|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Отказ от фактура на хартия   |  |  | Автор | Milley () |  | Публикувано | 12.11.09 11:01 |  |  | 

Като се рових в сайта на М-тел, случайно попаднах на това "Отказ от фактура на хартия". Каква може да ми бъде ползата, ако се откажа да ми пращат фактурата по пощата? И без това получавам три писма от банката, сега вече ще станат две писма от М-тел, да не говорим за рекламните материали. След като така и така ще мога да си проверявам фактурите по интернет, защо да не се откажа от хартията? Та въпроса ми е какво печеля, ако се откажа от фактура на хратиен носител? Май някакви смс-и безплатни имаше ...

За да те уважават, трябва да си нагаждач, ако ли не - и сам войнът е войн.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Отказ от фактура на хартия  [re: Milley] |  |  | Автор | motek (ombre) |  | Публикувано | 12.11.09 11:52 |  |  | 

"Бонусите
 Вашият малък жест за запазването на природните ресурси ще бъде символично възнаграден - всеки, който се откаже до края на 2009 година, ще получи по 20 безплатни SMS-а, 20 MMS-а и 20 минути за видео разговор за период от 5 месеца.*"

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Отказ от фактура на хартия  [re: motek] |  |  | Автор | Milley () |  | Публикувано | 12.11.09 13:16 |  |  | 

Значи само от смс-ите ще се възползвам.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Отказ от фактура на хартия  [re: Milley] |  |  | Автор | Coтko (Apple user) |  | Публикувано | 12.11.09 21:51 |  |  | 

И ще ти падне сметката със 0,60 ст. ако не ме лъже паметта :)

Think Positive !

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Отказ от фактура на хартия  [re: Coтko] |  |  | Автор | Milley () |  | Публикувано | 13.11.09 08:31 |  |  | 

За това не съм сигурна. Май при Глобул имаше нещо такова, но за М-тел не знам.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Отказ от фактура на хартия
[re: Milley] |  |  | Автор | cyg (<>) |  | Публикувано | 13.11.09 08:53 |  |  | 

При Глобул са 2% от сметката.

Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Отказ от фактура на хартия  [re: cyg] |  |  | Автор | motek (ombre) |  | Публикувано | 13.11.09 08:59 |  |  | 

Не е ли 2% от месечната такса?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Отказ от фактура на хартия  [re: motek] |  |  | Автор | cyg (<>) |  | Публикувано | 13.11.09 10:21 |  |  | 

Щом ти го казваш значи е така, грешката е моя.

Удрям ПИН-а, иска ПУК...Удрям ПУК-а и картата спрЕ!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Отказ от фактура на хартия  [re: cyg] |  |  | Автор | motek (ombre) |  | Публикувано | 13.11.09 10:49 |  |  | 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Отказ от фактура на хартия  [re: Milley] |  |  | Автор | StefanPan (М&М) |  | Публикувано | 15.11.09 01:07 |  |  | 

Удовлетворение, че печели природата. Малко ли е?

------------------------
 Слушай беззвучието...

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |