|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
какво е за вас музиката?
|
|
Автор |
БAЛKAHДЖИ (пророк) |
Публикувано | 15.06.04 19:45 |
|
Произведение на изкуството? Средство за забавление или просто неизбежно присъстващ утилитарен елемент от всекидневието ни?
| |
|
Изкуство 
| |
|
;):):)Може би трябва и малко да конкретизирам въпроса си, въпреки, че всеки е свободен да отговаря както пожелае:)
Как възприемате музиката?:
- като изкуство ( по същия начин разглеждате картина, графичен дизайн, гледате театър и др.)
- като средство за забавление - т.е слушате музика предимно в клубове и дискотеки и я използвате зпредимно за разкършване
- като нещо присъстващо от всекидневието на равно с яденето и пиенето, компютъра, работата, колите и т.н?
| |
|
третото- като нещо присъстващо от всекидневието на равно с яденето и пиенето, компютъра, работата, колите и т.н

If You Wake Up And Don't See The Sun, So You Are Dead Or You Are The Sun!
| |
|
ъъ, музиката е всичко!
поне за мен. И я разглеждам като изкуство, но с ухото на музиканта. Получава се смесица между гледните точки на консуматора и артиста, което е, хмм, неописуемо ?
La chispa adecuada
| |
|
Аз за това и питам , защото съм малко обременен от музикантски слух,а ми е интересно другите как я възприемат:)
| |
Тема
|
Re: какво е за вас музиката?
[re: БAЛKAHДЖИ]
|
|
Автор | Mylenia (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.06.04 21:00 |
|
Ne minava i den,bez da slu6am liubimata si(i druga,no sy6to stoinostna za men ) musika !!!no,da si priznaq,ponqkoga,kogato nqmam mnogo vreme,si nalagam izob6to da ne slu6am-dori i 1 pesen,t.k. obiknoveno,kogato se zaslu6am-tova prodyljava s 4asove-a za syjalenie-ne vinagi moga da otdelq tolkova vreme...
Musikata e ne6to,koeto me izpylva otvytre i me pravi 6astlivaaaaaaaaaaa !!!
| |
Тема
|
Re: какво е за вас музиката?
[re: Mylenia]
|
|
Автор | Octavia (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.06.04 00:19 |
|
Музиката е изкуство, което напоследък ми е постоянен съпровод. Стига да имам възможност винаги си пускам музика, каквото и да правя в момента. Даже не ми прави впечатление ако ям някаква гадория, стига в момента да слушам някоя любима група. А ако уча в момента музиката ме разсейва - по-интересно ми е да се заслушвам в текстовете на песните, отколкото например да си измислям темата по литература!!!
| |
|
Възприемам музиката със сърцето си, тя е част от него...
Музиката, която слушам в даден момент е огледало на моментната ми емоция.
А понякога аз съм огледалото на настроението в музиката...

| |
Тема
|
Re: Един по-различен отговор...
[re: bright]
|
|
Автор | Mylenia (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.06.04 01:17 |
|
DOBRE KAZANO!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|