Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:41 17.07.25 
Култура и изкуство
   >> Музика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема какво е за вас музиката?нови  
Автор БAЛKAHДЖИ (пророк)
Публикувано15.06.04 19:45

Произведение на изкуството? Средство за забавление или просто неизбежно присъстващ утилитарен елемент от всекидневието ни?

Тема Re: какво е за вас музиката?нови [re: БAЛKAHДЖИ]  
Автор Annalisa (новак)
Публикувано16.06.04 10:25

Изкуство

Тема Малко подробности.....нови [re: Annalisa]  
Автор БAЛKAHДЖИ (пророк)
Публикувано16.06.04 10:46

;):):)Може би трябва и малко да конкретизирам въпроса си, въпреки, че всеки е свободен да отговаря както пожелае:)
Как възприемате музиката?:
- като изкуство ( по същия начин разглеждате картина, графичен дизайн, гледате театър и др.)
- като средство за забавление - т.е слушате музика предимно в клубове и дискотеки и я използвате зпредимно за разкършване
- като нещо присъстващо от всекидневието на равно с яденето и пиенето, компютъра, работата, колите и т.н?

Тема Re: Малко подробности.....нови [re: БAЛKAHДЖИ]  
Автор *cлънчицe (изгрев)
Публикувано16.06.04 20:38

третото- като нещо присъстващо от всекидневието на равно с яденето и пиенето, компютъра, работата, колите и т.н

If You Wake Up And Don't See The Sun, So You Are Dead Or You Are The Sun!

Тема Re: Малко подробности.....нови [re: БAЛKAHДЖИ]  
Автор O!rнянчo (ентусиаст)
Публикувано19.06.04 15:08

ъъ, музиката е всичко!
поне за мен. И я разглеждам като изкуство, но с ухото на музиканта. Получава се смесица между гледните точки на консуматора и артиста, което е, хмм, неописуемо ?

La chispa adecuada

Тема Re: Малко подробности..... [re: O!rнянчo]  
Автор БAЛKAHДЖИ (пророк)
Публикувано19.06.04 15:53

Аз за това и питам , защото съм малко обременен от музикантски слух,а ми е интересно другите как я възприемат:)

Тема Re: какво е за вас музиката?нови [re: БAЛKAHДЖИ]  
АвторMylenia (Нерегистриран)
Публикувано19.06.04 21:00

Ne minava i den,bez da slu6am liubimata si(i druga,no sy6to stoinostna za men ) musika !!!no,da si priznaq,ponqkoga,kogato nqmam mnogo vreme,si nalagam izob6to da ne slu6am-dori i 1 pesen,t.k. obiknoveno,kogato se zaslu6am-tova prodyljava s 4asove-a za syjalenie-ne vinagi moga da otdelq tolkova vreme...
Musikata e ne6to,koeto me izpylva otvytre i me pravi 6astlivaaaaaaaaaaa !!!

Тема Re: какво е за вас музиката? [re: Mylenia]  
АвторOctavia (Нерегистриран)
Публикувано20.06.04 00:19

Музиката е изкуство, което напоследък ми е постоянен съпровод. Стига да имам възможност винаги си пускам музика, каквото и да правя в момента. Даже не ми прави впечатление ако ям някаква гадория, стига в момента да слушам някоя любима група. А ако уча в момента музиката ме разсейва - по-интересно ми е да се заслушвам в текстовете на песните, отколкото например да си измислям темата по литература!!!

Тема Един по-различен отговор... [re: БAЛKAHДЖИ]  
Автор bright (Тя)
Публикувано20.06.04 00:39

Възприемам музиката със сърцето си, тя е част от него...
Музиката, която слушам в даден момент е огледало на моментната ми емоция.
А понякога аз съм огледалото на настроението в музиката...

Тема Re: Един по-различен отговор...нови [re: bright]  
АвторMylenia (Нерегистриран)
Публикувано20.06.04 01:17

DOBRE KAZANO!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.