Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:56 14.07.25 
Професионални
   >> Анимация
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Madagascarнови  
Автор Чo :) (търси дипл.раб.)
Публикувано24.10.05 14:36

e мно'о готино филмче, което си заслужава да си го има човек наред с Ice Age, Monsters Inc., Chicken Run, Shrek, Finding Nemo.

Го-о-о-о-олям смях

Какво ви е впечатлението?
Препоръчайте ми и други подобни, които са ви харесали?

Тема Re: Madagascarнови [re: Чo :)]  
Автор casiophea (la vie en rose)
Публикувано24.10.05 22:34

Ami kato za na4alo moga da ti kaja,4e "The incredibles" i "Robots" sa mnogo gotini film4eta, koito dokolkoto vijdam ot tova,koeto gledash moje bi 6te ti xaresat.

Тема Re: Madagascarнови [re: casiophea]  
Автор casiophea (la vie en rose)
Публикувано24.10.05 22:41

A,da,kakto i "Shark tale".Mnogo e dobur!

[image]http://store3.data.bg/kukulino/anim%20avatars1/anim%20avatars1%20(43).gif/image]

Тема Re: Madagascarнови [re: casiophea]  
Автор Gnomeo ()
Публикувано22.11.05 12:22

и за да не изброявате до припадък нека обобща - всички компютърни анимации са супер готини.

а сега и моето мнение - единствено филмите на Pixar и двата Шрек заслужават внимание. останалите са изтерзани опити да повторят техния успех. но това си е мойто мнение

Тема Re: Madagascar [re: Gnomeo]  
Автор Amos Trask (ценител)
Публикувано22.11.05 15:47

Ами не си само ти на това мнение - и аз така мисля горе-долу. С тази разлика, че "Шрек 2" не ми хареса, а "Ледена епоха" (20th Century Fox) ми хареса много. Колкото до "Мадагаскар", оня ден го гледах и какво да ви кажа... Няма да го гледам отново. Просто нищо кой знае колко интересно не се случва в тоя филм. Не е и забавен. Пробвали са хората, ама малко като изсмукан от пръстите е. Предпочитам да си тегля и да гледам класическите анимации на Уорнър и Дисни - лично за мен са много по-забавни от съвременните CGI филми.

---
Here's looking at you, kid.

Тема Re: Madagascarнови [re: Amos Trask]  
Автор Pич (съвсем непознат)
Публикувано22.11.05 19:22

Съгласен съм с вас. Аз лично много харесвам филмите на Pixar- блилянтна SG анимация и желязна драматургия с умишлено излозвани клишета.

Тема Re: Madagascarнови [re: Amos Trask]  
Автор Gnomeo ()
Публикувано23.11.05 00:10

ах колко искам да си купя Пепеляшка, ама как да дам 25лв като дори не е с два диска

Тема Re: Madagascarнови [re: Gnomeo]  
Автор Pич (съвсем непознат)
Публикувано23.11.05 11:26

Вземи си я под наем и си я презапиши.

Редактирано от Pич на 23.11.05 11:27.

Тема Re: Madagascarнови [re: Gnomeo]  
Автор Amos Trask (ценител)
Публикувано23.11.05 11:35

Другия вариант е да изчакаш няколко месеца - обикновено пада с 5-10 лева цената на анимациите на Дисни след време, ама не винаги и не с повече. Аз така преди време се ядосвах за "Красавицата и Звяра" - 30 лева цена му бяха сложили, пак за 1 диск с немного екстри (на мен специално екстри не ми и трябваха де, исках просто да имам този вълшебен филм). Та го дочаках по едно време, вече като беше на привършване тиража го пуснаха в една промоция по 20 лева, та го взех тогава...

---
Here's looking at you, kid.

Тема Re: Madagascarнови [re: Pич]  
Автор Gnomeo ()
Публикувано23.11.05 12:03

работя във видеотека и това не ми е никакъв проблем само дето нямам DVD записвачка

исках да си взема и записвачка и един куп работи, ама покрай Кинг Конг ще остана без стотинка. май наистина ще изчакам с надежда да й падне цената. ако дочакам...

на мен по-голяма мъка ми е, че не мога да издиря никой с кредитна карта, че да си поръчам от амазон нещата дето искам

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.