Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:36 20.07.25 
Култура и изкуство
   >> Музика
*Кратък преглед

Тема PAK ZA PRODIGYнови  
Автор FUNKY ()
Публикувано03.09.99 22:54

ABE GLEITE PRODIGY KVI SUPER KONCERTI SA PRAVILI NAPRIMER V RUSIA A ZA IZDUNKATA V BGTO SME SI VINOVNI I NIE PO TOCHNOTO SHIBANATA PRESA AKO NE SI BESHE CHESALA TOLKOVA MNOO EZIKA ZA OTMENIANETO NA 1 MAI SHTESHE DA E DALECH PO DOBRE MI I NAI TUPITE BIHA SE OBIDILI OT TAKIVA LAINARSHTINI DOBRE CHE SE PAK DOIDOHA

Тема PAK ZA PRODIGYнови [re: FUNKY]  
Автор anti ()
Публикувано04.09.99 14:46

:))) presata mnogo hubavo si go kaza daje!!! te kato sa puzliovtsi nikoi ne moje da im pomogna... dosta zlobno podhodiha kum vuprosa...

Тема PAK ZA PRODIGYнови [re: anti]  
Автор Niko ()
Публикувано05.09.99 00:39

gospodi ne stavyte smeshni - da ne mislite che na nqkogo mu puka za tupite bulraski hartieni parcali???da ne mislite che promouturite im davat i im prevejdat da chetat tupite selqcheta koito pishat po vestnicite?????q stiga - povecheto ot tiq momkcheta ne mogat da kajat kolko albuma imat PRODIGY!!! na kogo mu dreme?@!#$ nedovolnite!!!doydoha,dokazaha che sa nay-dobrite i ni ostaviha s prust v usta - da vidim kak shte se chuvstvat sega tiq 12 - 13 000 na sledvashtoto diskotechno party.......::)))) PRODIGY RULES!!!! ochakvam da chuq i drugi mneniq - ne samo ot fenove na MM btw - ti MM fena ,bil li si na concert na MM???? zashtoto az sum bil!

Тема NIKOнови [re: Niko]  
Автор FUNKY ()
Публикувано05.09.99 15:49

AMA TI KVO MISLISH SI CHE PRODIGY PAK SHE DOIDAT????? SHTOTO AKO E TAKA SUPER SE LUWESH

Тема NIKOнови [re: FUNKY]  
Автор Niko ()
Публикувано06.09.99 13:55

zashto da ne doydat??? ako sega dogodina gi pokani nqkoy shte vkarat mnogo poveche hora sigurna sum!

Тема NIKO [re: Niko]  
Автор FUNKY ()
Публикувано09.09.99 19:56

I AZ TAKA MISLIA MI DANO NMA SE SETIAT PAK DA GI POKANIAT SHTOTO MI SE STRUVA CHE NIAMA KOI DRUG UMEN

Тема NIKOнови [re: FUNKY]  
Автор FSOL ()
Публикувано18.09.99 18:45

Prodigy rules !tova moga da kaja

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.