|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Клуб "Закриване на клубове"
|
|
Автор |
Mag (дърто момче) |
Публикувано | 30.07.05 23:24 |
|
Ето това написах в клуб "Предложения" в тема "Закриване на клубове"
"Предвид аргументите, изложени от някои, следящи стриктно, да не се създават нови клубове (става най-вече дума за клуб "Келти", който администраторите упорито отказват да открият) защото, видите ли, някои клубове щели да "умрат".
Ми да "умират" такива ялови клубове, където двама-трима си пишат като по КЮ или в чат! Та даже някои, страдащи неизлечимо от раздвоение на личността, си регистрират по няколко ника и си хоратят сами със себе си.
Също като във вица за Крикор и Гарабед, които решили да продават кока-кола в Сахара.
Искам да знам мнението ви. Посетете клуб "Предложения за нови клубове" и си кажете мнението за създаване на клуб "Предложения за закриване на ялови клубове".
Всяко мнение е добре дошло за създаването на такъв клуб. Както и правилата за неговото съществуване и действие."
И в завършек: Предлагам да се създаде клуб "Предложение за закриване на клубове".
Измислете критерии за закриване на съществуващи клубове и/или обединяването на някои клубове в един.
Спрете Земята! Искам да сляза!
Ст.Й.Лец
| |
Тема
|
Re: Клуб "Закриване на клубове"
[re: Mag]
|
|
Автор |
MichaelLeRoi (ShadowMan) |
Публикувано | 31.07.05 08:10 |
|
Подкрепям предложението ЗА закриване на подобни клубове, също така ЗА обеденяването на такива подобни. По този начин би трябвало да се освободи място за новите (които и да са). Мисля има няколко подобни теми някаде по надолу.
ЗА
| |
|
Аз също съм ЗА идеята на такъв клуб.
| |
|
.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
water^spirit (обсебена) |
Публикувано | 05.08.05 23:17 |
|
съгласна
Wake up!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
water^spirit (обсебена) |
Публикувано | 05.08.05 23:17 |
|
За!
Wake up!!!
| |
|
Абсолютно правилно!
А критерия ще е много лесен - ако в клуба последните теми за на повече от месец, значи няма постоянно присъствие там. Даже се сещам кои да са първите закрити - всичките клубове, посветени на разни хеви-метъл групи са излишни, при положение че си има клуб Heavy metal...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MANUS (cat person) |
Публикувано | 15.08.05 08:28 |
|
ЗА!
такъв клу е необходимост
The brave are always the first to die
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kibik (позициониран) |
Публикувано | 19.08.05 15:57 |
|
и аз съм ЗА
има клубове, в който никой не пише с месеци, ако не и с години ...
зимна олимпиада 2005
по-добре късно
интернавти2005
и тем подобни ..
| |
|
Да бе да
гъзъ ти баничка не ще ли ???
В цяла Странджа роб запява
песен нова юнашка
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|