|
|
|
Тема
|
Сигурно съм старомодна,
|
|
| Автор |
denny (Choco monster) |
| Публикувано | 12.01.08 19:09 |
|
|
но все пак ми се иска да попитам: има ли тук почитатели /нарочно не казвам "фенове"/ на по-старата итали4анска музика /от 60-те, 70-те, 80-те години/ и по-специално на Mino Reitano, Orietta Berti, Iva Zanicchi ? И изобщо, какво е мнението ви за по-старата италианска музика? За мен лично това е музиката, която "ме разтапя", дори преди време точно заради определена песен се вдъхнових да уча италиански. Та, въпросът е, има ли и други като мен? Ще се радвам, ако намеря съмишленици... липсва ми това, че няма с кого да си говоря за тази прекрасна музика.
| |
|
Тема
|
Re: Сигурно съм старомодна,
[re: denny]
|
|
| Автор |
galas (talantliva) |
| Публикувано | 15.01.08 10:31 |
|
|
Здравей Дени! Никак не си старомодна, мисля, че италианската музика е класика и е много специална, много изискана музика, която се слуша от ценителите на изкуството и до ден днешен. Аз също съм почитателка на италианската музика и с удоволствие си я слушам. Действа ми много релаксиращо и я чувствам много близо до моята душевност. Наистаина можем много да си говорим на тази тема, радвам се, че имам съмишленици:) Поздрави!
Заповядайте в къща за гости Сакутски - Хисаря. Редактирано от galas на 15.01.08 10:33.
| |
|
Тема
|
Re: Сигурно съм старомодна,
[re: galas]
|
|
| Автор |
denny (Choco monster) |
| Публикувано | 15.01.08 16:32 |
|
|
Ей, радвам се, че има и други като мен. От десетина година започнах да слушам италианска музика, и наистина ми действа релаксиращо и "разтапящо", има някои песни, за които мога да кажа: "Ето това е моята песен, сякаш е писана точно за мен". Вчера слушах някои неща, които бях позабравила, и отново изпитах това невероятно усещане. Кои са твоите любимци? Аз напоследък най-често слушам Iva Zanicchi - след Тото Кутуньо тя беше първият ми опит с италианската музика, и толкова ме заплени, че заради нейните песни исках да започна да уча италиански. И сега си я слушам, и се топя от удоволствие...
| |
|
|
|
|