|
Тема
|
DA JIVEE HEVIMETALA METALLICAMETALLICAMETALLICA
|
|
Автор |
Vasko () |
Публикувано | 10.02.00 22:03 |
|
METALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICAMETALLICA
Te sa nai dobrite napravo vurha neka vsichki fenove da kajat liubimata si pesen i album
| |
Тема
|
[re: Vasko]
|
|
Автор |
Max Cavalera () |
Публикувано | 11.02.00 02:18 |
|
"RIDE THE LIGHTNING"- Creeping Death
| |
Тема
|
[re: Max Cavalera]
|
|
Автор |
Caleb () |
Публикувано | 11.02.00 22:27 |
|
...and justice for all - "Eye of the beholder"
| |
Тема
|
[re: Max Cavalera]
|
|
Автор |
Ashe () |
Публикувано | 12.02.00 21:00 |
|
KILL 'EM ALL - Seek & Destroy, The Four Horsemen
sujaliavam obache kolkoto i da se staraia ne moga da se vuzdurja da ne gi napisha i dvete
| |
Тема
|
|
|
Автор |
headhunter () |
Публикувано | 13.02.00 15:11 |
|
KILL'EM ALL - "The four horsemen", "Seek & destroy"
RIDE THE LIGHTNING - "For whom the bell tolls", "Creeping Death"
MASTER OF PUPPETS - "Master of puppets", "The thing that should not be", "Orion"
GARAGE DAYS - "Last Caress"
...AND JUSTICE FOR ALL - "And justice for all", "Harvester of sorrow", "One"
METALLICA - "Sad but true", "Nothing else matters"
SO WHAT - "So What"
LOAD - "Bleeding me"
RELOAD - "Memory remains"
GARAGE INC - "Turn the page", "Mercyful fate"
S&M - "No leaf clover"
Съжалявам, че толкова написах, ама на мен по принцип всичко ми харесва от А до Z... Но ако трябва да си направя любимата касетка, тя ще включва тези песни.
| |
Тема
|
<<<METALLICA>>>
|
|
Автор |
Ronia () |
Публикувано | 18.02.00 19:57 |
|
METALLICA e liubimta mi grupa.FOREVER
I po niakakva sluchainost /a moje bi ne e sluchaino vse pak/, napylno sym syglasna s headhunter.Tova sa i moite liubimi pesni, samo che ot GARAGE.INC liubimi sa mi oshte "Die die my darling" , "So what" i "LOVERMAN", a za "S&M"<+Minus human, osven tova ne vijdam "Fade to black" i "fuel"
No vsyshtnost, dosta e trudno da se opredeli liubimata, daje liubimite pesni, pochti vsichki sa takiva.A za men si svyrzvam niakoi pesni s lichni prejiviavania>nikoga niama da zabravia kak tancuvah blus dokato gyrmeshe "Hero of the day"
Takiva mi ti raboti ;) Pozdraviavam vsichki, vseki s liubimata mu pesen na METALLICA ;)))
| |
|
|
|
|