|
|
|
Тема
|
Да изберем подходящата музика за парти на двора?
|
|
| Автор |
kap4ica (кристално чиста) |
| Публикувано | 11.05.06 11:45 |
|
|
Здравейте клубари,
Седя и си мисля....как си представяте музиката за едно следобедно парти на двора? Поводът е абитуриентски бал на братовчед ми. Ще има кетъринг. Но идеята ми е някак си да бъде и весело, а това може да се получи чрез подходяща музика?!
ВЪпросът ми е: Дайте идеи....как си го представяте....кое би било подходящо....? Имайте предвид, че младежи няма да има много-много...:)но пък всички останали са с младежки дух:)
Двора е страхотен, ттрвичка, басейн лед и напитки, маси, столове, чадъри, балони....изобщо весела обстановка...
Помогнете да изберем музиката?!
"По-добре сам, отколкото зле придружен"
| |
|
Тема
|
Re: Да изберем подходящата музика за парти на двора?
[re: kap4ica]
|
|
| Автор |
ludamen (луда по MJ) |
| Публикувано | 11.05.06 15:16 |
|
|
Joss Stone Ама ако бях на твое място щях да избера Майкъл.....аз винаги избирам него де
|
|
|
| Автор |
MadMaster (Angelus domini) |
| Публикувано | 11.05.06 20:29 |
|
|
Веднага казвам - концертите за флейта на Телеман! Хем е стилно и изискано (финесът на Бароковата музика), хем е свежо (по принцип ги водят като "Музика за маса")! Просто перфектно!
Domine Jesus, dimitte nobis debita nostra
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
another_boabab (член) |
| Публикувано | 14.05.06 14:54 |
|
|
защо не се опиташ да разбереш първо предпочитанията на гостите и след това да избереш нещо наистина подходящо.
но сега си млся, че ако заложиш на българска музика /нямам предвид по-фолк/ може да се получи.
Също така ако е изискано може да избереш Камелия Тодорова последните и албуми или Йилдъз Ибрахумова или нещо в тоя стил.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | galas (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.05.06 12:06 |
|
|
Здравей! И аз съм съгласна с мнението, че първо трябва да се разберат предпочитанията на гостите, но от личен опит мога да ти кажа, че повечето хора харесват: evergreens, българска естрада , рок енд рол както и латино музика. Учатвала съм в много такива партита и това са моите впечатления. Успех и весело прекарване!
| |
|
Тема
|
[re: galas]
|
|
| Автор |
Magicalworld (член) |
| Публикувано | 16.05.06 16:47 |
|
|
Аз ако правя парти на двора, което се случва доста често:) ще пусна Хард Рок:)).
Но ако не знам какви хора ще идват:
Бих заложил на Ролинг Стоунс винеги е свежо и Ю2.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
foty (кака ви) |
| Публикувано | 16.05.06 18:43 |
|
|
вземете си ди джей.
| |
|
|