Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:37 09.11.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Тема Nexus One Google Phoneнови  
Автор Schmidt (минаващ)
Публикувано07.01.10 23:11

Как мислите, Мтел, бидейки партньор на Водафон, ще предлага ли Nexus One в България?

Тема Re: Nexus One Google Phoneнови [re: Schmidt]  
Автор deadreckoning (г-н Двутактов)
Публикувано08.01.10 13:12

И да го предложат, то ще е нещо като 40 лв на месец с предплащане на 3 вноски и 3 абонаментни такси, с абонаментен план мимимум 50 лв на месец, всичко това с договор за 24 месеца, разбира се.

Тема Re: Nexus One Google Phoneнови [re: deadreckoning]  
Автор StefanPan (М&М)
Публикувано10.01.10 03:00

Едно нещо им признавам на Глобул - най-добрата политика за апарати.

------------------------
Слушай беззвучието...

Тема Re: Nexus One Google Phone [re: StefanPan]  
Автор Coтko (Apple user)
Публикувано11.01.10 09:50

Бре... И от кога ?

Think Positive !

Тема Re: Nexus One Google Phoneнови [re: StefanPan]  
Автор Sebun (новак)
Публикувано12.01.10 20:46

Глобул или Германос и политика за апарати или за балъци ?

Тема Re: Nexus One Google Phoneнови [re: Sebun]  
Автор StefanPan (М&М)
Публикувано13.01.10 04:23

Какво имаш предвид - възможността за лизинг без първоначална вноска ли? Или съчетанието на скъпи апарати с относително по-ниски тарифи? Или какво?

------------------------
Слушай беззвучието...

Тема Re: Nexus One Google Phoneнови [re: StefanPan]  
Автор Sebun (новак)
Публикувано13.01.10 20:39

Globul доколкото съм се интересувал не предлагат голям асортимент за разлика от германос.
Имам предвид добрата маркетинг политика разкрила целта на масовия бг потребител :) Ето ви всички нови модели на доста по ниска цена, но с карта.

Тема Re: Nexus One Google Phoneнови [re: Sebun]  
Автор StefanPan (М&М)
Публикувано14.01.10 19:52

Прав си, аз ти говоря за впечатления от Германос.
Но понеже ги възприемам като Глобул, та за това. Така или иначе са им основен представител.
Това за добрата маркетингова политика не го разбрах, но аз така им станах "абонат" за една година. С годишната такса телефончето пак дойде на 60 лв. по-ниско. С които се почерпихме с приятели за новата придобивка. :)
А и имаше включени 100 мин. към три номера, с които можех да си намаля разходите на минути от Златната на виваком. :) Не че се възползвах де, то старата пръчка си стоеше вкъщи най-вече като будилник. Но все пак.

Та искам да кажа, мисля, че не съм единствен - така си увеличават бройките за нуждите на статистиката, а някои даже ги спечелват и като абонати, предполагам.

------------------------
Слушай беззвучието...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.