|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Мислите ли, че срещу М-тел се води ПР война?
|
|
Автор |
braman15 (непознат
) |
Публикувано | 02.02.11 11:00 |
|
Напоследък гледам, че във фейсбук, по форумите... се заформя някакъв джихад срещу М-тел. Че не са светци е ясно, но според мен голяма част от тези активности са манипулирани. Вие какво мислите?
| |
Тема
|
Re: Мислите ли, че срещу М-тел се води ПР война?
[re: braman15]
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 02.02.11 13:55 |
|
Мисля, че това са глупости.
Мтел сами си правят манипулациите... (другите ни оператори също).
Нито форумите, нито ФБ са им виновни, че някой в менажмента им не мисли като сменя системата например.
Нито форумите и ФБ им слагат клаузите из договорите... (и на другите де).
Welcome to the real world!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cтepн™ (любопитко) |
Публикувано | 02.02.11 14:36 |
|
Те какъвто черен ПР сами си сътвориха и Господ не може да им сътвори.
Впрочем платформата им продължава да се чупи, независимо от клетвите, че до края на 2010 трябваше да е готова.
През декември получих ударно всички фактури от септември насам, но януарски още нямам (датата ми е 14-то число).
В сайта им, в "Моите услуги", за който твърдят, че вече работи както трябва, получавам само по един параметър от отстъпките в плановете - само разходени МВ за единия номер (а имам отстъпки и в група, в нац. разговори, в СМСи), на другия - само нац. разговори, на фикса - само в СиП. При МТел+ е една идея по-добре, но и там дават само частична информация.
Поне, след серия от жалби, вече коректно ми отчитат отстъпките и последните фактури бяха точни.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
cyg (<>) |
Публикувано | 02.02.11 16:55 |
|
Kakто казаха и други, черния ПР си го прави Мтел сам. Друго което се забелязва, е многото поставени лица, опитващи се да успокоят гневните изблици.
Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
braman15 (непознат
) |
Публикувано | 03.02.11 15:11 |
|
Не знам. Просто някои от тия с обезщетенията, протестите... има некви дето се жалват все едно еничарите или монголците са ги нападнали. Според мен са или платени или леко смахнати тия хора.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Stefan Pan (М&М) |
Публикувано | 04.02.11 00:01 |
|
Не мисля, че става въпрос за организирана сатанинска конспирация. Просто най-много абонати има Ментел, съответно и жертвите и опарените от него са най-много.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
Тема
|
[re: Stefan Pan]
|
|
Автор |
braman15 (непознат
) |
Публикувано | 04.02.11 13:08 |
|
Има логика в това, което казваш, но ми се вижда мега странно как избуяха коментарите срещу тях, някои откровено тенденциозни статии откривам в нета.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
obul (член) |
Публикувано | 08.02.11 15:42 |
|
Е половин година слушаме как сменят системата за наше добро. И по тази причина е като тото.Не се знае кога можеш да провериш сметка или оставащи минути.Кога ще ти дойде фактура и какво ще има в нея.Даже малко ми се струват тия дето се бунтуват.Е бива проблеми бива ама половин година.
| |
Тема
|
[re: obul]
|
|
Автор |
braman15 (непознат
) |
Публикувано | 08.02.11 18:21 |
|
Прав си, но нещата неса толкова бистри, колкото изглеждат.
Понеже темата ме занимава днес го проверих този Янаки Ганчев, който вее знамето на онеправданите и измамените. Оказа се, че в края на 90-те "патентовал" билборд, който да опасва цели сгради. Опитал се да им продаде "патента" на М-тел. Те, разбира се, му казали че това е все едно да продава патент за червени кутийки на кока-кола. После ги съдил, щял да пали не знам си кво си... Мисълта ми е, че някои медии и персони са твърде услужливи...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Stefan Pan (М&М) |
Публикувано | 08.02.11 19:31 |
|
Тенденциозни статии има към всеки един от операторите. Не виждам какво те притеснява.
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|