|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Клуб BigBrother или Риалити шоу
|
|
Автор |
ДeбeлorъзHинджa (НДСВ) |
Публикувано | 31.08.05 21:03 |
|
Съвсем скоро започва новото издание на ББ. Предлагам предварително да се създаде такъв клуб, защото:
1. Това е най-рейтинговото предаване. След като клубове имат предавания с бутиков брой зрители, защо ББ да няма свой клуб?
2. Миналата година всичко се изливаше в клуб Телевизия - сега там има модератор и е забранено за анонимни. Кой ли клуб ще поеме цялата инвазия на нерегистрираните ББ фенове...
3. Клубът може да се казва Риалити шоу (или нещо от сорта) и да поеме всички дискусии относно ББ (зимата), Стар Академи (лятото), Сървайвърс (целогодишно) и всички останали риалити шоута.
| |
|
идеята е интересна и я подкрепям. най-малкото АXN ще правят Амейзинг рейс централна европа с участието на отбори и от българия. а ако се вярва на БТВ от есента ни очакват четири реалити шоута по техния канал.
ну герай, жау мане узкнисот су саво калбом, гал галу гале прадесит змогискай калбети!!
| |
|
Оня ден гледах, че и по Realy TV има подобни.
| |
|
Хахаха
Направети си клуб "Зомби", брее
Как може да ви занимават съзнанието подобни "чалга-зрелища",брее
Айде живи и здрави и да се погрижите за психическото си здраве
Изключи телевизора, включи мозъка!!!
| |
|
Тази тема е
Предишния път бях за, тогава бях писал че предаването е тъпо и нямам време да го гледам,
но пък за сметка на това е много интересно да се наблюдават и изследват гледащите би-гбрадъра...

Тото 2 - печелите вие, печелят и мутрите.
| |
|
Да, риалититата станаха бая. Дори новините вече са в стил риалити шоу. Ще е интересно, смятам аз 
| |
|
Такива сме си - сръбско, повръщане и биг брадър.
| |
|
"Чийтърс" там ме кефи максимално 
| |
|
Даже май не е и втори опит. Доста предложения се пуснаха за клуб ББ, но не знам защо не се приеха. Идеята ми е ако не е клуб ББ, то да се направи клуб за всякакви подобни риалити шоута. 
| |
|
ZA ЗААААААААААААААААААААААА ТАКОА КЛУБЦЕ СТАВА
КЕФИ ПОДКРЕПИАМ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|