да могат сами да преценят аргументите "за" и "против".
- Ти как се озова тука?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Last Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 04.11.07 21:40 |
|
бездомните кучета са по-голям проблем от бездомните котки.
Facta, non verba!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|