Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:09 15.07.25 
Култура и изкуство
   >> Музика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Wave-....нови  
Автор okcuTokcuH (Flying Madness)
Публикувано23.02.02 21:47

....... дарк или ню-все едно!Хайде една наистина интересна тема да завържем тука(аз като за пръв път влизащ , съм много отворен).Моите приятели от Клуб Нова Генерация ще откликнат веднага(щото са на всяка манджа мерудия) но нека и други юзъри да споделят нещо с моята жадна за знания ДНК.Тази музика от 80-те ще ме съпътства през целия ми живот , но има 10-ки групи за които дори не съм чувал.Споделете своя богат опит,с мене и ще ви споменавам в молитвите си .

п.с-SWAN ,здрасти брадър........

В изгубени следи и смисъл за декора пред който двама с теб уж докосваме Бога...

Тема Re: Wave-merudii na manjataнови [re: okcuTokcuH]  
Автор SWAN (изгубил се)
Публикувано24.02.02 15:22

ah, kak si me nadushiiiil....
mi da, kak inache.... wave- to ni krepeshe ednoto vreme.... eh, lele kak mi se shte da se otpusna, ama oshte ne...
dnes ne....
aide misli si za Echo & the Bunnyman (ili kakto tam se pisheshe.. )

kak si oksitoxin, brother

Тема Re: Wave-merudii na manjataнови [re: SWAN]  
Публикувано24.02.02 18:11

Втора младост,брадър,ама голям рев ще рева,защото май освен мен,теб и Св.Петър,никой друг засега не обелва дума.А толкова трудно ли се бели дума,питам аз-започваш от единият край и докъдето стигнеш.....
SWAN дай някаква информация за Dead Can Dance-не ми се отваря тема,тук в тоя форум по-голяма криза от нашия май...

Автор SWAN (изгубил се)
Публикувано24.02.02 22:21

ako imash nervi da pochakash- she mi pratqt tehen bookset, taka che shte imash info ot purva ruka..
inache- www.dcd.com ili neshto podobno...- i vnimavay- che tuka ne sa taka delikatni i etichni kakto u nashe selo.. (ama to i tam onez bizoni, kato se napiqt i pishat prostotii- pomnish, predpolagam, za kakvo govorq..)

btw- nqmash li put kum moreto skoro ?

a za vtorata wave- mladost- mi az q izkarah kato bqh na tvoyta vuzrast.. (eh kak go kazaaaah....ma kakvo puk- po- golqm sum.. po- sum patil.. heh..- malko tujno...) i sega veche stareq.. za ujas moy... ponqkoga si puskam Cure.. i rev, edno- drugo... dobre che se izchistih- pokray zanimaniqta mi- znaesh gi..- inache suvsem shtqh da q okusam... s taq depresarska prolet deto se zadava......

Авторbeaubourg (Нерегистриран)
Публикувано25.02.02 11:48

ааааааа не знам какво значи bookset, ама звучи интересно
а пък ако е онова, което си мисля - няк`ви сборни КД-ве +
DVD с концерта `91.........
?

Тема Re: Wave-merudii na manjataнови [re: beaubourg]  
Автор SWAN (изгубил се)
Публикувано25.02.02 12:36

da+ kniga na lisa gerrard

Тема siekieraнови [re: okcuTokcuH]  
Автор Bgpunk (Тъжен БоРсУк)
Публикувано25.02.02 18:08

mi byaha mnogo ljubim POlski wave-bryaliantna grupa
da ste gi chuvali?albuma im nOVA ALeksandria e absoljutna klasika

PUNK'S NOT DREAD!
mail.dir.bg/~lavrentiiberia/CDrporuchky.txt
За да ме чуете :098439532

Публикувано26.02.02 09:21

Ах моретоо-о-о...
няма пък по пътя засега брадър...ама обещавам като отивам лятото да се обичаме с ARLYNA да повикам оня твоя летящият братовчед(с жартиера)и да ступаме някой(ти ще го биеш а аз ще те окуражавам).

За онова нещо-ще почакам,щото "мъртвите" здраво са ми легнали на сърцето.

Автор SWAN (изгубил се)
Публикувано26.02.02 12:02

eh tez vulni.. kak ni podmqtat nakudeto si iskat....

obache az nqmam navik da biq.. shtoto znam che losho shte povredq.. sega sum miren.. sedq pod golqmoto svetovno durvo, kato edin Budha i gledam moreto.. taka che shte trqbva da otkaja da te zabavlqvam s dvuboy (poboy)..

murtvite..- az kazah li ti posledniq put, che s tqh zapochna vsichko ?- prez dalechnata 1986- ta.. nqkak si sa mi nostalgicho lyubimi.. daje sa lepnati na moqta chast ot stranizata ni... eeeeh.. mladost...

eeeh.. vie mladite..
ama kato trugnesh nasam kum golqmoto durvo i moreto- obadi se...

Тема Re: siekieraнови [re: Bgpunk]  
Автор SWAN (изгубил се)
Публикувано26.02.02 12:09

ami qvno nikoy ne gi e chul...
ama ti kakvo samo se fukash s plochite si, be tonchev ?
fuklio.. shte te nareka i kapitalist daje.... kak moja- predavash ideqta i revolyuziqta...- shte te izgonim ot otrqda !.....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.