Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:38 14.07.25 
Мобилни оператори
   >> МТел
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема On Line обслужваненови  
Автор motek (ombre)
Публикувано15.04.09 10:16

Тема Re: On Line обслужване [re: motek]  
Автор aruba_man_ban_delete (*антитрол*)
Публикувано15.04.09 11:34

Как ще се гарантира, че притежателят на картата действително седи от другата страна на чата?

Редактирано от aruba_man_ban_delete на 15.04.09 11:35.

Тема Re: On Line обслужваненови [re: aruba_man_ban_delete]  
Автор fen ® (fen)
Публикувано15.04.09 11:57

че къде става въпрос за притежател на карта?
това е за общи въпроси

Тема Re: On Line обслужваненови [re: fen ®]  
Автор motek (ombre)
Публикувано15.04.09 12:12

Правилно.

Тема Re: On Line обслужваненови [re: motek]  
Автор aruba_man_ban_delete (*антитрол*)
Публикувано15.04.09 12:25

В такъв случай бих го нарекъл онлайн инфодеск за заинтесувани бъдещи клиенти, но в никакъв случай обслужване на клиенти. Като клиент имам нужда да си чатя с някой който от другата страна може да свърши нещо за мен, а не само да ми разказва за новите промоции

Тема Re: On Line обслужваненови [re: aruba_man_ban_delete]  
Автор motek (ombre)
Публикувано15.04.09 12:44

Имаш 8 теми, по които можеш да получиш информация без задължително да си "заинтересуван бъдещ клиент".
За активация или деактивация на определени услуги може да се използва "Моите услуги"

Автор 741 (ветеринар)
Публикувано15.04.09 13:18

Гледам преди няколко дена тема за главоломно падане на цени и отивам на мтелската страница да видя за какво става въпрос. Виждам линка към промоцията, цъквам и почвам да чета внимателно условията да видя има ли уловки. По някое време точно върху текста ми се плесва прозорец, бла-бла, искате ли помощ. Ми не, не искам помощ. Аз каквото ми трябва съм го намерил и даже ще го прочета, стига да не ми го криете с малоумни прозорци. Скролвам страницата, малоумието обаче остава в средата на екрана. Теглих им още една наум и затворих прозореца - не тоя дебилния, а браузера с мтелската страница.

Та такива са ми първите впечатления от услугата. Условията на промоцията не ги дочетох.

Тема Re: On Line обслужваненови [re: 741]  
Автор motek (ombre)
Публикувано15.04.09 13:28

Да. Съответния сътрудник е преценил, че можеш да се нуждаеш от помощ. Достатъчно е било да натиснеш бутона "Затвори" на диалоговия прозорец, след като не си имал нужда от помощ.

Автор 741 (ветеринар)
Публикувано15.04.09 13:38

Сигурно съм могъл да го затворя. Ама нали не мислиш, че изчитам внимателно всеки банер из нета.

Мястото му е встрани и ако преценя, ще го натисна. Що трябва да ми го натрапвате по средата на екрана, та да ми пречи?

Автор Cтepн™ (любопитко)
Публикувано16.04.09 12:02

то хубо, ама не виждам раздел "Спонсор на месеца" - всичко на всичко за месец имам 41 мин. от моята карта и 13 - от на жената...сякаш сме били младоженци на меден месец

А с двете такси, от които очевидно не сме ползвали почти нищо от включените благини в тях, бих могъл да кандидатствам за горепосочения приз
Добре, че щерката е отсрамила фамилията с 1000+ мин.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.