|
Тема
|
Най - сетне
|
|
Автор |
OnlineMan () |
Публикувано | 15.07.11 19:23 |
|
Здравейте,
Най-сетне се разделих с Мтел. Много може да чака човек, и много може да се оплаква, но най-добре е като превърне думите си в дела.
Сбогом Мтел. Не съжалявам че си история за мен.
Подарих си нов живот, без твоите винаги погрешно изчислени фактури.
Сбогом.
| |
|
и на теб!:)
| |
|
.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
Само ще ти кажа един съвет. На документа който попълваш за МТел за прекратяването на договора поискай копие . На копието поискай поставяне на надпис "Вярно с оригинала", подпис на служител и печат на магазин.
На 29.01.2011г. прекратих един техен договор за услуга с предплащане на един месечен останал абонамент. После през април ми излязоха три фактури с по една месечна такса защото договорът се оказа "прекратен" ако ме разбираш. Само щастливия факт, че се бях сетил през зимата какво да правя, и това, че имаше подписи и печат както и касова бележка направи така, че задълженията да се "изпарят".
| |
Тема
|
добре де, мама му де.а
[re: checho]
|
|
Автор |
Kиpo ( ) |
Публикувано | 27.07.11 16:20 |
|
верно ли са такива мангали всички тия скапаняци?? И това - чистите измами от тоя вид са им сериозно перо от приходите?
Когато ставаме от сън, за да отидем на Църква, демоните ни подбуждат да заспим отново
| |
Тема
|
Re: добре де, мама му де.а
[re: Kиpo]
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 27.07.11 17:06 |
|
Нима се учудваш? Целта е да те прекарат колкото могат и отгоре. И разчитат че болшинството хора няма да пазят разни хартишки. И с право разчитат.
Bеer? Mоre?
| |
|
|
|
|