|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Queen
|
|
Автор |
pdp () |
Публикувано | 12.10.99 16:47 |
|
Slusha li niakoi Queen te sa veliki.
Eh za sazalenie Fredi po china .,,eh ako beshe ziv.
Vupreki vsichko Queen i dnes udriat v zemiata Grupi kato Prodigi,Backstreet bois,i vsichki tupy rapadjii vzeti zaedno.
QUEEN FOREVAR LIFE IN MAI HURT!
| |
Тема
|
Queen
[re: pdp]
|
|
Автор |
FUNKY () |
Публикувано | 12.10.99 18:20 |
|
TI SAMO GO KAZA FREDI E MURTUV
I TRIABVA DA SI EBASI DURBOTO SHTOM MOWESH DA GO SRAVNIAVASH S PRODIGY I BSB I RAPA
MI TE NIAMAT NISHTO OBSHTO POMEWDUSI
I SI MNOO TUP SHTOM MISLISH CHE QUEEN SA PO-DOBRI OT TIAH
SUBYDI SE BE CHOVEK!!!!!!
OSUZNAI SE
OSTAVI IA TAIA PENSIONERSKA MUSICAAAAAAAAAAA
| |
|
Razbira se ce slushame Queen! za men tova si e edna ot naj veliki te grupi niakoga pravili muzika!!..
Funky kakvi gi govorish be? Queen- pensinerska muzika???
| |
Тема
|
Queen
[re: FUNKY]
|
|
Автор |
pdp () |
Публикувано | 13.10.99 12:25 |
|
E ja si zatvariai ostata be .
Iavno ne razbirash ot muzika.
Velikata muzika ot neja na tam proizlizat vsichki idiotizmi deto slushash.
Queen Is great.
| |
Тема
|
Queen
|
|
Автор |
Vivi () |
Публикувано | 20.10.99 22:27 |
|
Za edno neshto si prav - Queen niama nishto obshto s rapa, Backstreet Boys ili Prodigy. No mislia che v tozi sluchai dori niamashe nujda da sravniavame Queen s koito i da bilo...Vsichki mnogo dobre si znaem che te sa strahotni i tiahnata velika muzika NE triabva da byde narichana
pensionerska!!! Funky, neshto ne moga da razbera kak mojesh da niamash kapka uvajenie kym tazi muzika. Queen - tova e klasika, i ne moje i duma da stane za pensionerska muzika!
| |
Тема
|
Queen
[re: Vivi]
|
|
Автор |
Zara () |
Публикувано | 21.10.99 20:42 |
|
Vivi, saglasna sam s teb.Queen e neshto veliko. Tova ne e prosto muzika , tova si e tsiala religia. Edinstveno moga da sajaliavam horata, koito ne haresvat Queen. Ako ne gi haresvat, znachi ne razbirat muzikata na Queen, a shtom ne ia razbirat, znachi ne razbirat velikata magia na izkustvoto
| |
Тема
|
Queen
[re: Zara]
|
|
Автор |
Фори () |
Публикувано | 22.10.99 14:08 |
|
Абе понякога хората си мислят че ако нещо е старо то вече не си струва. Ами тогава значи че и Бах например не струва! Queen винаги са били професионалисти и най вече музиканти. А това е нещо което трябва да се цени.
| |
Тема
|
Queen
|
|
Автор |
Deny () |
Публикувано | 22.10.99 15:28 |
|
Вярно си е - Фреди имаше невероятен глас!!!
| |
|
Taka klasika si e za tova ste pravi.
Prosto niama kakvo dad dopulna.........
| |
|
hahaaa.....ne che haresvam Queen,az prosto gi uvajavam,zashtoto naistina sa si dostoini za tova.Napravo e nelepo da se sravnyavat s nyakvi si pumii i tem podobni lainyani grupichki kato Prodigi,nyakvi si mijiturki kato bsb...pa i toya bulamach-rapa...
hem smeshno,hem tyjno mi stana,kato prochetoh velicoto zakluchenie,che tiya laina(po-gore) bili po-dobri ot Queen.Pyk i pensionerska muzika mi bilo...hahaaa...togava kvo da kajem za prodigy,bsb,rapa-te mai nadminavat ochakvanoto.Kvo pazbirash ot muzika,be pomyar?!?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|