|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Незабавно да се отнеме лиценза на мтел
|
|
Автор |
gkkkk (непознат
) |
Публикувано | 19.01.11 11:05 |
|
Трябва да се отнеме лиценза на м-тел-ако не бъде направено и другите оператори ще последват примера им на измами,непочтена реклама с използване на дъщерните им фирми хенди ,м свят ...Особено плитки са им оправданията с ъс "СМЯНА НА Платформата"-целта е да се приложи принципа -тука има тука нема-като се подават неритмично сметките да се лъже и надписва.Лъжат пенсионери и болни хора ,инвалиди,като им предлагат изгодни сделки-телефони за 5 лева -само ,че..не им казват ,че след 6 месеца таксата става 10 за 2 години,и минутите от 2000 стават 0.
Трябва да бъде спрян този бяс в м-тел от последната година-тези непрекъснати смс,няма ли да бъде никой осъден за документалните им измами,като вальо топлото-мтел следват плътно примера на топлофикация.
| |
Тема
|
Re: Незабавно да се отнеме лиценза на мтел
[re: gkkkk]
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 19.01.11 15:38 |
|
И после теб да линчуват бизнес потребителите като останат без услугата, навит?
Почтена реклама няма ... не само в тоя бранш - да не почвам с примерите, че трябва да откъсна време за 3 рекламни блока, а няма кой да ми ги плати като за прайм тайм
Проблема на нашенските оператори и по-скоро на клиентите им е смесването на западни корпоративни практики с нашенски манталитет.
- Практиките са за бонуси при привличане на нови клиенти, на думи чудесно... на практика резултата е дребни тарикатлъци пред клиента.
(Все пак да не забравяме, че тия служители са на заплатки каквито създателите на тия практики не са предполагали в тях и че са бай Ганьовци масово).
- Клиента не чете, не пита докато му обяснят в прав текст, не гледа какво и къде подписва, не си търси правата и само реве в кръчмата (форума).
- Дребните риби в магазинчетата за да вземат някое бонусче лъжат и мажат наред възползвайки се от горното.
Покрай смяната на системата на Мтел сигурно вече 10 души пратих в техен офис да заявят преразглеждане на фактура/и - за тях съм по-полезен от твоя рев за комунизъм.
Welcome to the real world!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
gkkkk (непознат
) |
Публикувано | 19.01.11 17:31 |
|
М-тел се разраснаха до нивото си на некомпетентност и затова трябва да им се отнеме лиценза ,а номерата им има кой да поеме, те не могат една платформа 3 месеца да пуснат,объркали са се и се въртят като маймуни ,не са в състояние да обслужват адекватно клиентите си.http://www.vbox7.com/play:5446c7d5#commentTop
И другите не са по добри, но поне може вече човек да си мести номерата по лесно като му писне, специално смс-ите много ми досаждаха докато ги изключа със спамменажера.
Виждам в последната година ,че мтел не се справят-явно липса на специалисти ,инженери ,организатори ще им изяде главата-клиентите.
Трябва да се водят юристи и икономисти консултанти при подписване договорите им,иначе ако не си концентриран ще вземеш да изпуснеш прозренията им,че номера е тяхна собственост и го губиш ако си го преместиш....
Само в последната година м-тел ме измамиха 3 пъти за дребни неща и суми,както и смс спама,а съм им абонат от 1995 и това ми се вижда прекалено.Причината е че нямам време да и се занимавам с писаниците им,а и не си водя адвокатите в мтел.
Имам приятел който работи във Франция ,а в България не си плаща парното ,и си е наел адвокатска кантора да му води делата с топлофикация -вече 10-та година ги печели,от кантората са му казали ,че са много доволни -топлофикация ги издържала.Редактирано от gkkkk на 19.01.11 18:41.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Стоил (Apple user) |
Публикувано | 19.01.11 20:59 |
|
Айде няма нужда от глупусти !
www.rosecosmetics.info
Всичко за парфюмерията и козметиката.
| |
Тема
|
[re: Стоил]
|
|
Автор |
gkkkk (непознат
) |
Публикувано | 19.01.11 21:17 |
|
ГлупОсти ,преди много години бях в първи клас.
Най ми хареса мнение в гугъл, като се набере мтел
"Хахаха... Аз много отдавна скъсах с М-Тел. Те биха продали и майките си за туба лепило"
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 19.01.11 22:15 |
|
Ми действай - отивай и им го отнемай. Що врещиш по форумите?
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 20.01.11 00:20 |
|
Ревльо, аз спам менажери нямам активни (имам файъруол за всякакви услуги на телефона, но го пускам само ако ми трябва извънредно), но спам смс не съм виждал от месеци, що ли... ами щото знам какво се прави с такива смс и.
Стига писа глупости бре, номера не е твоя собственост, ти само го ползваш под наем.
И стига обяснява, че си тъп и не четеш какво подписваш, утре някой ще те намери да ти пробута "договор", че се отказваш от жилището си
Я снимай тоя договор дето забранява преносимостта, да видим тука или послъгваш
Дребните тарикатчета най-ги боли като ги оправят други подобни... ама що ли ти обяснявам, ти не вдяваш от дума
Лицензи щял да отнема, айде марш да те видим
Кръчмарски патриот си ревльо...
Welcome to the real world!
| |
Тема
|
Къде спи КРС и КЗП ?!
|
|
Автор |
The One (избраният) |
Публикувано | 24.01.11 22:02 |
|
Човека е прав!
МТЕЛ трябва да им се отнеме лиценза за нелоялна търговска практика!
Преди да пишете, че само рева в кръчмата:
1. Преместил съм доста от картите от МТЕЛ на Виваком.
2. Уредил съм им глоба на МТЕЛ чрез КРС, за неспазване на ОУ в договора. Вярно, че и 50 бона да ги глобят - муха ги ухапала. Но каквото мога - направил съм го.
И по темата.
НЕМОЖЕ ОПЕРАТОР СЪС ЗНАЧИТЕЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ПАЗАРА, РАЗПОЛАГАЩ С ОГРОМЕН ПАРИЧЕН РЕСУРС (80 милиона за МЕГАЛАН и Спектрум) ДА НЕМОЖЕ ДА ВНЕДРИ НОВИЯТ СОФТУЕР ЗА ПОРЕДЕН МЕСЕЦ !!!
РАЗБЕРЕТЕ, чЕ НЯМА МАЛОУМНИК КОЙТО ДА ПУСНЕ НОВ СОФТУЕР ЕЙ ТАКА, ОТВЕДНЪЖ, БЕЗ ДА Е 100% СИГУРЕН ЧЕ Е НАПЪЛНО ФУНКЦИОНАЛЕН!!!
Винаги се пускат двете платформи едновременно и се сверяват! Ако новата не работи добре - връща се към старата, докато новата не зароботи изцяло и вярно!
ТОЗИ ПРОЦЕС НЕ СЕ ПРАВИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В СВЕТА ЗА ДА ИМА ТАКИВА ПРОБЛЕМИ!
МТЕЛ направиха най-голямата измама на клиентите си с цел да не си преместят мобилните си номера при други оператори. Забавиха има фактури, сега ще им направят 12 месечни споразумения за разсрочено плащане, не ни работи системата и неможем да издадем нужните документи за портване на номера и прочее и прочее....
КРС И КЗП трябва да си влезнат в ролята и да предприемат отнемане на индивидуалната лицензия МТЕЛ за ползване на ограничен честотен ресурс, в случай че не решат проблемите с платформата в рамките на някакъв доста кратък срок.
Причината: Масова измама и нелоялна практика!
Пък, ако на МТЕЛ не им харесва ситуацията с отнемането на лицензията, както и ако си мислят, че е вмешателство на дръжавата в бизнеса (а всъщност е държавна защита на потребите) - да си хващат самолетчето за Австирия (или откъдето и да бяха) и да се изнасят!
Сигурен съм, че много хора биха оценили по-доброто състояние от липсата им на пазара в БГ.
And the death shall not have dominion!
| |
Тема
|
Re: Къде спи КРС и КЗП ?!
[re: The One]
|
|
Автор |
fen ® (майстора) |
Публикувано | 24.01.11 22:37 |
|
Ти пък ако знаеш аз колко телефони съм преместил от Виваком на Мтел...
а на Виваком откога трябваше да им вземат лиценза...
колко дела вървят и по европейските съдилища...
| |
Тема
|
[re: Mopфиyc]
|
|
Автор |
Boдeн-дyx (Народен будител) |
Публикувано | 25.01.11 10:32 |
|
Голям праз пък като им го отнемат - мрежата нали ще продължи да работи, просто ще я поеме друг.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|