|
Тема
|
Pink Floyd
|
|
Автор |
mythology (непознат
) |
Публикувано | 16.05.06 06:17 |
|
Abe poneje v Kanada proslushah Pink Floyd, grupa ne4uvana ot men v bg, a v posledno vreme se okazva mai 4e samo tva mi se slu6a mnogo mi e interesno horata koito gi slu6at v bg, ako ima takiva po kakyv na4in vyzpreimat muzikata prevena ot tqh.
| |
|
Не мога да повярвам, че в България не си чувала за Пинк Флойд... Странна работа. Аз съм отраснала с музиката им :)
Ами "Стената" не си ли гледала?

| |
|
Аз -също
И въобще не мога да вдяна въпроса на колегата. Какво означава "Как я възприемате?" В отговор мога да кажа единствено, че не съм пораснала достатъчно,за да правя анализи, разрези и дисекции на такава велика група. Просто ги слушам с удоволствие -това е
| |
|
Ако трябва с една дума Революция:), но като цяло Пинк Флойд не може да бъде описана. Поне от мене не:).
Изумителна музика, текстове, инстроментали.
Само едно искам да те попитам: Как може да не си чувал за Пинк Флойд в България:).
Аз лично сам повлиян адски много от Дейвид Гилмор за мен този човек е нещо нечовешко, само като чуеш солата му и имаш чувството, че се пренасяш някъде ... (не мога да опиша точно къде:)
| |
|
няма страшно ,че не си ги чувал/а -всяко поколение си има идоли.аз например незнам имената на много от тези които са на мода сега.
 Редактирано от foty на 16.05.06 18:53.
| |
|
Da moje bi shtoto sym po malyk. A Stenata go gledah, nenormalen film. A pod vyzpriemane imah pred za kakvi ne6ta spored vas peqt. 6toto ima stra6no mnogo simvoli v lirikite im, imat nqkvo mnogo filosofsko vijdane za sveta i mi e interesno da 4uq mneniq za kakvo to4no peqt. Da za revoluciq no protiv kakvo i za kakvo se borqt.
| |
|
Ето пич разгледай това е сайт който е посветен на Пинк Флойд , един от създателите му Евгени го познавам. Сайта е готин и ще ти хареса:).
http://floydian.info/main.html
| |
|
|
|
|