Тема
|
Защо не изберете модератор?
|
|
Автор |
mireto:) (™) |
Публикувано | 24.11.02 20:17 |
|
мисля че отборът и почитателите му заслужават този клуб да заприлича на едно нормално място за дискусии...
I don't like the drugs, but the drugs like me!
|
|
|
да бе като гледам колко почитатели има тука модератора ще се пенсионира преди да свърши нещо полезно за 2г. има написани 5 теми.
|
|
|
да, но защо тези 5 теми трябва да са предимно с "Кур за Нафтекс" и ей такива подобни....
не че като има модератор, посещаемостта ще нарастне, но все пак...
Нещата не се променят. Човек просто променя начина, по който ги вижда, това е всичко.
|
|
|
ми ти какви очакваш да са темите при положение,че няма нито един привърженик на този отбор тука 
не ми се вярва фен на друг отбор да напиши нещо смислено за мазутекс
|
|
|
е аз как го правя? 
Нещата не се променят. Човек просто променя начина, по който ги вижда, това е всичко.
|
|
|
ми стани ти модератор ще гласувам за тебе
|
|
|
хех, да бе представяш ли си  
|
|
|
що бе по цял ден ще се чудиш кво да правиш
ще се молиш някой да напише няква простащина та да ти се отвари малко работа поне   
|
|
|
I po 5 na4ina da mu go obqsnish pak nqma da shvane... Moderatora trqbva da dreme samo ... i da dreme pak nishto nqma da modernira...
защо всичко лошо, което става е съдба, а всичко хубаво - късмет
|
|
|
ми то и да няма работа, кво? Голяма работа  
|
|
|
само да плащаха за тази работа 
|
|
|
Тогава щеше да е пълно с милионери
Така е по-интересно...
Обичам те дотук. До този мост. До тази гара. До този миг. До този звук. До розата на светофара.
|
|
|
верно,иначе тия от дира щяха да фалират 
сигорно тоя е единствения клуб дето няма три четири модератора
|
|
|
малко са 3-4 
Обичам те дотук. До този мост. До тази гара. До този миг. До този звук. До розата на светофара.
|
|
|
да бе ама я сметни горе долу 200 клуба по 4 модератора от общо 9000 регистрирани потребители след година две най вероятно съотношението ще е 50-50  
|
|
|
тъмън....:)))) ма кат гледам тук за съжаление няма дори и 4 потребителя на кръст.....
мани, мани...как ще изберем модератор сега?   
|
|
|
и сам модератора е модератор !!!    
|
|
|
ааа, да:)))))
как не се сетих ро-рано  
|
|
|
така де първо мадератор,да си попиши сам теми,да си ги потрий,да потренира 1-2 месеца ,пък след това ще се търсят феновете на отбора  
|
|
|
да бе, нещо като в Топ постинги   
|
|
|
ДА ТРЯБВА НАЙ ОТГОРЕ ДА СТОЙ ЗАБИТА НЯКВА КРЕТЕНСКА ТЕМА ЗА УСПЕХИТЕ НА МАЗУТЕКС!!!  
|
|