|
Тема
|
preminavane kam prima
|
|
Автор |
himhim (непознат
) |
Публикувано | 08.12.10 09:02 |
|
Искам да попитам как на практика мога да премина от договор към прима?
На теория знам нещата, но любимия ни МЕНТЕЛ се опитва по всякакъв начин да не го направи.
Договора ми изтича на 4.01.2011г. Подал съм предизвестие и ми беше казано след 4.12.2010г. да отида да си взема примата от който и да е офис на оператора. Но.... "специалистите" от офиса в Люлин бл.442 ми казаха, че трябвало да го направя след 4.01.2011г!!!!???? как като тогава вече трябва да ми е спрян номера!!?
| |
Тема
|
Re: preminavane kam prima
[re: himhim]
|
|
Автор |
Joe Black (twisted) |
Публикувано | 08.12.10 12:21 |
|
Гледай сега, когато се разправяш с продавачи и/или оператори, основно правило е да проверяваш нещата от няколко източника. Това е абсолютно досадно и кретенско, но това е положението. Оказва се, че има такива, които те лъжат (по ред причини), такива, които те лъжат от незнание (слабо обучение, тъпизъм) и трети, които искат да кажат нещо, но не успяват да го обяснят както трябва. Започвай да ги натискаш, ако трябва вдигни скандал. Работи.
| |
Тема
|
Re: preminavane kam prima
[re: himhim]
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 09.12.10 17:45 |
|
Това техен бизнес център ли е или някои от контрагентите?
Ако договора изтича на 4.01.2011 - трябва да се направи смяната на картите на 4.01.2011, на 4.12.2010 договора все още е валиден.
Опция да стане прехвърляне по рано е с предизвестието да се плати последната абонаментна такса и да се поиска прехвърляне в по-ранен срок от края на договора.
Но тоя срок сте го изпуснали, сега не знам дали може да се прехвърли докато тече период на плащане (последната ви фактура ще съдържа разговорите до 4.01)
Идете в друг бизнес център...
Welcome to the real world!
| |
|
|
|
|