|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Fenomenalnata BJORK
|
|
Автор |
*Пчеличка* () |
Публикувано | 12.08.99 12:19 |
|
Zdraveite.
Za men Bjork e edna ot malkoto kachestveni i stoinostni izpylnitelki, koito vlagat v proizvedeniqta si malko i ili mnogo krasota. Tq me vpechatlqva sys zavyrshenite si klipove i syvyrshennite detaili, krasiviqt glas i strahotnoto scenichno povedenie, kakto i prekrasnite i prekrasnite manieri, plenqvashti i myje i jeni. ;o) plenqvash i malo i staro :o))
segichka razbira se
davaite si mneniqta
mnogo ste mi byde priqtno da po kontaktuvam s nqkoi koito syshto ima dobri vpechatleniq :o)
Celuvki
*Пчеличка*
| |
|
ee, prava si v izlozhenieto ot hubav dkms stil
za bjork moga i pod venchiloto da mina/samo s neya:)/
tova e golyamata islandka>
| |
|
Radvam se gudmoonson, che pishesh tova za Bjork, az syshto mislq, che e mnogo sladichka, no ne znam dali znaesh, che q dosta golemichka i ima sin, razvedena e i predi 1 godina jiveeshe v edna strahotna kyshtichka nqkyde tam v Ispaniq, kydeto pochti nikoi da nqma dostyp do neq.
Bi li mi opisal kakvo haresvash drugo v neq, osven vynshnata i harakteristika.
I poznavash li nqkoq driga pevica, koqto da napodobqva neiniqt stil muzika ? :о)
chao ot men
chakam otziv
*Пчеличка*
| |
|
Точно нейният стил ли? Не се сещам - просто това е и причината да е толкова голяма.
Но като си мисля сега за нея.... незнам много точно защо и с какво си приличат, но... е сещам се за Lisa Gerrard (Dead can dance) and P.J. Harvey.... може би и с нещо на Tori Amos ?
| |
Тема
|
Fenomenalnata BJORK
[re: Vladoo]
|
|
Автор |
Lady () |
Публикувано | 14.08.99 00:16 |
|
Tori Amos, Bjork i PJHarevey - spored men trite golemi dami na musikata v momenta. A mai ne samo spored men, imashe i edin Rolling Stone s tiah 3te na koricata.
A cuvali li ste kak zvucat PJ i Bjork zaedno, imam predvid "Satisfaction" predi....mozhe bi 2godini na BRITs, beshe neveroiatno!!!!!!!!!
| |
Тема
|
Fenomenalnata BJORK
[re: Lady]
|
|
Автор |
RORO () |
Публикувано | 16.08.99 10:46 |
|
BJORK e chast ot zhivota mi ot 1990 , kogato chuh purvite zapisi na SUGARCUBES. Ot togava nasam prosto sum otkachil po neya. Ako nyakoi se interesuva ot redki singli, remiksi i interesni video-materiali, neka mi pishe. V kolektiyata mi veche ima nad 70 diska:)
V poslednia weekend na Avgust shte bude izluchen strahoten nein kontsert ot Bruksel po musicalna tv MM. SHte ima i SPECIAL za neya sus vsichkite i clipove, interviewta i t.n.
Eto i edin site, koito goreshto vi preporuchvam: www.bjork.mmedia.is
Ako imate vaprosi svurzani s neya, pishete mi!!!:)))
MY BJORK TOP 10
HUNTER
PLUTO
VIOLENTLY HAPPY
BIG TIME SENSUALITY
HYPER-BALLAD
ALL IS FULL OF LOVE
BACHELLORETTE
UNRAVELL
ARMY OF ME
JOGA
| |
|
roro, dobur top10, no ima edno parche za, koeto se natuzhih, che ne si go vkluchil- play dead - kakto hubavo nyakoi:)))) go be prevel /igrai umryal/
pchelichke, mnogo dobre si se orientirala kam nai-golemite zheni v biznesa, no ne biva da se izspuska sinead o'
inache za bjork kakvo da ti kazha, che ya haresvam otdavna edva li e nuzhno da spomenavam. za godinkite i sina si prava, no gospod obicha:)))pravovernite:)))
| |
|
Бьорк,Тори Еймъс,иПи Джеи Харви-повече от феноменални!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |
|
Daaaaa, mnogo si prav :o)
Prodyljavai da haresvash Bjork, PJ Harvey, i ....
tezi podobni.
Strahotni jeni sa i ne znaq ot kyde im idva vsichko tova v glavite :o)
*Пчеличка*
| |
|
Според чичко Фройд - от преживени травми (психически де;o)) в детството...
И май в техните случаи това да е доста вярно. Нали си чувала за Тори Еймъс, за Бьорк очевидно знаеш, сигурно и при Пи Джей има нещо .... Много си ходят двамата с Ник Кейв - едни такива симпатични грозници са.... ;o))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|