Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:49 13.11.25 
Култура и изкуство
   >> Музика
*Кратък преглед

Тема Да изберем подходящата музика за парти на двора?нови  
Автор kap4ica (кристално чиста)
Публикувано11.05.06 11:45

Здравейте клубари,
Седя и си мисля....как си представяте музиката за едно следобедно парти на двора? Поводът е абитуриентски бал на братовчед ми. Ще има кетъринг. Но идеята ми е някак си да бъде и весело, а това може да се получи чрез подходяща музика?!
ВЪпросът ми е: Дайте идеи....как си го представяте....кое би било подходящо....? Имайте предвид, че младежи няма да има много-много...:)но пък всички останали са с младежки дух:)
Двора е страхотен, ттрвичка, басейн лед и напитки, маси, столове, чадъри, балони....изобщо весела обстановка...
Помогнете да изберем музиката?!

"По-добре сам, отколкото зле придружен"

Тема Re: Да изберем подходящата музика за парти на двора? [re: kap4ica]  
Автор ludamen (луда по MJ)
Публикувано11.05.06 15:16

Joss StoneАма ако бях на твое място щях да избера Майкъл.....аз винаги избирам него де

Тема Re: Да изберем подходящата музика за парти на двора?нови [re: kap4ica]  
Автор MadMaster (Angelus domini)
Публикувано11.05.06 20:29

Веднага казвам - концертите за флейта на Телеман! Хем е стилно и изискано (финесът на Бароковата музика), хем е свежо (по принцип ги водят като "Музика за маса")! Просто перфектно!

Domine Jesus, dimitte nobis debita nostra

Автор another_boabab (член)
Публикувано14.05.06 14:54

защо не се опиташ да разбереш първо предпочитанията на гостите и след това да избереш нещо наистина подходящо.
но сега си млся, че ако заложиш на българска музика /нямам предвид по-фолк/ може да се получи.
Също така ако е изискано може да избереш Камелия Тодорова последните и албуми или Йилдъз Ибрахумова или нещо в тоя стил.

Авторgalas (Нерегистриран)
Публикувано16.05.06 12:06

Здравей! И аз съм съгласна с мнението, че първо трябва да се разберат предпочитанията на гостите, но от личен опит мога да ти кажа, че повечето хора харесват: evergreens, българска естрада , рок енд рол както и латино музика. Учатвала съм в много такива партита и това са моите впечатления. Успех и весело прекарване!

Тема Re: Да изберем подходящата музика за парти на двора?нови [re: galas]  
Автор Magicalworld (член)
Публикувано16.05.06 16:47

Аз ако правя парти на двора, което се случва доста често:) ще пусна Хард Рок:)).
Но ако не знам какви хора ще идват:
Бих заложил на Ролинг Стоунс винеги е свежо и Ю2.

Автор foty (кака ви)
Публикувано16.05.06 18:43

вземете си ди джей.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.