Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:48 20.07.25 
Култура и изкуство
   >> Музика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема "Pop corn" - ili kade otide BG muzikata?нови  
Автор Martin Brevis ()
Публикувано21.08.00 10:37

Чухте ли новия сингъл на "Поп корн"? В него има всичко: джаз, фънк, тежък рок, алтернатив . . . Ако не сте, поискайте от ТВ ММ да ви пусне клипа!!! А после ми кажете какво си мислите, pls!!! Аз лично очаквам още много изненади от бандата! Мисля, че си заслужава да ги чуете! ;-)))

Тема "Pop corn" - ili kade otide BG muzikata?нови [re: Martin Brevis]  
Автор pipi ()
Публикувано21.08.00 15:50

i az sushto

Тема "Pop corn" - ili kade otide BG muzikata? [re: Martin Brevis]  
Автор Martin Brevis ()
Публикувано21.08.00 17:07

Zdrasti, Pipi! Ti da ne si im fen? Shtoto zvuchish kato chovek koito e chuval hit-singala "Pisna mi!" ;-)))

Автор M.K. ()
Публикувано22.08.00 17:55

ако ще говорим за БГ-музика, то чуйте PanikanWhyasker и тогава ще разберете за какво иде реч. Колкото за Поп Корн - още не съм ги чувал, но ще го направя възможно най-скоро - заинтригувах се :)))

Тема "Pop corn" - ili kade otide BG muzikata?нови [re: M.K.]  
Автор Martin Brevis ()
Публикувано23.08.00 09:18

Надявам се! ;-))) M.K. написа: ------------------------------- ако ще говорим за БГ-музика, то чуйте PanikanWhyasker и тогава ще разберете за какво иде реч. Колкото за Поп Корн - още не съм ги чувал, но ще го направя възможно най-скоро - заинтригувах се :)))

Автор ------- ()
Публикувано24.08.00 11:09

Съвет - ако си чул Паникън, никога не слушаи Попкорн Ще си развалиш вкуса в устата Паникън са върха! а Попкорн са меко казано посредствени

Тема "Pop corn" - ili kade otide BG muzikata?нови [re: -------]  
Автор Martin Brevis ()
Публикувано24.08.00 14:00

Da be, posredstveni! A znaesh li, che nemski izdateli iskat da izdadat singala "Pisna mi!" v Germania i da rabotiat za koncerti i uchastia na Pop corn tam? Te razbira se sa tapi shvabi i nishto ne razbirat ot muzika!!!! ;-))) prati im disk na Panikan!!! I pak she si govorim! ;-)))

Автор ------- ()
Публикувано25.08.00 11:16

А ти на какво свириш в Попкорн?

Тема Чух ги!нови [re: Martin Brevis]  
Автор M.K. ()
Публикувано25.08.00 13:05

Яко!

Тема "Pop corn" - ili kade otide BG muzikata?нови [re: -------]  
Автор M.K. ()
Публикувано25.08.00 13:09

Хахаха :) що бе - мене ми хареса парчето но паникан са си нещо желязно, дума да няма някой ден като пусна клип на моята банда, ще ви изтормозя всичките да ви обяснявам колко сме велики Тръпнете в ужас и неизвестност... чао

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.