|
Тема
|
Споделено +
|
|
Автор |
Well (железният кон) |
Публикувано | 03.10.02 22:59 |
|
Предлагам клуб "Споделено +", защото виждам че е назряла нуждата от него.
В клуб "Споделено" има много желаещи да го променят. Но и много нежелаещи. А пишещите там са прекалено много и без това. Нека дадем шанс на хората да пишат там, където им се харесва !
Нека помогнем Дир-а да стане още по-привлекателен, защото сега, с тези спорове отблъсква четящите от един от най-посещаваните си клубове - "Споделено"
Помогнете ни да се чувстваме добре като ваши гости !
*
| |
|
но напиши все пак поддобностите - в коя директория да е, какъв да бъде статутът му и т.н.  
| |
|
Нека е на същото място, до "Споделено" :) Защо да е другаде ? Тъкмо лесно ще се минава там, където е "по-добре" - според критериите на хората.
Статут - нека се решава с мнозинството на пишещите там. Мисля че те така го искат... Нека те си решават. Аз искам само да няма ТАКИВА скандали, за да не си гоним приятните компании
Редактирано от Well на 03.10.02 23:41.
| |
Тема
|
Re: Споделено +
[re: Well]
|
|
Автор |
BИ (Църна Маца) |
Публикувано | 04.10.02 00:55 |
|
Хехе! 
А защо не "Споделено =+-^%@"?
Уел, ти не разбираш ли наистина, че ако някой е против някаква идея, то той ще преследва тези, които я подкрепят навсякъде?
...contigo yo quisiera caminos infinitos recorrer...
| |
|
а коя е идеята, против която бил някой и щял да я преследва?
| |
|
ами като пристигнат , ще разберат идеята, не е ли цел на всяко пътуване това 
| |
|
кои ще пътуват и пристигат? :))
е да де, но според ВИ като разберат идеята щели да почнат да се борят против нея :)) а аз не съм в час каква точно е тая идея, дето щели да се борят срещу нея и затова питах...
| |
|
|
|
|