Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:15 14.09.24 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Скъсаха ми нервите!  
Автор mond 77 (новак)
Публикувано09.05.11 10:16

Тези направо се оляха!!!
От 03.05. към настоящия момент няма мрежа, тъй като собственика на терена, където е разположена базовата приемо-предавателна станция на МТел, е дръпнал шалтера заради неизчистени финансови задължения от страна на МТел. Пуснах жалба в офиса им, пуснах емейл, но резултат никакъв...
Не съм сигурна вече, че ще има някакъв ефект, ако пусна жалба и до КРС и КЗП.
Моля за съвет!

Тема Re: Скъсаха ми нервите!нови [re: mond 77]  
Автор Terango (непознат )
Публикувано09.05.11 10:29

Дай ми повече информация, работя в мтел и ще опитам да направя проверка.

Тема Re: Скъсаха ми нервите!нови [re: Terango]  
Автор mond 77 (новак)
Публикувано09.05.11 11:00

Предварително благодаря! Пуснах бележка.

Тема Отдавна се съмнявахнови [re: Terango]  
Автор MитpeШoпa (ОнзиСъщия123итн)
Публикувано09.05.11 18:56

че клуба е монитиран...ъъъ...наблюдаван, ама сега вече има публично писмено доказателство!

В което няма нищо лошо, напротив - добре би било компетентни представители на Мтел да реагират (желателно компетентно) на оплаквания и въпроси засягащи услугите на Мтел.

THESE ARE MY PRINCIPLES. AND IF YOU DON'T LIKE THEM, I HAVE OTHERS.

Тема Re: Отдавна се съмнявахнови [re: MитpeШoпa]  
Автор mond 77 (новак)
Публикувано09.05.11 21:49

Митре, и на мен ми се иска (цитирам) "компетентни представители на Мтел да реагират (желателно компетентно) на оплаквания и въпроси засягащи услугите на Мтел"!
Благодаря за отделеното време на Теранго, при все, че този проблем не беше от неговата компетенция. Момчето (или момичето) направи някаква справка и ме увери, че изграждали нова базова приемо-предавателна станция, което би трябвало да приключи в най-кратък срок... Информацията от първа ръка, обаче, е съвсем различна...

Е, хубаво, де, но ... има договор и в една нормална правова държава всички точки, посочени в определен договор се спазват стриктно и задължително, нали! А при неспазване на която и да е точка от Договора, се дължат неустойки, нали?
Жалко, че ние не сме една нормална правова държава...

Тема Re: Отдавна се съмнявахнови [re: mond 77]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано10.05.11 10:19

изграждали нова базова приемо-предавателна станция, което би трябвало да приключи в най-кратък срок

А, те на 06.09.2010 обещаха в най-кратък срок да пуснат новата си платформа.
Та имай няколко наум какво може би разбират под това.

Имаш неустойки за лишаване от връзка:
ОУ чл.49. (Изм. съгласувано с Решение № 639/13.04.2006 г. на КРС; изм. съгласувано с Решение № 319/02.03.2007 г. на КРС) В случай на прекъсване на обслужването от мрежите за повече от 24 часа, Мобилтел се задължава да намали с 1/30 месечната абонаментна цена за всеки 24-часов период, отчетен от момента на прекъсване до възстановяването на обслужването.

Автор Joe Black (twisted)
Публикувано10.05.11 10:51

Портирай си картата към някой от другите два оператора. Ментел са пълно недоразумение. С каквото не са се захванали, това не са прецакали. Факт.

Редактирано от Joe Black на 10.05.11 10:52.

Автор Boдeн-дyx (Народен будител)
Публикувано10.05.11 11:53

Теранго, ами хайде като си служител, да ми уредиш едно Айфонче 4 за причинените ми неудобства от проблема с фактурите и като благодарност, че от 11 години съм ви абонат на договор :-)

Тема Re: Скъсаха ми нервите!нови [re: Boдeн-дyx]  
Автор mond 77 (новак)
Публикувано10.05.11 12:56

Благодаря ви, момчета!
Днес е поредният ден, в който "благославям" родата на Мтел!
Ама мрежа - ниц!!!
Екипът на Мтел ме уведомиха, че са получили жалбата ми и "работят по нея". Голям майтап! Много ми е интересно как работят по изграждането на нова клетка, като кьорав техник не се е явил...
Не'ам нерви вече!!!

Публикувано10.05.11 14:58

"Работим по нея" значи, че е приета и казуса е предаден за обработка от хората които се занимават с това.

Автор Boдeн-дyx (Народен будител)
Публикувано10.05.11 15:17

Сладур, а по моя казус нещо

Автор mond 77 (новак)
Публикувано10.05.11 15:47

Теранго, благодаря за разяснението!
Аз пък се чудех какво ли означава...

Тема Ми много простонови [re: mond 77]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано10.05.11 22:34

Това означава че в момента подбират правилните лопати за копане.
До месец - два ще изберат. След това ще изберат екип за копане - още месец - два, след което ще почне копането.
До година и половина - две може и да ти решат проблема*.
Все пак имай предвид че в момента ползваш безплатна екстра - по малко радиооблъчване. И друго - по малко те тормозят по телефона. Това са си сериозни екстри.
Вместо да се насладиш на тишината и спокойствието - ти се сърдиш.
––––––––––
*Времето съм го екстраполирал на база дребните проблеми със "системата".

Bеer? Mоre?

Тема Re: Ми много простонови [re: bira_more]  
Публикувано11.05.11 10:35

Именно :)

Тема Re: Ми много простонови [re: bira_more]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано11.05.11 12:16

Вместо да се насладиш на тишината и спокойствието - ти се сърдиш.
Ми сърди се защото МТел ще му начислят тези екстри в някоя фактура

Тема Re: Ми много простонови [re: Cтepн™]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано11.05.11 15:54

Е то спокойствието си има своята цена.

Bеer? Mоre?

Тема Re: Ми много простонови [re: Cтepн™]  
Автор Stefan Pan (М&М)
Публикувано11.05.11 18:32

Тишината и спокойствието нямат цена. Какво тук значи някакво си начисляване?

------------------------
Слушай беззвучието...

Тема Re: Скъсаха ми нервите!нови [re: Joe Black]  
Автор ivaninche (непознат )
Публикувано13.05.11 12:29

На който не му понася да се изнася. Но работата е там, че другите два оператора макар да нямат технически проблем все ще намерят с какво да те прецакат.

Тема Тцнови [re: ivaninche]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано13.05.11 15:27

няма как да ме прецакат. Много е просто - кютам си на предплатени. Та дори да речат да ме прецакват - ще гепят максимум 10 - 20 кинта.
Докато ти тепърва ще разбереш колко години има да плащаш за картата за данни.

Bеer? Mоre?

Тема Re: Тцнови [re: bira_more]  
Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано14.05.11 09:33

Във внесените в НС поправки за ЗЕС е и тази, която забранява на операторите едностранно да променят кредитния лимит.
Ако мине това ще означава, че задължението на клиента е до договорения лимит. Сега той е по-скоро ориентировъчен и пожелателен, а операторите се оправдаваха, че е тяхно право да го определят, което включваше и повишаването му от тяхна страна (нали, докато си в чужбина да не ти развалят хатъра). Имат, поне МТел, задължение да те предупредят, когато стигнеш до 90% от договорения лимит, но рядко го спазват.
Стане ли норма, то вече ще са длъжни да поискат твоето разрешение за надвишаването му (вдигането му) или наистина да спрат изходящите или да поемат за своя сметка потреблението над лимита.

Тема Re: Тцнови [re: Cтepн™]  
Автор Stefan Pan (М&М)
Публикувано14.05.11 14:24

При Виваком го съобщават. Приканват те незабвано да извършиш плащане поради доближаване на кредитния лимит. И при превишавнето му те спират. Лично изпробвано преди няколко дни.

------------------------
Слушай беззвучието...

Тема Re: Тцнови [re: Cтepн™]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано14.05.11 15:41

Убеден съм че ще му намерят колая. То Вива сключват договори по телефона, без да им дреме с кого баш, та един кредитен лимит ли ще им се опре?

Bеer? Mоre?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.