Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:19 19.07.25 
Култура и изкуство
   >> Музика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема George Michaelнови  
Автор анкетьор ()
Публикувано20.06.00 00:06

Това е нещо като анкета. Въпросът ми е има ли почитатели на George Michael, и ако може да напишат нещо за себе си, нещо стандартно, като например, пол, възраст, и т.н.

Тема George Michaelнови [re: анкетьор]  
Автор Shopa ()
Публикувано20.06.00 08:09

Ima niakoi dobri parcheta, no rezbata mu go sasipva. Imam v predvid, che ako beshe normalen muj moje bi shteshe da pravi po dobra muzika.

Автор анкетьор ()
Публикувано20.06.00 20:35

Това значи ли, че жените може би го харесват повече от мъжете?

Автор Shopa ()
Публикувано21.06.00 17:29

Незнам за жените. Мисля, че им изглежда секси, а на всичкото отгоре така и пее.

Тема George Michaelнови [re: Shopa]  
Автор deep IN love ()
Публикувано21.06.00 22:26

ha...az sym pochitatelka na George Michael.18 goishno momiche. Haresvam muzikata,koqto pravi...Ne mislq che orientira mu kym myjkata polovina mu vliqe zle na imidja...ili pyk go pravi haresvan sred jenite...Toi prosto ima talant...i nqma koi da spori za tova!

Автор анкетьор ()
Публикувано21.06.00 23:49

Не споря, а само събирам мнения. Безпристрастно.

Автор MARTI ()
Публикувано26.06.00 13:55

mnogo strano e towa koeto e napisal shopa, kak moje tova ce George e homo da e pricina da ne go haresvat?!?! samo iskam da te svetna ce nai-hubavite mu pesni sa napisani za myje. tyi kato na men george mi e nai-lubimiq pevec vece pocti 10 godini i sys sigurnost nqma pesen koqto da mu q nqmam, a i poveceto singli mislq ce e dosta talanliv i osven tova na jivo pee dosta po-dobre otkolkoto na zapis,ako ste zabelqzali.

Автор жена ()
Публикувано26.06.00 20:48

едно време правеше хубава музика,но днес, да ме прощават фенките, прилича на долнопробен извратен и жалък хомо,който вече няма никакви свежи идеи за музика

Автор анкетьор ()
Публикувано26.06.00 21:24

Извинявай, че задавам такъв въпрос на жена, но, понеже не се познаваме, интересува ме на колко си години и коя зодия?

Автор анкетьор ()
Публикувано26.06.00 21:26

Въпросът ми към MARTI е стандартен - на колко си години и каква зодия?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.