Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:03 13.11.25 
Кучета
   >> Немска овчарка
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема дали някой може да ми помогненови  
Автор simpatjaga (abe - gotin tip)
Публикувано25.08.05 11:11

не знаех в кой точно клуб да вляза и затова пиша тук.
проблемът ми е следният - от известно време кучето на съсед от горните етажи си е харесало нашата площадка за облекчаване на нуждите си. предполагам, че го държи много дълго само и то не успява да изтърпи до долу (той го пуска да излиза само навън). няколко пъти правих забележки на стопанина, но без резултат. дайте идея с какво да намажа или напръскам стълбите, за да сиреша проблема? не искам да прилагам "силови методи" - все пак животното не е виновно с нищо за нехайното поведение на стопанина си.
предварително ви благодаря!

Тема Re: дали някой може да ми помогненови [re: simpatjaga]  
Авторнopa (Нерегистриран)
Публикувано25.08.05 11:22

Опитай с белина, но веднъж създаден навик у кучето трудно се премахва. Както сам отбелязваш, не го извеждат редовно, аман от собственици-идиоти..
P.S. Защо не постъпваш като нещастното животинче и ти с неговата площадка? Препикай я...
P.P.S.S. Сложи едни ръкавици, попий от кучешката течност и я изтискай по касата на вратата му, голяма е вероятността за успех.

Тема Re: дали някой може да ми помогненови [re: нopa]  
Публикувано25.08.05 11:27

..това с белината го пробвах, но помага само за ден-два... както казваш - навиците МНОООГО трудно се изкореняват :-(
..това за препикаването беше шега, нали?!
..той проблемът е, че то не само пишка вече, но и ака там... явно има ОПРЕДЕЛЕНО мнение за нас и иска да го изрази явно хехехе

Тема Re: дали някой може да ми помогне [re: simpatjaga]  
Публикувано25.08.05 11:38

Това за препикаването беше майтап, да, ама като се замисля, на кучето може да му хареса (пак майтап!)
А иначе, много е неприятно, знам, аз обичам кучетата и в момента гледам две, но никога не съм ги оставила да се мъчат от естествените си нужди или да цапат пред комшиите. Ами ако сложиш някаква стара маса или бюро там, да му пречи?

Публикувано25.08.05 11:49

..ако сложа маса, ще трябва да минем всичките курс по акробатика, за да можем да се прибираме в къщи

Публикувано25.08.05 11:56

Симпатяго, ти имаш голям проблем.
Аз сега ще си лягам, че стана 2 през нощта (не съм в България), но утре ще питам мъжа си, може той да предложи нещо. Ама защо ми се върти нещо в главата за черен пипер или лют червен такъв... Що не пробваш да поръсиш малко, може да го накара да пропусне (кучето де)...

Публикувано25.08.05 12:03

..аз нямаше да те занимавам,ако не ми беше наистина голям проблемът :-(
ще съм ти много благодарен, ако питаш мъжа си, а още днес ще поръся с пипер.. най-много да му се УСЛАДИ още повече хехе
ето ти мейла ми, ако искаш ми пиши там: VL1976@GMAIL.COM -предварително благодаря!
..и - лека нощ!

Публикувано26.08.05 04:58

Мъж ми каза да използваш люта чушка на прах. Те продават лют червен пипер по магазините, ама той не е достатъчно лют. Мисля, че от Женския пазар купувахме навремето от бабите домашен лют пипер, дето даже семките на чушките се виждаха вътре. Ако не намериш случайно, купи сухи люти чушки и ги смели с кафемелачката, само дето ще я чистиш после доста доста дълго....
Поръси с това по твойта площадка, ама повечко, като започнеш от стълбите към нея. Хайде късмет, пък сподели после има ли успех, защото той има още един вариант, ама.... трябва доста да ти е писнало (и не включва нараняване на кучето, естествено!)

Публикувано29.08.05 18:00

мерси! ще пробвам и ще докладвам за резултата хехе

Автор Narnia (непознат )
Публикувано26.01.06 17:58

Slogi edno 4erdge i ostavi ku4eto da go izpolzva.Na sledvashtiat den smakni 4erdgeto na dolniat etag ili napravo navan i posle izmii ploshtatkata s belina.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.