|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
George Michael
|
|
Автор |
анкетьор () |
Публикувано | 20.06.00 00:06 |
|
Това е нещо като анкета.
Въпросът ми е има ли почитатели на George Michael, и ако може да напишат нещо за себе си, нещо стандартно, като например, пол, възраст, и т.н.
| |
|
Ima niakoi dobri parcheta, no rezbata mu go sasipva. Imam v predvid, che ako beshe normalen muj moje bi shteshe da pravi po dobra muzika.
| |
|
Това значи ли, че жените може би го харесват повече от мъжете?
| |
|
Незнам за жените. Мисля, че им изглежда секси, а на всичкото отгоре така и пее.
| |
|
ha...az sym pochitatelka na George Michael.18 goishno momiche. Haresvam muzikata,koqto pravi...Ne mislq che orientira mu kym myjkata polovina mu vliqe zle na imidja...ili pyk go pravi haresvan sred jenite...Toi prosto ima talant...i nqma koi da spori za tova!
| |
|
Не споря, а само събирам мнения. Безпристрастно.
| |
|
mnogo strano e towa koeto e napisal shopa, kak moje tova ce George e homo da e pricina da ne go haresvat?!?!
samo iskam da te svetna ce nai-hubavite mu pesni sa napisani za myje.
tyi kato na men george mi e nai-lubimiq pevec vece pocti 10 godini i sys sigurnost nqma pesen koqto da mu q nqmam, a i poveceto singli mislq ce e dosta talanliv i osven tova na jivo pee dosta po-dobre otkolkoto na zapis,ako ste zabelqzali.
| |
|
едно време правеше хубава музика,но днес, да ме прощават фенките,
прилича на долнопробен извратен и жалък хомо,който вече няма никакви свежи идеи за музика
| |
|
Извинявай, че задавам такъв въпрос на жена, но, понеже не се познаваме, интересува ме на колко си години и коя зодия?
| |
|
Въпросът ми към MARTI е стандартен - на колко си години и каква зодия?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|