Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:14 02.11.25 
dir.bg
   >> Предложения за нови клубове
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Клуб Вълцинови  
Автор Angua von Uberwald (нощен страж)
Публикувано31.07.05 11:41

Изброих 42 гласували за сега като 3-ма от тях са нерегистрирани. Това малко ли е? Не знам много клубове в които да пишат повече от 10-тина регистрирани. Киро, не забравяй и че повечето членове на клубовете се приобщават в последствие- след самото създаване на клуба. Според мен е и напълно нормално. Изтъкнах вече причини поради които не е безсмислено да има клуб Вълци в твойта тема за създаването на нови клубове. :

Слагам тук линкове и към старите 3 теми:

Семейство вълци-едва ли.Разпределете си времето между домашни любимци,"култура" или "вампири",ако щете.
В огромните ви теми с предложенията виждам само чат,с изключение на обоснованата теза за ролята им в културата на почти всички народи-съгласен съм.А ще има ли кой да пише в тоя клуб?
Първо вярно че голяма част беше чат, но ако държиш мога да ти извадя и други теми, които сме засегнали за вълците, които явно са ти убегнали. За предложението ти как да си разпределим времето мисля, че сам виждаш, че предложението ти е абсурдно. Къде са домашните любимци и къде са вълците...Даже е убидно да слагаш вълка при домашните любимци:/ във вампири от дъжд на вяът се пише по нещичко...Там си е за вампири. Къде е вълка и къде е вампира!! Ако под вълк разбираш, че ще си говорим само за върколаци...много жалко. А в "култура" е още по-абсурдно предложение. Да пуснем 1 тема за вълци и да се радваме ли? Сред огромното количество ранородни теми:/ Искаме клуб Вълци...Няма подходщ клуб...Поне да имаше клуб "кучета" или "семейство кучета", а то дори такъв клуб няма. За какво въобще повече може да говорим. Ще има клуб "пинчер" но няма да има клуб "кучета" :(

А вас братя вълци ви призовавам да продължавате да гласувате...въпреки че 42 гласа са повече от добре...

Тема Re: Клуб Вълцинови [re: Angua von Uberwald]  
Автор Дyнaпpeн ()
Публикувано31.07.05 12:33

не мисля че броят потребители , които са гласували за даден клуб е определящо при правенето на клуба. а има ли смисъл от такъв клуб в обществото на клубс.дир.бг и има ли бъдеще. така че съсредоточи се в тази насока на увещаване. а не това колкох ора си домъкнала да подкрепат клуба :)

Dennis: 'McLaren can still win'. Оохохохоххохохо

Тема Re: Клуб Вълцинови [re: Дyнaпpeн]  
Публикувано31.07.05 13:51

Мда..и това е така. Но ще ти кажа само, че тези хора не съм ги домъкнала аз, треперейки под смъртна заплаха. Заболя ме устата вече да повтарям едно и също но явно пак ще ми се наложи да го кажа. Дирът е пълен с клубове, които трябва да бъдат изтрити, които за съжаление са мъртви и все повече и повече умират. И както един приятел се изразява вече можем официално да ги погребем... Има нужда от промяна. Стари и непосещавани клубове трябва да бъдат изтрити, защото очевидно към тях вече няма интерес и трябва да бъдат направен нови. Аз не мога да кажа дали ако има клуб "Вълци" със сигурност ще се получи нещо и това няма да е поредното бойно и спам поле, но бих ли могла да кажа без да е даден шанс?

Редактирано от Angua von Uberwald на 31.07.05 13:53.

Автор KATЛA (драконка)
Публикувано31.07.05 14:27

Права си за шанса ,който трябва да ни бъде даден!
А за броя на гласувалите искам да кажа,че дори и да са "домъкнати" да гласуват ,все пак са "домъкнати"(колко гадна дума) от някой,нали?Някой ,който е бил достатъчно ентусиазиран,за да ги убеди и достатъчно готин ,за да има приятели,които да се оставят да бъдат "домъкнати".
От всичките 42(ей,това е Отговора все пак!) 5 да останат в клуба да пишат-все е нещо.Ще си бъдат най-ентусиазираните запалянковци.
Глутница от 5 вълка,пак си е глутница!

Автор TauMaster (дракон-скорпион)
Публикувано31.07.05 14:59

Пишете ме за, особено за някои вълчици.

Кажи ми...Когато се сплитат ръцете
Във жест, преизпълнен с любов.

Тема Или клуб Вълци или клубнови [re: Angua von Uberwald]  
Автор Mag (дърто момче)
Публикувано31.07.05 15:48

Семейство кучета.
Предпочитам клуб "ВЪЛЦИ" защото ако е "Семейство кучета" там биха се намърдвали не дотам съобразени с идеята на клуба спам-теми.
Няма такова нещо като "семейство вълци".
Към семейство кучета са
Опитоменият вълк - кучето (Canis Canis)
Самият вълк (Canis Lupus)
Лисицата
Чакала (не им знам латинските имена).
Така, че нека бъде клуб "Вълци".
И понеже не си дадох вота ЗА в другите теми давам го тука. Така, че бройката ЗА съава с един повече.
И именно защото ме интересува кога вълкът е опитомен. Аз си имам хипотеза. Доста налудничава, че е за клуб Фантастика.
Нека се има предвид, че в Биологията под понятието Вид се подразбират индивидите, които могат да дават плодовито потомство.
А вълкът и домашното куче - могат. Докато магарето и коня дават неплпдпвито поромство - катъри и мулета.
Припомнете си разказа на Джек Лондоно "Дивото зове".

И още нещо - когато древните арийци заселяват Северна Индия те донасят опитомения вълк - домашното куче. Кога е станало това?

Спрете Земята! Искам да сляза!
Ст.Й.Лец

Редактирано от Mag на 31.07.05 15:52.

Тема Re: Клуб Вълци [re: Angua von Uberwald]  
Автор Scre[a]m (The Same Idiot)
Публикувано31.07.05 17:24

Гласувам за. Вълците все повече и повече нашумяват в последно време.

86 smopu!M <- Windows 98 nagore s krakata

Тема Re: Или клуб Вълци или клубнови [re: Mag]  
Публикувано31.07.05 18:44

Ам...ние в началото като говорихме за това решихме, че ще е по-добре да разширим максимално кръга. Така е. Няма семейство вълци. Това беше моя глупава грешка за която много ме е срам и странното е, че беше забелязана след не малко времеИ дори вече като стана ясно, че това е пълна глупост и следващата тема, която се отвори беше със същото заглавие...И все пак има достатъчно клубове за кучета, че да бъде отворен още един, макар той да е събирателно.
Сигурна съм, че на всички ще им бъде много любопитно да чуят хипотезата ти. Включително и на мен. Аз незнам кога точно е опитомен вълкът..Скарана съм с години, но също имам идея защо и как се е стигнало до днешното домашно куче. Темата за дивите кучета също винаги ми е била много интересна. Вълнува ме много и темата за Дингото.
Преди няколко години гледах един филм, за едно болно момче, което много обича вълци и баща му открадва един от зоопарка. МОмчето и вълка се привързват много силно един към друг и когато момчето умира вълкът започва да вие. Много ми хареса филмчето, но не помня как се казва. Някой гледал ли го е?

Автор DarkWolf (Furyan)
Публикувано01.08.05 01:35

I'm in. Again.
Count me.
(Вътре съм. Отново.
Бройте ме)*

*За да вАжи при висчки случаи.

Автор Kaнтaka (горски дух)
Публикувано01.08.05 08:52

Щом трябва ще се броим отново.
Аз съм "ЗА" и дайте най-после да го направим този клуб.

Mitakuye oyas'in (всички са мои роднини)!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.