|
Тема
|
Само Backstreet Boys,Рики Мартин,Offspring
|
|
Автор |
Иво () |
Публикувано | 18.07.99 23:37 |
|
Смятам, че тези групи(и изпълнители) са най-добрите
(поне в момента). Пишете ми !!!(Без ругатни)
| |
Тема
|
Отг: Само Backstreet Boys,Рики Мартин,Offspring
[re: Иво]
|
|
Автор |
Caleb () |
Публикувано | 19.07.99 14:58 |
|
The Offspring naistina sa veseliacite, koito mogat (pochti) vinagi da mi opraviat nastroenieto. Za drugite niama da komentiram, zashtoto pomoli da ne psuvam :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
the_WHITE () |
Публикувано | 20.07.99 00:42 |
|
Dosta raznostranni sa i 3-te grupi/izpulniteli. BSB se utvyrdiha sus sobstven stil, koito nqkoi drugi grupi se opitvat da kopirat ot tqh. Riki Martin nashumq pokrrai svetovnoto, no negovoto zvuchene e po-latino, kato che li. Offspring sa neshto kato olicetvorenie na savremennata buntarska vulna. Obshtoto i za vsichk tqh e, che neprekusnato gi puskat po TV radioto, koeto ne znachi, che sa nai-predpochitani..Tova e neshto kato nalagane ot strana na mediite..(makar, che men ne mi prechi da gi slusham)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
плюнката () |
Публикувано | 26.07.99 17:50 |
|
samo offspring gi biva i pri towa ne komersialnite im parcheta sa vurha a kolkoto do ricki i bsb niama da rugaia no shte se maia kak moje takiwa deto vsichkite im pesni zwuchat ednakwo i izpolzwat edna i sushta tema vuv vsiako parche mogad da budat slushani
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Master () |
Публикувано | 27.07.99 11:50 |
|
Offspring са много добра група, като имам предвид не само последния им албум. Другите обаче ми е трудно да ги коментирам спазвайки добрия тон - направо ме дразнят.
| |
Тема
|
[re: Master]
|
|
Автор |
stella () |
Публикувано | 05.09.99 17:24 |
|
Offspring - the best, Ricky stava za prez ljatoto, no BSB...
Kogato bjah malka gi slushah i chestno da ti priznaja - radvam se, che imam prijateli, koito me izmuknaha. Nishto protiv tjah, no skoro shte razberesh, che ima i po-veliki.
| |
Тема
|
[re: stella]
|
|
Автор |
DarkLady () |
Публикувано | 14.09.99 22:39 |
|
abe ne sa nai-dobrite ama sa good gore-dolu :)
Ricky-to mi dopada,ama gorkia shto ne moje da pee na jivo be?
BSB imat mnogo po-zdravi pesni,za razlika ot tezi koito im izleznaha na singli.Novia im singal -"Larger then life" e good.
A Offspring hmmmm.....stavat,ama mi zatormoziavat mozaka poniakoga.
Predpochitam po-leka muzika :))
| |
|
|
|
|