Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:33 13.07.25 
dir.bg
   >> Предложения за нови клубове
*Кратък преглед

Тема Споделено +  
Автор Well (железният кон)
Публикувано03.10.02 22:59

Предлагам клуб "Споделено +", защото виждам че е назряла нуждата от него.
В клуб "Споделено" има много желаещи да го променят. Но и много нежелаещи. А пишещите там са прекалено много и без това. Нека дадем шанс на хората да пишат там, където им се харесва !

Нека помогнем Дир-а да стане още по-привлекателен, защото сега, с тези спорове отблъсква четящите от един от най-посещаваните си клубове - "Споделено"

Помогнете ни да се чувстваме добре като ваши гости !

*

Тема Re: ЗАнови [re: Well]  
Автор Бeлия вятъp (игрив)
Публикувано03.10.02 23:12

но напиши все пак поддобностите - в коя директория да е, какъв да бъде статутът му и т.н.

Тема Re: ЗАнови [re: Бeлия вятъp]  
Автор Well (железният кон)
Публикувано03.10.02 23:40

Нека е на същото място, до "Споделено" :) Защо да е другаде ? Тъкмо лесно ще се минава там, където е "по-добре" - според критериите на хората.
Статут - нека се решава с мнозинството на пишещите там. Мисля че те така го искат... Нека те си решават. Аз искам само да няма ТАКИВА скандали, за да не си гоним приятните компании

Редактирано от Well на 03.10.02 23:41.

Тема Re: Споделено +нови [re: Well]  
Автор (Църна Маца)
Публикувано04.10.02 00:55

Хехе!
А защо не "Споделено =+-^%@"?

Уел, ти не разбираш ли наистина, че ако някой е против някаква идея, то той ще преследва тези, които я подкрепят навсякъде?

...contigo yo quisiera caminos infinitos recorrer...

Тема Re: Споделено +нови [re: BИ]  
Публикувано04.10.02 01:26

а коя е идеята, против която бил някой и щял да я преследва?

Тема Re: Споделено +нови [re: Бeлия вятъp]  
Автор Kpъr (непознат )
Публикувано04.10.02 01:40

ами като пристигнат , ще разберат идеята, не е ли цел на всяко пътуване това

Тема Re: Споделено +нови [re: Kpъr]  
Публикувано04.10.02 01:51

кои ще пътуват и пристигат? :))

е да де, но според ВИ като разберат идеята щели да почнат да се борят против нея :)) а аз не съм в час каква точно е тая идея, дето щели да се борят срещу нея и затова питах...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.