Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:00 03.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Тема И кво разправяте?нови  
Автор motek (ombre)
Публикувано23.05.12 19:40

Тема Абе същото си е ...нови [re: motek]  
Автор deadreckoning (г-н Двутактов)
Публикувано24.05.12 07:38

Вчера се наложи да си купя един дейта прима пакет. Мошенникът консултант се опита да ми поиска лична карта за регистрация. Викам му, в страницата на М-тел пише, че тия карти може да не се регистрират. Ама за по-голяма сигурност било. Казах му, че това си е моя грижа. Чак после като излязох забелязах, че даже върху пакета с примата пише "без регистрация".
Докато чаках, пред мен един човек се интересуваше от смартфон за подарък, като каза, че е готов да даде 500-600 лева. Същият консултант ва рамките на две минути произнесе поне три лъжи:
- че М-тел не продава смартфони свободно, а само на изплащане с 2 годишен договор
- че трябва задължително да се вземе план за мобилен интернет, иначе смартфона не може да работи
- че джипиесът може да работи само ако има включен интернет
Та така ...

Тема Re: Абе същото си е ... [re: deadreckoning]  
Автор motek (ombre)
Публикувано24.05.12 12:28

Ама и ти продължаваш да се ядосваш вместо да пиеш една бира :)

Гледам, че е запустял нещо форума

Мобилето е станал по популярен.

Тема Re: Абе същото си е ...нови [re: motek]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано25.05.12 18:00

Ами днес МТел се обърна на Капалъчарши. В ЛБ съм ти описал как се пазарихме след като ми казаха, че това, което искам не може да стане, а аз изрекох вълшебната фраза "При Вас ли да пусна заявление за смяна на оператор или при другите?". Не само, че стана, ами получих и още 2 ценови отстъпки, на който нямам право по ценоразпис

Другото ново е онова, дето те карах да задвижиш още докато беше служител - е-магазина. Така ми донесоха на вратата, без оскъпяване, новата Нокия на жена ми. Така днес смених плана. И изобщо вече човек няма работа в магазините им; абсолютно всичко става през лаптопа и/или телефона. Може би само чисто нов клиент трябва да отиде веднъж в магазин.
Платформата вече работи и се оказа прав - много по-добра е от старата и предоставя много по-добро и пълно обслужване. Само да не трябваше да ни късат нервите 9 месеца.
И това, което ти е писал градския е вярно - в някои магазини все още не искат да дават смартфон без сърф-план. Въпреки, че за всички, без айфоните, има и цена без план, само за апарат.
(Градски, отивай в новия голям магазин на "Княз Борис", срещу бившия електронен часовник - там са 2 момчета, които наистина в детайли познават нещата и никога няма да ти кажат цитираните от теб 3 глупости. Тези неща традиционно ги приказват готините, но с познания на кифли без мармалад, служителки в офиса до Червения площад. Мотек помни как по никое време съм го вдигал да звъни на фактори, когато една такава кифла ми каза, че не мога да си взема фикс. телефон по исканите условия, които от 2 дена бяха на сайта им...сайтът не бил официално място за информация, тя знаела по-добре. А по-после една друга кифла ми ги наговори същите - Виваз без сърф-йок, ГПС без сърф-йок. Ама в списанието пише, че само апарат може, макар и по-скъп. Обаче онази упорства - не може, списанието не е официален източник на инфо, в София са се объркали.).

Тема В никакъв магазин не отивам ...нови [re: Cтepн™]  
Автор deadreckoning (г-н Двутактов)
Публикувано27.05.12 14:24

Причината е, че не само М-тел, но и другите оператори нямат план, ориентиран към клиенти, ползващи предимно роуминг. Поради това от доста време насам ползвам само предплатена услуга на Виваком.
Дейта примата ми трябва, защото се оказа, че следващия ми кораб периодично ще посещава Варна, и бих искал да имам интернет за ъпдейти, скайп, радио и т.н. Виваком има относително добри условия (1200 мб за 30 лв валидни 120 дни, при М-тел същият пакет е валиден 60 дни), но предлага само един пакет, докато М-тел има няколко, вкл. 1 Gb за 10 лв., валиден 2 дни, което ме устройва идеално. Все още не съм ползвал, надявам се качеството на интернета им да не е много по-ниско от това на Виваком.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.