|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
М-тел съвсем ли закъса за приходи ...
|
|
Автор |
deadreckoning (г-н Двутактов) |
Публикувано | 26.10.09 16:30 |
|
От 27 октомври (т.е. от утре) обажданията до *88 ще се таксуват по 2,4 стотинки с ДДС за всички абонати на договор ...
| |
|
Ама нали трябва да се следва примера на Глобул, все пак..... Тия две компании имам чувството че са една, едните като направят нещо, другите моментално копират същото! Единствено Виваком се разграничава отчасти
Редактирано от pegasus® на 26.10.09 17:17.
| |
Тема
|
Re: М-тел съвсем ли закъса за приходи ...
[re: deadreckoning]
|
|
Автор |
Coтko (Apple user) |
Публикувано | 26.10.09 17:44 |
|
Заплащането само за разговорите с оператор ли са или и за интерктивното меню ?
Think Positive !
| |
Тема
|
[re: Coтko]
|
|
Автор |
pegasus® (:)) |
Публикувано | 26.10.09 17:52 |
|
И за интерактивното меню. Т.е. набираш *88 и ти се таксува директно.
| |
Тема
|
[re: deadreckoning]
|
|
Автор |
5rov () |
Публикувано | 26.10.09 18:04 |
|
Направо са луди, как емайл ще ползваш за такова нещо? Толкова време не ги въведоха тези кратки кодове както при виваком...
26.10.2009 - E-мейл сменя безплатното обаждане на *88
От 27 октомври клиентите на М-Тел с договор, които искат да се свържат с Контакт центъра на компанията, ще заплащат за обаждането си на *88. Услугата ще струва 2,4 стотинки с ДДС, независимо от продължителността на разговора.
За Prima потребителите цената от 15 стотинки за разговор със сътрудник остава непроменена. 3 стотинки ще бъде таксата за тях при свързването с автоматичното гласово меню на *88.
Клиентите на М-Тел могат да проверят текущата си сметка напълно безплатно през приложението М-Тел+, меню M-Tel Info, Моята сметка директно през мобилния си телефон.
Вариант за безплатно получаване на информация е и сайтът на компанията, който съдържа подробно описание на всички продукти и услуги предлагани от телекома в секция Моят М-Тел. След регистрация на мобилния му номер клиентът ще има възможността да получава информация за:
- текуща сметка и кредитен лимит;
- оставащи безплатни минути;
- номерата в група „Семейство и приятели”, както и възможност да ги променяте;
- детайлни разпечатки на излезли фактури за последните 12 месеца;
- информация за активни услуги.
В допълнение от тази секция е възможно изпращането на е-мейл с клиентско запитване.
Клиентите, ползващи Prima услуги могат да посетят секция Частни клиенти, меню Услуги, Prima, Проверки, където също разполагат с безплатен достъп до информация за това как бързо и лесно да проверяват:
- наличността по своята сметка;
- срока на валидност на своята карта;
- оставащите безплатни минути и SMS-и.
От началото на тази година, клиентите имат и нова възможност за консултации чрез интернет страницата на телекома. На www.mtel.bg те могат да се допитват он-лайн, в реално време и да получават информация за продукти и услуги, както и съвет под формата на чат със сътрудник обслужване на клиенти от Контакт центъра на телекома.
| |
|
Чак сега ще ме накарат да сменя оператора!
Аз на *88 звъня САМО заради проблеми, поне по 5-6 пъти на месец! За 20 карти това си е страшно много!
Допълнение: *88 казаха, че за бизнес клиенти си остава безплатно. Според мен, пак е глупаво. Можеха да го направят "след първите две, безплатни обаждания". Тогава щях да ги разбера напълно.
Редактирано от CTEHATA на 26.10.09 19:27.
| |
Тема
|
[re: 5rov]
|
|
Автор |
vip4o (прям и откровен) |
Публикувано | 28.10.09 12:54 |
|
Хммм, поне остващите безплатни минути също можеха да ги включат в Мтел+ менюто!!!
| |
|
Честито!!!!
| |
|
То да е само това. Вече има такса за включване - 0,50 лв, ако са те изключили дори за 1 час. Пращат ти че трябва да плащаш някакви неустойки, без дори да ти обяснят зя какво става дума. Лично аз след повече от 10 години тяхен клиент съм на път да се откажа.
| |
Тема
|
[re: 5rov]
|
|
Автор |
Glamdring (врагоубиец) |
Публикувано | 26.11.09 20:03 |
|
интересно все пак дали Вивател ще го въведат ..Редактирано от Glamdring на 26.11.09 20:04.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|