|
|
|
Тема
|
Бълхи
|
|
| Автор | Гoro (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.09.05 12:00 |
|
|
В къща живея и имам дворно куче /овчарка е, но незнам дали е немска/, което независимо, че е с противопаразитна кашка си ги развъжда бълхи в изобилие. Лошото е, че от около 2-3 седмици дребосъка ми е нахапан целия и непомагат нито пръскане в стаите нито мазане. Помага пръскането но за ден-два и после пак. Днес даже и аз явно съм нахапан, защото ме сърби навсякъде. Дайте съвети, че ще го острижа този пумяр 0 номер и зимата няма да му е приятно.
| |
|
Тема
|
Re: Бълхи
[re: Гoro]
|
|
| Автор | ku4e (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.09.05 15:30 |
|
|
Абе може и да не ти е приятно но май бълхите не са кучешки, а човешки. Имам куче и всяко лято бълхясва, но бълхите си седят при него и нас не ни закачат. Живея в апартамент. За кучето най-доброто и качествено е Фронтлайн (май така се пише). Като иде детенце на село и то се връща нахапано от бълхи, ама там няма куче. За къщата пробвай Био Кил по евтино и за дома може и да помогне. Успех
| |
|
Тема
|
[re: ku4e]
|
|
| Автор |
P1O (Маняк) |
| Публикувано | 29.09.05 16:27 |
|
|
Не съм чувал за човешки бълхи, да не става въпрос за въшки???
От къде се хващат тези човешки бълхи???
| |
|
Тема
|
[re: P1O]
|
|
| Автор | ku4e (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.09.05 12:17 |
|
|
Ама Вие в мазето на блока нямате ли бълхи? Кучешките бълхи НЕХОДЯТ по хората. Не съм сигурна какви са другите но не са кучешки.
| |
|
|
|
Може детето да е нахапано от дървеници. Кучешките бълхи НЕ ХОДЯТ по хората!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | koko (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.11.05 10:40 |
|
|
Прочетете това и ще ви стане ясно за какво иде реч !
http://www.infotel.bg/rubrics/medicin/81082010.htm
Хайде със зраве !
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Narnia (непознат
) |
| Публикувано | 26.01.06 17:51 |
|
|
Ako go zavedesh na veterinar,toi shte mu predpishe specialno lekarstvo protiv balhi.
| |
|
|
|
|